Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
lancearmstrong je napisal: |
Torej tukaj vse o Tour-u mene samo trenutno zanima ali gre Brajko na Tour ali ne?ma kdo kakšno informacijo? |
Cowboy je napisal: |
kje si pa cancelaro najdu? |
Citat: |
Contador ne bo imel tako močne ekipe kot lansko leto |
Lumen je napisal: |
Kaj pa je to za ena H kategorija vzpona? |
Lumen je napisal: |
Kaj pa je to za ena H kategorija vzpona? |
SIKO je napisal: |
A je mogoče že kdo šel z avtodom za par dni na ogled toura da vidiš vsaj dve tri etape ter da je dosti blizu slovenije? dopust po dopustu :-) LP |
zalar1 je napisal: |
A moštvenega TT pa letos ne bo? Zanimivo. Ne vem, kaj bi moral Brajkovič še narediti več, da pride v ekipo. Pa saj je bil pravzaprav na vsaki letošnji dirki v vrhu, tale Daphne Criterium pa samo še pika na i. Glede na formo bi moral biti ob Kloednu in Leviju glavni pomagač Lance-u. Jaz mislim, da bo letos veliko bolj napeto kot je bilo lansko leto, ko je bil Contador razred zase. Glavni boj zopet med Contadorjem, Lance-om in pa Andy Schleck. Contador ne bo imel tako močne ekipe kot lansko leto, Lance pričakujem da bo močnejši kot lansko leto, Andy pa tudi. X faktor je zame tudi Cancellara in pa Wiggins. |
Joao je napisal: |
Lance, konju jedan! |
Boss je napisal: |
Katere etape so najbližje Sloveniji? |
ZooTv je napisal: | ||
Po mojem mnenju bo Contador iz njegovega vidika letos imel močnejšo ekipo kot lani in zaradi ekipe Toura ne bo izgubil, če ga bo, ga bo zato, ker ga bo premagal boljši - (2) Alexander Vinokourov (res je, da bi znal izvesti kakšen prosti skok, kot v preteklosti, ko sta bila skupaj z Ullrichom, vendar mislim, da se bo dovolj podredil Contadorju, ki mu je že letos zelo pomagal pri zmagi na LBL), - (3) Oscar Pereiro, (4) Daniel Navarro, (5) Jesus Hernandez, (6) David de la Fuente, (7) Benjamin Noval, (8 ) Maxim Iglinsky - (9) še tretji Kazakstanec v moštvu, ali pa kdo izmed bratov Davis, Gasparotto, Tiralongo ali pa morda Štangelj Izredno močna in homogena ekipa. |
Cowboy je napisal: |
jst grem 11.7 |