Tekmovanja
23.05.2023
Gravel Borovnica 2023 (3.6.2023)
Ob 07:11, Mitko
Joao je napisal: |
Kje je letost štart? Gremo? ![]() |
Joao je napisal: |
Pa da za spremembo ne končamo čistu na dnu startne liste! ![]() |
mihah je napisal: |
Obstajajo mogoče že kje kakšni natančnejši podatki o tem maratonu? Predvsem me zanimajo zadeve kot so čas in kraj štarta, štartnina, potek proge (te slike na strani so majhne in se skoraj nič ne vidi) in podobno. |
smoky76 je napisal: |
probaj tule, maš pdf http://www.zweilaender-ra dmarathon.com/pdf/ausschreibun g_2land10.pdf je pa luštna zadeva |
Truplek je napisal: | ||
Če te spet stisne.... he, he... |
wisan je napisal: | ||||
Mene že stiska, ko samo pomislim na ta maraton ! ? Zaradi tistega zaključnega vzpona na Maragaretenberg, ki pride nekje po 80 že prevoženih KM - 11KM vzpon, povpr. 11%, max. do 20%. Če greš svoj tempo si seveda počasen. Če pa se priključiš kaki skupini, prideš do začetka vzpona sicer hitro - a uničen. Je pa še kratka proga, a ni izziv ! |
smoky76 je napisal: | ||||||
ni tolk...je 10 km klanc pa 10% povprečje ![]() |
robertk6 je napisal: |
Da bo debata potešena tole je tabla pred začetkom na Golico tak da sami zračunajte kolko je ![]() ![]() |
StaraKost je napisal: |
Pa znaki ob cesti so samo približen pokazatelj % vzpona. |
robertk6 je napisal: | ||
Kaj pa je pol točen pokazatelj? A so table ki kažejo km od kraja do kraja tud samo približne? Ker polje najbolje da kolesarji z svojimi raznoraznimi garmini in kaj vem z čem vse zmerite in bomo meli točne oznake ![]() |
grisley je napisal: |
Na Golico se je potrebno povzpeti, da lahko debatirate kako strma je. Jaz ne bi v procentih, lahk samo rečem, da je huda jeba ![]() |
StaraKost je napisal: | ||||
Procent na tabli je najbližja vrednost na prometnem znaku, ki ga imajo na zalogi. Namen tega opozorila je, da te opozori za kakšen "rang" klanca/spusta gre. Pri tem je kakšen % +/- nepomemben podatek. |
grisley je napisal: |
Za SLOVENCE Golica ![]() |
http://www.zweilaender- radmarathon.com/strecken.php