Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
filips je napisal: |
ne nas pustit v negotovosti kakšna novost? |
FAUSTO je napisal: |
Ker je najtežji mene ne bo pa lahko pride Pahor kolesa pucat |
ottto je napisal: |
Novost je merjenje časa s čipi. |
Luka-007 je napisal: |
Na Facebooku lahko postanete oboževalec Maratona Alpe! http://www.faceb ook.com/profile.php?ref=name&a mp;id=100000549661879#/pages/M araton-Alpe/186631339709 |
Kekec_ je napisal: |
bi blo zanimivo če bi dali več klanca ja, kajti če so že "alpe" naj bo vsaj ornk klanc za enkat to govorim ker še nikol nisem bil |
Hundey je napisal: |
Mene pa zanima, če bo kdaj trasa maratona potekala čez Podvolovljek in Kranjski rak, namesto čez Gornji Grad. Se je o tem kdaj razmišljalo? Odkar je celotna cesta asfaltirana, to ne sme bit več ovira. Maraton bi izgubil nekaj na dolžini, pridobil pa na višini (130m) in težavnosti (6km 8% klanca). |
scott-kropa je napisal: | ||
pa si res en Kekec ! |
Citat: |
brat je prišel 2x gledat oz navijat na črnivec in njegov komentar " tako izmučenega folka pa še nism vidu na maratonih" mislim da to kar nekaj pove o težavnosti maratona |
Citat: |
kek ec kar začni trenirat da vidim tega colnagota |
bi blo zanimivo če bi dali več klanca ja, kajti če so že "alpe" naj bo vsaj ornk klanc za enkat to govorim ker še nikol nisem bil |
dogma je napisal: |
eni bi pa še čez podvolovjek lezli |
KAVITATOR+ je napisal: |
sem za Kekčev predlog...fajn blo dodat še kakih 7000višincev. |
Leto bo kmalu na okoli, to pa pomeni da so priprave na 4.Maraton Alpe Scott, ki bo potekal 4.7.2010 že v polnem teku. Maraton Alpe Scott je z svojimi tremi prelazi (Jezersko, Pavličevo sedlo in Črnivec) najtežji kolesarski maraton v Sloveniji.
Kljub gospodarski recesiji nas sponzorji ne bodo pustili na cedilu, zato se prihodnje leto na Maratonu Alpe Scott obeta ena velika novost, vendar več o tem v prihodnjih dneh.
Lep pozdrav!
Kolesarsko društvo Alpe Kamnik