Kolesa in oprema
27.09.2023
Vzdrževanje sedežne opore
Ob 10:57, jesen
crntulipan je napisal: |
Pa si imel vilo nastavljeno po svojih specifikacijah in načinu vožnje? BTW RS vilice so mnogo cenejše za vzdrževanje kot pa FOX, kjer nudijo samo 90 garancije na tesnila, in ko začnejo spuščati te menjava pride okoli 100 eur ![]() Medtem ko RS nudi 1 leto garancije tudi na tesnila. |
Darel je napisal: | ||
Če bo tesnilo kje spustilo bo to na Reba vilici. Preverjeno. Pa ne bom diskutiral, kaj je boljše in kaj ni. Jaz sem si mnenje o Rebi že ustvaril, o Fox-u pa tudi ![]() |
crntulipan je napisal: |
PA zakaj, če si rekel, da če bo tesnilo spustilo bo prej na RS kot pa na FOX vilici? Potlej bi FOX brez problema garancijo na tesnila podaljšal na 1 leto! ? Kaj misliš? |
Valuk je napisal: |
Alo! Po tem, kar sem na tem forumu izvedel že spomladi, se sedaj končno odločam za nakup MTB fully-a tam nekje do 2000?, če pa bo kaj manj, pa tolko boljše. Kolko sem lahko razbral, je najugodneje kupit kolo decembra ali januarja. Odločam se še samo, kateri letnik, al bo to 2009 al pa kar 2010. Torej, najresnejši kandidat je S FSR XC: http://www.specialized.co m/us/en/bc/SBCBkModel.jsp?sid= 10FSRxc&eid=4950&menuI temId=9248 sem pa odprt tudi za kaj drugega, čeprav do sedaj nisem za tako ceno nič kaj našel. Gledal sem Ghost-e, LaPierre, Giant,... Nekako menim, da je še vredno se poglobit v Giant-e. Tako, da prosim za nasvet. |
honda2 je napisal: |
Še najboljše pa bi bilo če vzames mojega Pitcha pro, rabljenega eno sezono. Dela ko urca. Cena ugodna... |
joachim je napisal: |
a za 2000 ?![]() ![]() ![]() |
Po tem, kar sem na tem forumu izvedel že spomladi, se sedaj končno odločam za nakup MTB fully-a tam nekje do 2000?, če pa bo kaj manj, pa tolko boljše.
Kolko sem lahko razbral, je najugodneje kupit kolo decembra ali januarja.
Odločam se še samo, kateri letnik, al bo to 2009 al pa kar 2010.
Torej, najresnejši kandidat je S FSR XC: http://www.specialized.co m/us/en/bc/SBCBkModel.jsp?sid= 10FSRxc&eid=4950&menuI temId=9248
sem pa odprt tudi za kaj drugega, čeprav do sedaj nisem za tako ceno nič kaj našel. Gledal sem Ghost-e, LaPierre, Giant,...
Nekako menim, da je še vredno se poglobit v Giant-e.
Tako, da prosim za nasvet.