Kolesa in oprema
31.08.2024
Kolesa Gusto
Ob 08:18, Agent041
camino je napisal: |
Sem mislil da pišem v slovenščini. Omenjeni model AVTOMATSKo preklaplja med dvemi obroči glede na to katero podnožje uporabljaš. kar je logična posledica tega, da imaš dva bicikla in na vsakem svoje podnožje, ampak nimam DVEH biciklov ampak dvoje obročev.... pa pustmo stat. se bom raje še kje drugje pozanimal. |
camino je napisal: |
Sem mislil da pišem v slovenščini. Omenjeni model AVTOMATSKo preklaplja med dvemi obroči glede na to katero podnožje uporabljaš. kar je logična posledica tega, da imaš dva bicikla in na vsakem svoje podnožje, ampak nimam DVEH biciklov ampak dvoje obročev.... pa pustmo stat. se bom raje še kje drugje pozanimal. |
Truplek je napisal: |
Pri Polarju se preklaplja ročno in ni problemov... Imel tudi Sigmo kratek čas in mislim, da je res tako, da ima preveč te "avtomatike"... Včasih programerji res ne premislijo, kako je s praktiko...! |
Citat: |
Ne bodi preveč p.... Prvič slišim da ima Sigma dva podnožja zraven števca. |
ted75 je napisal: |
Sicer imam Sigmo Rox in ne vem kako je pri 1606.... Pri modelih 1909, 2209 in Rox se lahko s pritiskom na gumbek, ki se nahaja na senzorju hitrosti, prenastavi na bike 2. Pod pogojem, da imaš v števcu nastavljen tudi obseg za bike 2. |
Si bom sposodil to temo, sicer se ne gre za števec ampak vselej:)
Po dveh letih sem totalno zlizal svoje gume na gravel kolesu, sedaj pa razmišljam da bi nabavil grobe plašče za fure izven asfalta in drug set obročev z bolj cestnimi gladkimi gumami za po cesti.
Ima to smisel? In koliko bi me prišel dodaten set? Trenutno vozim tole?
Hvala
Imam kolo, na katerem menjavam obroče (kramparce in slick) in bi imel števec kateri omogoča menjavo obročev. In ne najdem modela. V trgovino so mi podtaknili Sigma http://www.enaa.com/oddel ki/sport/izd_1653_PL9S7IJM3UQM _SIGMA_KOLESARSKI_STEVEC_BC160 9
ampak to ni to. Nimam dveh biciklov...
Ali kdo ve katero znamko in kateri model naj iščem...Do zdaj sem imel nekaj od Ciclosport in je imel to funkcijo...pa ga ne najdem več po štacunah..
Hvala za kakšen uporaben nasvet!