Profili, zemljevidi, ...
06.09.2023
V Dalmacijo
Ob 15:20, SODROVC
bafo je napisal: |
pozdravljeni, zanima me, če imate kake izkušnje s kolesarjenjem z dojenčkom (prikolica). Kako se kej obnesejo dnevne ture, več dnevne. Imam kar nekaj izkušenj s potovanjem s kolesom, zdaj me pa zanima, kako bi se to obneslo z dojenčkom (star približno pol leta). Priporočate kakšne poti - ne preveč klancov, ker smo bolj turistični popotniki in ne profesionalci. Kako je z vso robo za dojenčka, je kdo kampiral? Hvala za vse nasvete |
Truplek je napisal: | ||
Dojenček se vozi z vozičkom in ne s temi prikolicami, še posbej mi grejo na živce tisti posebneži, kateri to počnejo na kolesarskih prireditvah. Dokler se kaj ne zgodi! |
april je napisal: |
Ob prevladujoči kulturi voznikov na SLO cestah je tako početje velika loterija. Ne vidim razloga za tako početje. Dojenček od tega nima nič. Za čas, ko bi starša rada kolesarila, obstoja izmenično kolesarjenje ali Babica servis. Veliko užitkov in sreče na cesti |
Tulak je napisal: | ||
April tudi tebe čaka takšen servis. ![]() ![]() ![]() |
bafo je napisal: |
pozdravljeni, zanima me, če imate kake izkušnje s kolesarjenjem z dojenčkom (prikolica). Kako se kej obnesejo dnevne ture, več dnevne. Imam kar nekaj izkušenj s potovanjem s kolesom, zdaj me pa zanima, kako bi se to obneslo z dojenčkom (star približno pol leta). Priporočate kakšne poti - ne preveč klancov, ker smo bolj turistični popotniki in ne profesionalci. Kako je z vso robo za dojenčka, je kdo kampiral? Hvala za vse nasvete |
Zgubich je napisal: |
veš kaj truplek,nimaš pojma glede prikolice zato ne pametuj.prikolica je zakon za dalše ture,vse maš laHKO S SABO,OD PLANIC,CUCL FLAŠO,ČE JA DEŽ NI MOKER če zaspi nebo nikaMOR PADU, ČEBELA GA NE MORE PIČIT,.truplek tebe lah piči 5-sršenov pol boš mal drgač razmišlov. ![]() |
Dreja je napisal: |
Midve se voziva itak v glavnem po makadamih in neprometnih cestah, ki se pri nas kar najdejo al pa gremo na urejene kolesarske poti (Kr Gora). Po glavnih cestah se ne voziva, po pločniku itd tudi ne...ker fora vožnje z otrokom je, da on uživa, da je na svežem zraku, da se imata skupaj fajn. Moja uživa notri, smeha polno, na poti je polno zanimivosti (živali itd) in zaenkrat ji je fajn (no, zdajle seveda ne kolesarva). Ne vem zakaj ne bi bilo dobro, če greš z otrokom ven na svež zrak, sploh na način, da oba uživata. Itak, da najprej gledaš otroka, on je vedno prvi. Če mu ne paše bo to povedal na glaaaas. Lupinca ni dobra ideja, vsaj meni je pediatrinja rekla, da lupinca je za v avto in nič več. Jaz sem imela najprej posteljico notri (takrat se nisva še vozili s kolesom, sva pa "hodili" po hribčkih (in ne pločnikih!), potem pa ko se je sama vsedla pa sva se začei voziti tudi s kolesom. Fajn se imava, vsaj na njenem obrazku je velik nasmeh, ko pripenjam voz na kolo...ko ji pa ne bo več pasalo pa pač ne bova šli. Na potovanje pa jaz tudi ne bi šla še s kolesom...to se mi zdi prezgodaj. |
Hvala za vse nasvete