LOVRENŠKI KOLESARSKI MARATON

Domov > Forum > LOVRENŠKI KOLESARSKI MARATON

LOVRENŠKI KOLESARSKI MARATON

SORTIRAJ PO:
ksraka 03.08.2010 10:19
Pozdravljeni kolesarji!

Malo preverjamo vaš interes za naš rekreativni kolesarski maraton.

Če še kdo ni pogledal naše objave med prireditvami, pa je zdaj priložnost.
Moram pa poudarit, da najhitrejši in najhitrejša ne bosta nagrajena, ker gre za rekreativni maraton.
(so zgleda na dopustu moderatorji, ker še niso popravili ;o)))
Pridite, luštno bo! Vreme smo naročili lepo in ne prevroče.

:D

lp :lol:
lancearmstrong 03.08.2010 10:26
link do objave je pa kje ;)
ksraka 03.08.2010 11:19
Lance, poglej pod zavihek Prireditve. A bo šlo?

:)
lancearmstrong 03.08.2010 11:24
ksraka je napisal:
Lance, poglej pod zavihek Prireditve. A bo šlo?

:)

:lol: 8O ;) bom poizkusil če se izgubim ti javim 8)
Truplo 03.08.2010 11:31
Če se še k maratonu spravljate, kakor k tej objavi, potem Bog pomagaj:

http://www.bi cikel.com/sl/prireditve/1193/l ovren_ki_kolesarski_maraton.ht ml :mrgreen:
vambomzepokazu 06.08.2010 09:37
Za 8 ? se sigurno kje drugje bolje najem, darila pa ne rabim. :mrgreen: Tolk o mojem interesu. 8)

Mater je dolgcajt danes.
janko30 06.08.2010 12:52
vambomzepokazu je napisal:
Za 8 ? se sigurno kje drugje bolje najem, darila pa ne rabim. :mrgreen: Tolk o mojem interesu. 8)

Mater je dolgcajt danes.

Vidim, da nisi bil nikoli pri organizaciji kakšne kolesarske prireditve, da klatiš takšne neumosti, zato ne blati pa pojdi jest kamor hočeš ;) ;) ;)
vambomzepokazu 06.08.2010 12:58
janko30 je napisal:
vambomz epokazu je napisal:

Mater je dolgcajt danes.

Vidim, da nisi bil nikoli pri organizaciji kakšne kolesarske prireditve, da klatiš takšne neumosti, zato ne blati pa pojdi jest kamor hočeš ;) ;) ;)

Tema je bila odprta z namenom da se vidi kakšen je interes za obisk maratona. In jaz sem ga izrazil. Vkolikor bi bil objavljen samo razpis, bi ne "blatil" kot ti praviš. ;) ;) ;)
SIKO 09.08.2010 16:14
a so kje kakšne slike podatki koliko je bilo udeleženih, rezultati če se je dirkalo :) ??
jusk 09.08.2010 21:53
tvoji kameradi pri Ramarju (vsaj Bojanc je potegnil naprej in še nekdo) ti lahko povejo najboljši čas

bilo nas je morda okrog 100

ves čas so sicer nekaj snemali, vendar nič ne objavijo
SIKO 09.08.2010 22:09
sej pol je pa kr blo neki ljudi ce jih je bilo cca 100! vsako leto jih bo vec in vec :-) mislim da je bilo to sele 2. ce se ne motim? no ce bojo kje kaksne slike objavi link da vidim kaj so organizatorji posneli. zdej se pa pripravljat na jernejev in cvickov maraton, se dve veselice brez mene!
ksraka 11.08.2010 17:04
Pozdravljeni!

Maraton uspel. Prvič v organizaciji KS Raka po enoletnem premoru.
Udeležencev je bilo 88. Z obiskom nas je presenetil Gorazd Štangelj. Vreme služilo svojemu namenu.
Ker je bil maraton rekreativnega značaja, uradno nismo merili časa. Za pokušino pa povem, da smo malo pomežiknili na omejitev 30 km/h in spustili tahitre naprej. Najbolj hitri na tavelikem maratonu (60 km) so bili na Raki v uri 10 min.

Hvala vsem za udeležbo in dobro voljo.
Slike so v našem arhivu, objavljeno bo v lokalnih medijih.

bucko2 11.08.2010 17:57
ksraka je napisal:
Pozdravljeni!

Maraton uspel. Prvič v organizaciji KS Raka po enoletnem premoru.
Udeležencev je bilo 88. Z obiskom nas je presenetil Gorazd Štangelj. Vreme služilo svojemu namenu.
Ker je bil maraton rekreativnega značaja, uradno nismo merili časa. Za pokušino pa povem, da smo malo pomežiknili na omejitev 30 km/h in spustili tahitre naprej. Najbolj hitri na tavelikem maratonu (60 km) so bili na Raki v uri 10 min.

Hvala vsem za udeležbo in dobro voljo.
Slike so v našem arhivu, objavljeno bo v lokalnih medijih.

1 uro pa 10 minut .... 60 km my ass. Prvo kot prvo jih ni blo 60 ampak okrog 53km. Drugič, tudi če velja 1 uro in 10 minut za 53 kilometrov to pomeni cca 45km/h :roll: :roll: :roll: .

Vse OK, če se ne bi peljal v glavni skupinici prvih 38km (do konca Škocjana ob pričetku vzpona na Bučko) in je bil čas slabo uro oziroma povprečna hitrost 40km/h in to na koncu ravninskega dela pred vzponom na Bučko, Studenec.

Zdej pa mi povej, kako so prišli v dobrih 10 minutah na Rako glede na to, da sem jih v prihodu v "lagiče" - pričetek vzpona na Bučko spustil naprej - . To pomeni preostalih 15km v recimo 15 minut 8O vsaka jim čast.

Če mene vprašaš je bil čas prvih tam nekje 1ura 25-30 minut.

Pa me razsvetli prosim, samo pretiravat pa ni treba, mogoče je bil tak čas na tamalem maratonu.

LPA
jusk 11.08.2010 21:15
skupina s Štangljem (kjer sem se sicer tudi jaz šlepal notri) je prišla v cilj v 1 uri in 28 minutah, hitrejša od nas sta bila samo Brane Bojanc in še nekdo (pa še to je bilo kvečjemu nekaj minut, glede na to, da sta se v Kostanjevici odpeljala dalje).

pa nismo bili ravno počasni. (v Krškem mimo silosov po ravnini 53 na uro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), do tam pa večinoma 45+

Obstaja še en ČE, to je, da je kakšna skupina res šla naprej mimo spremstva, glede na to, da je večina naše skupine štartala čisto zadaj
bucko2 11.08.2010 21:43
jusk je napisal:
skupina s Štangljem (kjer sem se sicer tudi jaz šlepal notri) je prišla v cilj v 1 uri in 28 minutah, hitrejša od nas sta bila samo Brane Bojanc in še nekdo (pa še to je bilo kvečjemu nekaj minut, glede na to, da sta se v Kostanjevici odpeljala dalje).

pa nismo bili ravno počasni. (v Krškem mimo silosov po ravnini 53 na uro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), do tam pa večinoma 45+

Obstaja še en ČE, to je, da je kakšna skupina res šla naprej mimo spremstva, glede na to, da je večina naše skupine štartala čisto zadaj

:o potem sva se peljala večji del v isti skupini, res je do krškega letelo kot hudič (mislim, da sem imel povprečje v krškem okrog 43km/h)... spremstvo ni niti za trenutek bremzalo kolesarjev (vsaka jim čast) in če si se malo pred krškim priključil vodilni trojici za spremljevalnim vozilom, ti garantiram, da ne obstraja noben ČE.

Se mi je zdelo, da so bili prvi v času slabo uro in pol. glede na to, da sem pretiraval z lovljenjem vodilne skupine sem se do škocjana tako skuril, da sem v cilj prilezel komaj v 1 uri in 40. To pomeni, da ste zadnjih 15km pridobili 12 minut.... bolš da drugič ostanem zadaj že na začetku :ups:
jusk 11.08.2010 22:09
malenkost pred rondojem v Krškem smo ujeli spremljevalno vozilo. Potem se nas je približno 10 kolesarjev peljalo v bistvu do cilja (razen omenjenih dveh). V klanec na Bučko in ves čas do cilja so malo začeli bremzati, ker Seljo ni mogel svojih kil dovolj hitro spravit v klanec - kar sicer ne pomeni, da smo šli v klanec ravno po polžje :twisted:
jakaa 11.08.2010 22:14
Jaz sem tudi bil na tem maratonu in lahko samo rečem da je bilo super za rekreativce. Organizatorji prijazni, okolje in trasa super, okrepčevalnica v Zameškem lepo pripravljena s prijaznimi dekleti... V glavnem pohvale organizatorjem in upam, da bodo drugo leto ponovili zadevo.
jusk 11.08.2010 23:03
varnostniki so bili pa :lol: :lol: :P :P :roll: :mrgreen: :mrgreen:

dol s ceste!!! boš šu dol s ceste sem reku!!!! (vmes dodaj še glas, ko imaš ene 3 promile alkohola (sicer so bili najbrž trezni)) :mrgreen:
ksraka 13.08.2010 08:44
No, mogoče je bila kakšna minuta več pri Bojancu.

Hvala vsem za pohvale.

Ja, drugo leto ponavljamo in že razmišljamo o ideji, da bi organizirali Juriš (malo prilagodili traso in zaprli cesto pa dejmo na moč).

No, glede rediteljev: to je bil pa naš posebnež Branko in mislim, da je bila edini v tej katergiriji. Ali se motim?

Če želite slike, me kontaktirajte na mail <a href="mailto:ksraka@gmai l.com">[email protected] m</a>.
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI