KOLESARSKI DRESI CULT

Domov > Forum > KOLESARSKI DRESI CULT

KOLESARSKI DRESI CULT

SORTIRAJ PO:
prv.istra 06.06.2010 20:29
V naši spletni trgovini http://www.muskolo.si so na voljo dresi Slovenskega proizvajalca koles CULT.

http://muskolo.s i/si/kolesarski-moski-komplet- cult-i148.shtml

lp Dean
http://www.muskolo. si

:D
mitjap 06.06.2010 20:37
Lep dizajn, bravo!
JamesQ 06.06.2010 21:00
Lep pozdrav.

Komplet vsebuje hlače s naramnicami? Drugače pa res lep design.

LDŽ
prv.istra 06.06.2010 21:04
Komplet vsebuje hlače s naramnicami .
Razen ženski model je brez naramnic in ima tudi ženski vložek .

Lp Dean
http://www.muskolo.si

:D
vambomzepokazu 06.06.2010 21:08
Dresi so kljub popustu predragi, tako kot vse od ostalo od Culta.
porto 06.06.2010 21:12
predragi .. pomoje realna cena med 70-90?
vambomzepokazu 06.06.2010 21:13
porto je napisal:
predragi .. pomoje realna cena med 70-90?

Točno tako. 8)
Ich 06.06.2010 21:17
vambomzepokazu je napisal:

Problem je v tem, da Cult ne proizvaja tako masovno kot npr: Nemci... masovnejša kot je proizvodnja, manjši so stroški izdelava posameznega kosa. ;)
vambomzepokazu 06.06.2010 21:19
Ich je napisal:
vambomz epokazu je napisal:

Problem je v tem, da Cult ne proizvaja tako masovno kot npr: Nemci... masovnejša kot je proizvodnja, manjši so stroški izdelava posameznega kosa. ;)

Energija ima Toprov komplet za 80?. ;) Nekateri drugi klubi v SLO pa imajo tudi drese teh cen.
Ich 06.06.2010 21:21
vambomzepokazu je napisal:
Ich je napisal:

Energija ima Toprov komplet za 80?. ;) Nekateri drugi klubi v SLO pa imajo tudi drese teh cen.

No jst sem mislil bolj nasplošno za vse izdelke. Kaj nimajo klubi še sponzorjev?
mitjap 06.06.2010 21:24
Zgleda da hočejo znamko Cult višje pozicionirat.Problem pri tem je, da obstajajo alternative, ki za nižjo ceno ponujajo več, ob enaki ali boljši kvaliteti.
vambomzepokazu 06.06.2010 21:28
Dejstvo je, da so kompleti lahko zelo poceni, vse ostalo je bolj ali manj lupljenje nas kolesarjev, ker kvaliteta ne narašča sorazmerno s ceno.

Zdaj bom pa počasi zaključil debato, ker že privat sporočila dobivam od Prv. Istra, pa se mi ne da več. :lol:
killer 06.06.2010 21:31
za 130? si kupim hlace, ne pa nek cult
k.r.e.g.l 06.06.2010 21:33
Ich je napisal:

kolk je strošek izdelave dresa je problem izdelovalca in ne potrošnika... mi pač kopujemo tam, kjer dobimo največ za najmanj!
Lenuh007 06.06.2010 22:05
jest v vsem tem, ne vidim neke polemike...

Sem pa prepican, da so cunje s poslikavo "nemski avto" ali "svedski avto" ali "raziskovalni kanal", dost boljs pelje....

Cunje s poslikavo "slovensko kolo" pa se slabs vozijo. Definitivno!

Nehajte ze!

Mem cunje so dobre in poslikava vsecna.
Odlocitev o nakupu je vasa...
wajduc 07.06.2010 22:51
za 80e kupiš dres v intersportu....ki se nemore nit primerjat zi kvaliteto dresov MEM

drugač pa če ste slučajno opazli se tudi cene drugih kompletov MEM gibljejo okrog 123e.....je pač drugi dizajn (meni osebno lepši kot ostali)

pa kvaliteta je res vrhunska...preizkušeno!!!
scottscale 07.06.2010 23:09
>
wajduc je napisal:
za 80e kupiš dres v intersportu....ki se nemore nit primerjat zi kvaliteto dresov MEM

drugač pa če ste slučajno opazli se tudi cene drugih kompletov MEM gibljejo okrog 123e.....je pač drugi dizajn (meni osebno lepši kot ostali)

pa kvaliteta je res vrhunska...preizkušeno!!!

MR SPORT dresi, kakršne nosimo mi, dobiš komplet za cc70?, kvaliteta na isti ravni kot MEM. ;)
conti 07.06.2010 23:18
MEM dresi nimajo konkurence v teh dresih, ki jih lahko recimo kupiš v katerikoli trgovini! Tudi Žolna in ostale podobne znamke se lahko skrijejo!
palcica 07.06.2010 23:30
In kje najceneje se da te MEM drese nabavit?!? Oz mogoce tudi vidt pa prjet, da se loh rece ti so pa res tok fejst.
wajduc 08.06.2010 08:00
edina možna varjanta je www.muskolo.si
copi 08.06.2010 08:44
Morda je bil zgrešen malo naslov teme ,Naslov bi se moral glasiti KOLESARSKI DRESI MEM , ker je MEM proizvajalec dresov, CULT pa že vemo kakšen ima sloves glede razmerja kvaliteta- cena.Sedaj pa k temi sam sem preizkusil, kar nekej kolesarskih dresov različnih proizvajalcev in moram reči,da so MEM dresi po mojem mnenju eni najboljših ,če ne najboljši imajo dober kroj, podlogo in kvaliteto izdelave predvsem slednje manjka Slovenskim proizvajalcem (Toper oz. Lohnko nisem preizkusil tako ,da ne vem) toliko glede Slovenske šivilske industrije. So pa MEM dresi res malo predragi.
Djonzi1 20.06.2010 10:40
palcica je napisal:
In kje najceneje se da te MEM drese nabavit?!? Oz mogoce tudi vidt pa prjet, da se loh rece ti so pa res tok fejst.

Drese je možno prijet oz.sprobat v trgovini Tandem Logatec
lp
vambomzepokazu 20.06.2010 10:42
copi je napisal:
, CULT pa že vemo kakšen ima sloves glede razmerja kvaliteta- cena.

Kakšen?
young 28.08.2012 18:47

Naročil sem 3 obleke, zdaj ponuja popust kode za vsakogar, 5% popust, brezplačna dostava.
5% code :ZM201203234

www.zorromall.com/Bicycle-Mor e/View-all-products.html

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI