VZPON NA KORENO

Domov > Forum > VZPON NA KORENO

VZPON NA KORENO

SORTIRAJ PO:
mpm 17.09.2010 09:42
Zanima me, kako je z organizacijo dirke na Koreno, v primeru da se bo izredno slaba vremenska napoved uresničila.
Odločam se med dvema prireditvama, ki se dogajata ob istem času. (Ko bi bila vsaj ena dopoldne in druga popoldne.)
Eno uro pozneje je namreč tudi start gorskega kronometra na Rašico.
Če bo lilo kot iz škafa, pa se najbrž ne bom udeležil nobene. :(
AndrejZ 17.09.2010 10:42
Hehe, imam jaz isto dilemo. Upam, da v primeru dežja, vsaj ena od obeh prireditev ne bo odpadla. Dež me ne moti, bilo bi pa škoda, da se vozim nekam na tekmo, ki potem odpade, zaradi tega pa zamudim drugo tekmo.
countador 17.09.2010 12:18
vzpon na Koreno bo v vsakem vremenu! lp,
pene 17.09.2010 12:21
Mene pa zanima, ali je predvidena štartnina? Na strani Zapravljivčka nisem namreč našel tega podatka.
mpm 17.09.2010 13:09
Po mojih podatkih je startnina 15€.
scottscale 17.09.2010 16:21
countador je napisal:

tako se pravi ! :lol:

jaz pridem...če ne bo poplavilo ceste do Horjula :twisted:
rešilko1 17.09.2010 18:04
pene je napisal:
Mene pa zanima, ali je predvidena štartnina? Na strani Zapravljivčka nisem namreč našel tega podatka.

Sej ni dobrodelna prireditev
Ruzanc 17.09.2010 18:27
scottscale je napisal:
countad or je napisal:

Trenutno stanje zaradi poplavljenega cestišča
Trenutno je zaradi poplavljenega cestišča oviran promet na Cesti dveh cesarjev v Ljubljani, popolne zapore pa so na cestah Kamnik - Ločica pri Šmartnem v Tuhinju, Moravče-Izlake pri Plesu, Izlake-Zagorje v Zagorju, Trojane-Izlake pri Orehovici, Moravče-Izlake pri Mlinšah, Logatec-Žiri pri Brekovici, Ljubljana-Polhov Gradec pri Šujici in Ljubljanica-Vrhnika v Horjulu na Ljubljanski cesti. Zaprt je tudi podvoz na Teharski cesti v Celju.

:D
rešilko1 17.09.2010 18:43
ruzans je napisal:
scottsc ale je napisal:
countad or je napisal:

Trenutno stanje zaradi poplavljenega cestišča
Trenutno je zaradi poplavljenega cestišča oviran promet na Cesti dveh cesarjev v Ljubljani, popolne zapore pa so na cestah Kamnik - Ločica pri Šmartnem v Tuhinju, Moravče-Izlake pri Plesu, Izlake-Zagorje v Zagorju, Trojane-Izlake pri Orehovici, Moravče-Izlake pri Mlinšah, Logatec-Žiri pri Brekovici, Ljubljana-Polhov Gradec pri Šujici in Ljubljanica-Vrhnika v Horjulu na Ljubljanski cesti. Zaprt je tudi podvoz na Teharski cesti v Celju.

:D

U glavnem jutri dirka bo in jaz sem prepričan da nas ne bo malo.

LP
Ruzanc 17.09.2010 18:46
Upam da vam bo vreme zdržalo... sam bi prišel pa mi je predaleč.. :? vso srečo...
peromtb 17.09.2010 19:07
A iz LJ smeri se da iti čez Brezovco, pa potem Dobrova in na krožišču levo za Horjul al je treba naokol?
scottscale 17.09.2010 19:09
naj ju3 dopoldne kakšen lokalec malo poroča kakšno je stanje na terenu...ceste,poplave :idea:
mpm 17.09.2010 19:51
Upam, da iz te dirke ne bo nastal triatlon. ;)
Da bomo vmes še malo plavali in hodili po vodi.
pene 17.09.2010 20:56
rešilko1 je napisal:
pene je napisal:

Sej ni dobrodelna prireditev

to mi je jasno, nisem pa nikjer našel razpisa, kjer bi lahko dobil želeno informacijo, zato sem napisal sem. drugič pa mi prosim prizanesi s takimi debilnimi odgovori oz. komentarji

2 mpm - hvala
lapierre 69 18.09.2010 09:04
rešilko daj komentiraj kaj se dogaja okoli vas :?:
countador 18.09.2010 09:14
Štart dirke za kolesarje bo op 14.00. (pred Argom)

Štart dirke za tekače pa pred dom upokojencev ob 13.00 (tam kjer je leteči štart za kolesarje).

Cesta naj nebi bila prehodna iz Dobrove proti Horjulu, zato je bolje it na Vrhniko in iz Vrhnike v Horjul. lp
scottscale 18.09.2010 09:57
a pol čez vrhniko se da priti...no super.

kakšno je pa kaj drgač vreme...dež,sneg,mraz...? :twisted:
cabrio 18.09.2010 11:16
scottscale je napisal:

Sonce in 35 stopinj.
rešilko1 18.09.2010 11:47
scottscale je napisal:

Lahko pa greš tudi čez Drenov Grič,to je 3km naprej od Vrhnike,smer LJ,se mi zdi da je to se najboljša varijanta.
zlata copata 18.09.2010 12:00
Vreme je vrhunsko. Žeje ne bo, pretirane vročine tudi ne. Pa še absolutno uvrstitev boste lahko izboljšali. Jaz ciljam na prvo petdeseterico. :D :D
lapierre 69 18.09.2010 19:50
Kaj se še niste vrnili iz Korena, da ni nobene novice :?
scottscale 18.09.2010 19:54
lapierre 69 je napisal:
Kaj se še niste vrnili iz Korena, da ni nobene novice :?

smo....
1.robič
2.jauk
3.marolt

dež,mraz,čakanje na podelitev....
Ibaraki 18.09.2010 20:27
Norci! :o
Sem mislil, da bo le odpadlo.

Rezultati:
http://www.zapravljivce k.si/dirka-na-koreno/rezultati /65-rezultati-2010-kolesarji.h tml
Italija 18.09.2010 21:13
BRAVO CONTADOR!!!!!!!
zlata copata 20.09.2010 22:15
Slike? :?:
scottscale 21.09.2010 15:32
zlata copata je napisal:
Slike? :?:

so jih poplave odnesle :lol:

drgač pa ja, kje so slike? :mrgreen:
Milk- 23.07.2013 10:18

Ker še ni razpisa za letošnjo tekmo (upam, da bo!) predvidevam, da je še v pripravi. Ker bo po vsej verjetnosti tekma 14. 09. 2013, predlagam, da štarte obeh tekmovanj prestavite za 2 uri (ali vsaj za eno!). Istega dne je namreč tudi pokalna tekma: vzpon na Nanos, zato bo večina boljših tekmovalcev tam. Če bi bila tekma na Koreno nekoliko kasneje, bi jih verjetno vsaj nekaj prišlo tudi sem. Lani je tako napravil Skubic, toda moral je iz Ajdovščine takoj po tekmi, še pred razglasitvijo rezultatov. Če bi bil naprimer štart teka ob 15h in kolesarjenja ob 16h, bi se lahko udeležil obeh tekem, četudi bi v Ajdovščini počakal na razglasitev. Za tiste, ki bi se udeležili le kolesarske tekme, bi bilo še toliko lažje.

organizator korene 25.07.2013 12:56

Pozdravljeni

Razpisa za dirko res še ni (je v pripravi) :). Dirka bo tako kot vsa leta poprej, se pravi drugi teden v septembru 14.09.2013 ob 14.00. Štart teka bo ob 12.30

Letos bo noviteta predvsem v trasi proge, ki bo daljša (za 4 km), bolj razgibana ter tehnično dokaj zahtevna kar se tiče spustov. NOVO traso smo včeraj prevozili tudi člani KK Zapravljivček in smo nadvse zadovoljni, tako da se splača priti na okoli. Tekaška proga ostaja nespremenjena.

Start kolesarske dirke bo tako kot do zdaj pred Športnim parkom Horjul z letečim štartom pri cerkvi sv. Marjete. Po novem bo trasa potekala do vasi Samotorica in naprej v Seč mimo Prevalce, kjer se nato priključimo nazaj na staro traso v samem centru vasi Koreno (pri kmetiji odprtih vrat pr Janš) in nato naprej do cilja.

Spodaj pripenjam link NOVE trase:

www.bikemap.net/en-us/route/2 249679-nova-rut/

in pa še link stare trase (za primerjavo) :) :)

www.bikemap.net/en-us/route/2 252219-stara-dirka-na-koreno/

LP

organizator Korene 

Wersuvius 25.07.2013 14:18

Kam pa je potrebno zaviti na Samotorici, da prideš čez? Desno ali naravnost? Za levo vem da se pride na glavno cesto Vrzdenec - Gorenja vas.

organizator korene 25.07.2013 14:32

Ko prideš v Samotorico, greš naravnost, kjer je nato takoj vzpon, ki zavije tudi v levo (za kozolčkom ali oglasno tablo). Drugače se zelo dobro to vidi v linku, če preklopiš na pogled GOOGLEHYBRID. Na dirki bo vse označeno, tako da ne bo problemov.

LP

organizator Korene 

1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI