Prodajam Wilier Le Roi Vožen sezono 2009 Okvir Le Roi velikost L - 56 belo-črno-rdeče barve Komponente: Campagnolo RECORD Gonilka: Campagnolo Record Verižniki : Spredaj 53-39; Zadaj 25-11 Štucna: Ritchey Carbon Pro Zic: Selle Italia SLR Fajfa: Ritchey WCS 4 Axis Balanca: Ritchey WCS Pedala: Keo Carbon.
Prednosti nakupa tega kolesa: +vožen eno sezono, + okvir je bil zamenjan julija in ima malo kilometrov,+ odlično karbosko kolo z najbolšo opremo vse skupaj za nizko ceno.
To povem prej, ljudje ki pa se spoznajo na kolesa pa bodo vedeli po kakšni ceni se kolo prodaja. Prejšne kolo velikosti XL sem prodal v parih dneh tako da pričakujem da bo tudi ta hitro dobil lastnika. Cena: po dogovoru
Okvir Le Roi velikost L - 56 belo-črno-rdeče barve Komponente: Campagnolo RECORD Gonilka: Campagnolo Record 53-39, dolžine 172,5mm Verižniki : Spredaj 53-39; Zadaj 25-11 Štucna: Ritchey Carbon Pro Zic: Selle Italia SLR bele barve Fajfa: Ritchey WCS 4 Axis Balanca: Ritchey WCS širine 44cm Pedala: Keo Carbon.
Redno servisiran! Veriga je bila menjana pred kratkim ima manj kot 1000km. Okvir je bil zamenjan julija in ima okoli 4000km. Feltne so bile rabljene samo na dirkah in imajo dobrih 2000km.
Dajem možnost menjave z Compact gonilko Campagnolo Chorus (50-34) dolžina 175mm - tudi karbonska.
Da dopolnim še slabosti: majhna udrtina zraven glavne osi od verige - ne igra nobene vloge za samo trdnost okvirja, podrgnjena spredna desna zavorna ročka, tudi nič resnega, mogoče bi sčasoma bilo potrebno zamenjati tudi trak krmila (5 evrov)
Prenosti: so vsem, ki se spoznajo na takšne okvirje in opremo znane (torej izjemna togost karboskega okvirja in najbolša oprema, ter odlični obroči)
Čudno se mi zdi, da že toliko časa prodajaš kolo. V končni fazi je oprema špica, z enako opremo so v bistvu prodajajo Cento1 novi za 3 jurje, Le Roi je sicer razred nižje, ampak čudno se mi zdi, da ga še noben ni hotel vzeti za 2000 kolikor se spomnim si imel postavljeno ceno.
Vso srečo pri prodaji, saj topli dnevi prihajajo, bo takoj več firbcev!
midva sva pred nekaj tedni kontaktirala preko maila, glede papirjev od okvirja. Pa me zanima, kako je s papirji, in kako je z uveljavljanjem garancije na okvirju, če si 2. lastnik
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na [email protected].
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Vožen sezono 2009
Okvir Le Roi velikost L - 56 belo-črno-rdeče barve
Komponente: Campagnolo RECORD
Gonilka: Campagnolo Record
Verižniki : Spredaj 53-39; Zadaj 25-11
Štucna: Ritchey Carbon Pro
Zic: Selle Italia SLR
Fajfa: Ritchey WCS 4 Axis
Balanca: Ritchey WCS
Pedala: Keo Carbon.
Prednosti nakupa tega kolesa:
+vožen eno sezono, + okvir je bil zamenjan julija in ima malo kilometrov,+ odlično karbosko kolo z najbolšo opremo vse skupaj za nizko ceno.
To povem prej, ljudje ki pa se spoznajo na kolesa pa bodo vedeli po kakšni ceni se kolo prodaja.
Prejšne kolo velikosti XL sem prodal v parih dneh tako da pričakujem da bo tudi ta hitro dobil lastnika.
Cena: po dogovoru
Kontakt: <a href="mailto:rok.tehovni [email protected]">rok.tehov [email protected]</a>
ali 031/596-596