Hundey je napisal: |
Vštekaš napravo v usb, sistem najde novo strojno opremo in bi sam moral namestit ustrezen gonilnik. Če ni že prisoten na disku, pa uporabiš Windows Update. |
Naložil sem nove Windows 10 Pro in ko sem naložil PolaProTrainer 5 mi ne prepozna usb irda,javi mi error.Tako da se mi ne poveže z Polar RS 800CX uro.
iščem driver za IRDA usb vmesnik GS-AI003 za Windows 8.1. za prenos na PPPT 5. Če je kdo bolj vešč iskanja oz. če ima morda informacijo ali sploh je ustrezen. Hvala.
@eustahija:iščem driver za IRDA usb vmesnik GS-AI003 za Windows 8.1. za prenos na PPPT 5. Če je kdo bolj vešč iskanja oz. če ima morda informacijo ali sploh je ustrezen. Hvala.
na spletu nisem našel gonilnika. Ima kdo kako idejo?
@eustahija:@eustahija:iščem driver za IRDA usb vmesnik GS-AI003 za Windows 8.1. za prenos na PPPT 5. Če je kdo bolj vešč iskanja oz. če ima morda informacijo ali sploh je ustrezen. Hvala.
na spletu nisem našel gonilnika. Ima kdo kako idejo?
a to za tistega? mogoče je problem v Win 8. a imaš možnost probat na kakšnem starejšem OS?
če ne pa novga z driverji
Imam W10 10586, driver za USB-IrDA dongle je W10 sam instaliral, a LED ne utripa...
poln opis: support.microsoft.com/en-us/k b/3150989, drugace pa:
skopiraj (Alt-C): netcfg –u ms_irdanetcfg –c p –I ms_irda
Windows tipka
vtipkaj cmd
desni klik na cmd
izberi Run as Administrator
Alt-presledek, E, P (za Edit/Paste), Enter
exit (zapre cmd)
Ja, lucka je zacela zmigat, a se ni dovolj...
restart PC
... zdaj bo pa slo...
@migaj:Da ne opiram nove teme, bi prosil, če mi lahko kdo pomaga.
Dobil sem star polar S725X.
Rad bi prenesel podatke o vaji na računalnik preko Infrared USB ključka.
Na Windows 10 (64bitni) sem naložil Polar Pro Trainer 5.40.170.
Javlja mi komunication port coudn't be opened.
cmd -desna miška, zaženi kot skrbnik
netcfg –u ms_irdanetcfg –c p –I ms_irda
Hvala Brane,
sedaj transfer data iz Polar S725X preko USB-infrared ključka
deluje tudi na Windows 10
@migaj:@migaj:Da ne opiram nove teme, bi prosil, če mi lahko kdo pomaga.
Dobil sem star polar S725X.
Rad bi prenesel podatke o vaji na računalnik preko Infrared USB ključka.
Na Windows 10 (64bitni) sem naložil Polar Pro Trainer 5.40.170.
Javlja mi komunication port coudn't be opened.
cmd -desna miška, zaženi kot skrbnik
netcfg –u ms_irdanetcfg –c p –I ms_irda
Hvala Brane,
sedaj transfer data iz Polar S725X preko USB-infrared ključka
deluje tudi na Windows 10
Deluje samo na Polarjev ključek ali tudi na kakšen drugi(kateri) ?
hvala lp
Zunanji videz je tak, kot zgoraj na linku www.nodevice.com/driver/LCS-8141-A/get47 7 28.html. Mislim, da ima kolega Polar in tudi deluje. Po moje, je vseeno. Katerikoli je deloval na W7, bi morali tudi W10 najti ustrezen driver.
danes sem po treh letih končno uspel usposobiti zadevo...
tu je rešitev za (katerikoli) irda USB na Win10:
https://www.dataloggerinc.com/resource-article/irda-dongle-win-10/
nato pojdi:
Nadzorna plošča → Sistem → Upravitelj naprav → Infrardeče naprave → 2x desni klik → USB infrared adapter → levi klik → posodobi gonilnik
dela BP 😊
Si sploh vtaknil napravo v usb?
Vštekaš napravo v usb, sistem najde novo strojno opremo in bi sam moral namestit ustrezen gonilnik. Če ni že prisoten na disku, pa uporabiš Windows Update.
Je pa že en hec. 32/64 biten sistem. Gonilniki se razlikujejo in vprašanje, če za 64 biten sistem sploh obstajajo.
Torej lahko je dejansko stvar v tem, da noben vmesnik ne bo delal, saj ustrezni driverji ne obstajajo. Brez podrobnih podatkov o sistemu je to samo teoretiziranje.