Simply je napisal: |
Če ti ni odveč se zapelji do Celovca ... trgovini Sport expert ali pa Giga sport te ne bosta razočarali. Mogoče združeno s kakšnim izletom ... |
mitraljezac je napisal: |
Mene zanimajo dresi ki imajo sponzorja bicikel.com ki je tukaj ponudba,če ga ima kdo?In kaka je kvaliteta? |
Naročil sem 3 obleke, zdaj ponuja popust kode za vsakogar, 5% popust, brezplačna dostava.
5% code :ZM201203234
Če je kdo fan Rogliča imajo v Hervis (vsaj na Viču) sedaj repliko Jumbo Visma dresa, se pravi kolesarke hlače, potem pa ali standard rumeni dres ali pa ta njegov modro-rumeni dres državnega prvaka. Mislim da je 60€ majica, in 70€ hlače, je pa oboje firma Agu (to je Jumbo Visma supplier) Made in Poland.
Ja, sem videl.
Načeloma so mi ti Jambo Visma dresi tako grdi, ta rumena barva ne gre skupaj z nobeno barvo kolesa...
Ampak na cesti pa jih vidim kar nekaj, in vsi me bodejo v oči z barvno neusklajenostjo, pa nisem noben fashion freak :) :) :)
Jaz sem narocil z Aliexpress-a. Mislim, da so popolnoma enaki kot te v Hervis. Komplet za cca. 25€ Dobil v 20 dneh.
Drugace imam opremo od Ole, pa ne morem reci, da je bolj (ali dosti) kvalitetnejsa, razlika v ceni pa skoraj 10x....
@LeQuack
Če je kdo fan Rogliča imajo v Hervis (vsaj na Viču) sedaj repliko Jumbo Visma dresa, se pravi kolesarke hlače, potem pa ali standard rumeni dres ali pa ta njegov modro-rumeni dres državnega prvaka. Mislim da je 60€ majica, in 70€ hlače, je pa oboje firma Agu (to je Jumbo Visma supplier) Made in Poland.
A je kdo v zadnejm času naročal kaj iz anglije, konkretno wiggle? Kako je sedaj z carino?
Iz Wigglea nisem, sem pa spraševal v SportShoes in pojasnili so mi, da je carina že všteta v ceno. Plačaš jo ob nakupu in stvar je zate zaključena.
@BanNobenih dodatnih stroškov ni, govorim iz izkušenj.A je kdo v zadnejm času naročal kaj iz anglije, konkretno wiggle? Kako je sedaj z carino?
Sicer ti pa lepo piše na njihovi strani...
@BanA je kdo v zadnejm času naročal kaj iz anglije, konkretno wiggle? Kako je sedaj z carino?
OK hvala, sem že nekaj naročil.
@fuegoTako ja, ko nimaš tekmovalnih ambicij, se pa rad ustaviš v kakšni gostilni spotoma :)@aljomanIščem kolesarski brezrokavnik, ki ima dvojno zadrgo. Mi lahko kdo priporoči še kaj poleg Luxa
zakaj pa rabiš dvojno zadrgo? Če se kdaj preveč naješ? :)
Se mi zdi uporabno pri gravlanju, ko so stalno vzponi-spusti in se mi zdi nadležno slačiti brezrokavnik pri vzponih in obratno.
Zanima me, če kdo pozna kakšno dobro založeno trgovino s kolesarskimi dresi (da bi po možnosti imeli dobro izbiro kolesarskih jakn/vetrovk in opremo za hladnejše čase).
Sem iz Celja in poznam maxi rossi sport v planetu tuš, kjer me z izbiro vedno znova razočarajo no ja.. pa še bikeshop v savinjski itd.. nikjer pa še nisem opazil večje izbire dresov ipd.
Če veste za trgovin ,kjer bi se lahko kolesar res dobro oblekel prosim na dan z besedo. Ni nujno da je iz celjske regije
Hvala
Lp