Kolesa in oprema
28.10.2024
Max velikost zadnjega zobnika
Ob 11:13, burek66
cezar je napisal: |
Evo, danes je končno prispel težko pričakovani paket iz UK. Ko ga stestiram bom poročal. http://www.m ojalbum.com/kurac/garmin-edge- 500 |
tejam je napisal: |
Ali ima virtualnega partnerja? Na slovenski Garmin strani piše, da ga ima, medtem ko na ameriški piše, da ga nima. |
Citat: |
v kateri trgovini si ga pa kupil, če ni skrivnost? |
presna je napisal: |
Lepi je !! Najbrž bom nabavil , upam da ima slo meni .Samo jaz bom počakal , da ga bodo imeli pri nas . |
CasLar je napisal: |
Ali ima Garmin Edge500 prikaz % naklona, sam namreč nisem nikjer zasledil tega podatka??? |
presna je napisal: | ||
Ja to meni tudi veliko pomen , rad gor gledam , da vidim kok me matra v hrib . Samo če je že edge 305 imel , potem verjetno tudi ta ima. Cezar javi če kakže % naklona. |
presna je napisal: | ||
Ja to meni tudi veliko pomen , rad gor gledam , da vidim kok me matra v hrib . Samo če je že edge 305 imel , potem verjetno tudi ta ima. Cezar javi če kakže % naklona. |
Kaj se keziš , ima prikaz v % .. |
ghost je napisal: | ||
Ja, v čem pa! aja v promilah pa nima |
presna je napisal: | ||||
Promile pa boljše da ne kaže , bi lahko moja vidla koliko sem spil. Samo ti si se čudil kao da edge 305 ne prikazuje naklona .Mogoče ga nisi našel . |
Zgubich je napisal: |
500-tka ima..naklon,temparaturo,možn ost watov z opcijo pawer tap obroća,calorije,nima pa priloženga traku za puls in cadence.. |
Zgubich je napisal: |
500-tka ima..naklon,temparaturo,možn ost watov z opcijo pawer tap obroća,calorije,nima pa priloženga traku za puls in cadence.. |
Potem je pa drag ! Koliko pa še pas za puls pride zraven , pri edge 305 je bilo enih 70 ? se mi zdi . Za kadenco pa tako ne rabim . Samo pri cezarju v albumu pa vidim , da ima zraven pas za puls. |
prada je napisal: |
Kaj pa porabo kalorij tudi kaže tako kot polar? |
Boštjan. je napisal: |
V trgovini VEB bomo v naslednjem tednu prejeli Edge 500.<br/> Predvidene cene:<br/> edge 500= 209,95 eur<br/> edge 500 HR/CAD= 269,95 |
http://www.m ojalbum.com/kurac/garmin-edge- 500