zalar1 je napisal: |
Meni so od SKYa dresi vse prej kot lepi. Lepi so mi recimo od Cervelo, Ag2r in pa Saxo. Bi pa sam hotel nabaviti tele letošnje od Livestrong, pa razno na njihovi strani ne vem, kje drugje naj kupim. |
Hvala, vendar glede na ceno močno dvomim, da gre za originale. Pri telih ponaredkih pa je vsaj meni vprašljiva kvaliteta. |
Speed: To je uradna stran. Mene pa zanima, če je možno še kje drugje plačati, po možnosti vsaj v EU, da se izognem carini in večjim stroškom pošiljanja. |
conti je napisal: |
Takšnega originala, kot ga vozijo professionalci ne boš dobil nikjer. Če podam en primer: Motomat je lani vozil Santini drese, ki so bili povsem druge kvalitete kot dresi enake znamke, ki jih vozijo professionalci! |
maxco je napisal: | ||
kaj od MOTOMAT so bili slabši ali boljši?.. |
Dober dan!!
Ali je možno dobiti dres od Garmina v Sloveniji?' In kje??
veb-company ;)
jaz sem si dres od cannondala naročil tult in se mi zdi da je kar kvaliteten tudi po ceni :))
Ta stran www.kolesarskidresi.com je en velik obup, vidi se, da je stvar prevedena iz angleščine, zato prihaja do takih klobas:
Mi testiranje naših izdelkov, preden začnemo ponujanje v prodajo. Prav tako pregledati vsak kos blaga, preden smo ladjo nalogov. Če ne morete uporabljati nobenih izdelkov, se obrnite na nas, kot bomo z veseljem pomagali. kolesarskidresi.com ne odgovarja za morebitno škodo, ki se pojavljajo na naprave ali opremo med ali po uporabi.
Kot naslednjo: ponujajo Monton kolesarska oblačila. Iz tega sklepam, da so tudi vsi protour dresi od tega proizvajalca, torej replike.
Malo še poglejte cene, katere ponuja proizvajalec sam (www.cycling-monton.com/), in cene s slovenske strani... Razlika je obupno velika, tudi če plačaš tistih par dodatnih evrov za poštnino in carino...
Kolesarskidresi.com: nein danke, raje naročim direkt pri Montonu ali pri kom, kateri ne sme oglaševati na bicikel.com, je pa zrihtal te drese iz Kitajske po neki realni ceni, z minimalno maržo (vem iz lastnih izkušenj)...
ojoj potem pa sem jaz naredil eno veliko **** hehe hja bomo videli kakšen bo dres po enih
5000 km res pa da imam z njim že okoli 1000 km pa bomo videli kako se bo obnesel
za to kar se prodaja po štacuna ne moreš rečt da so original zadeve. Original je samo to kar nosijo člani ProTour ekip in take zadeve stanejo.. kot je rekel wawer: Rapha Sky-eve hlače 190€, majica 160€. Castelli Free Aero kolekcije ne dobiš za manj kot 100€ po kosu. Castellija sem probal sam.. Original vs. kitajski fake. Kot noč in dan. In ko to narediš, veš zakaj imajo "prave" zadeve tako ceno.
Rule #17. ;)
Najlepša hvala bom malo pogledalNajlepša hvala bom malo pogledal
Če hočeš poceni profi dres si kupiš od adrie za 90€.
Pozdravljeni
Jst mam še nekej dresov od lani in predlani in jih dam poceni so pa vsi velikosti L/XL
@profimehanik:
dej mi na zs sporoč kolk je to pocen
kupujem en nov kolesarski komplet in hočem, da je kvaliteten, zato sem pripravljen dati nekaj več denarja oziroma v razredu teh protour dresov kot je na strani veb-company recimo, torej okoli 110-120? - dres in hlače z naramnicami. A identično kvalitetne drese nosijo tudi prave ekipe oziroma ali je to kvalitetno ali se plača samo ime?
Še najbolj všeč mi je dres ekipe SKY, me pa zaradi praktičnosti moti črnina, ker se zna občutiti poleti v kakšen klanec.
A ima še kdo kakšne predloge oz. kakšne lepe drese, tudi protour lahko, kakšen link bi pomagal...