Kolesa in oprema
02.03.2021
Olje za zavore
Ob 23:11, haydiy
StaraKost je napisal: |
Torej boš prenašal računalnik h kolesu, da boš lahko prenesel trening na računalnik. Če tega ne potrebuješ, zakaj ne kupiš navaden števec, ki ti kaže osnovne podatke(hitrost, utrip, kadenco. čas, razdaljo,....). |
StaraKost je napisal: |
Za to je dovolj na primer http://polaritalia.it/en/ products/improve_fitness/cycli ng/CS200 ali celo CD100 + senzor. kadence |
#začetnik# je napisal: |
ker tema ni prišla k zaključku me zanima kateri je boljši. zanima me predvsem zanesljivost in natančnost. in ne moti me polnenje baterije pri garminu! Torej kateri je boljši |
perpetruum je napisal: |
Naklon, ki ga vozim, v tistem trenutku še kako čutim v nogah in pljučih...itak pa mi noben inštrument ne bo pokazal kakšen naklon me čaka za ovinkom (kar me ponavadi zanima...). Ker pa mi SUUNTO beleži tudi višinske metre si lahko kasneje na compiču ogledam kake klance sem prepeljal... ![]() |
migaj je napisal: |
CS500 CAD ima odlično ločljiv, čitljiv in velik ekran in vsaj moj zaenkrat dela zaneslljivo. S pritiskom na desni rob ekrana se med vožnjo z lahkoto pomikaš med različnimi prikazi podatkov o vožnji. Bi pa kljub vsemu finskim inženirjem z veseljem odvil glavo in navil prašičjo, saj se ne da nastaviti odometra, razen na nulo. DATALINK-a ni v nobenem prodajnem kompletu, ipd. Prav tako prikazujejo strmino klanca v % in stopinjah v istem prikazu ![]() Kljub vsemu priporočam. PS Please be noted that the total odometer editing or adjusting is not possible in any of Polar products, however in some training computers you can adjust the distance per bikes or shoes via software. As Polar product development is highly based on the customer feedback, we have forwarded yours to the appropriate department. Your feedback will be taken into consideration when developing our products and services. Thank you for your input! Best Regards, Global Helpdesk/Anna-Leena Polar Electro Oy Finland |
primoz69 je napisal: |
Polnenje baterije pri Garminu naj te ne skrbi, saj ti jo cca 4urni trening s kadenco in HR požre za cca 20 %. Iz nule do fula je napolnjen v cca dobri uri. Sem bil lastnik RS 800 CX, zdaj sem prešaltal na 500 Edge in moram rečt da je uporabnost na bilanci v marsičem booljlša od Polarja, na računalniku pa malo manj, ampak za nas rekreativne 'bebce tud' to kar nudi Garmin s svojim dvema programoma (GC in GTC) popolnoma zadošča. Pa še to Polar ne nudi nikakšnih online update-ov medtem ko Garmin nenehno posodablja in izboljšuje software, vse preko interneta, mačji kašelj...jst priporočam Garmina,... |
Kateri je boljši?
Ali je GPS v kolesarskem števcu sploh potreben, ker slabo vpliva na baterijo...
Kaj imate ostali če želite zraven klasike še kadenco in utrip?