Kolesa in oprema
12.01.2025
Kolesa Gusto
Ob 18:48, sixsl
Sergej_Pomurje je napisal: |
Žal prevara: "This is a variation of online services because they represent companies overseas that want to encourage international trade. They will offer unbelievable bargains on new goods like exotic bicycles and electronics. They even have bogus shipping companies that give you tracking numbers. They will take your order , give you a tracking number and you never see your money again. The worst culprits operate in Indonesia, but some operate in China. The company is aware of the fraud and they require the traders to register , however they do not remove offenders from the site even when aware that they have perpetrated a crime, so stay well away." <span class="bb-url">& lt;a rel="external" href="http://ionaminton. com/avoid-these-scams/"&g t;http://ionaminton.com/avoid- these-scams/</a></spa n> |
Citat: |
![]() lahk se pa zmenmo in gre en dol v chinaland...nafila kontejner z gešteli pa mamo biznis |
sauconym je napisal: | ||
Ravn to sem mel u mislih. Kaj mi bo en prodaju geštel petkrat dražje, pa samo nalepko bo gor poču!? Bo treba probat....pa če si bom opeku prste bom saj iz prve roke lahko govoru!!! |
jankokocevje je napisal: | ||
Ravn to sem mel u mislih. Kaj mi bo en prodaju geštel petkrat dražje, pa samo nalepko bo gor poču!? Bo treba probat....pa če si bom opeku prste bom saj iz prve roke lahko govoru!!!</td></tr&g t;</table> Ne rabiš se nič z ostalimi menit. Kupiš in to je to. 300usd-25% dobiš evre + carina 20% in to je to. Isto če kupiš enega ali več komadov. Tista količinska fora je na alibabi |
mattoo je napisal: |
@sven, a lahko daš kakšen link od tega okvirja? |
Citat: |
Rajši ne,... (ker potem ne-podučeni ne oz. nočejo razumet, da morajo tudi trgovci "pre-živet" ) saj le sledni z svojim promoviranjem ustvarjajo povpraševanje po blagovni znamki, ki pa seveda košta in prav je tako. Ah-a! Potem je tako prov, da me en stalno nateguje, pa mi zaračuna lepljenje nalepke na okvir cca 1000-1500 evričef. Košta in prav je tako-razumno ne pa božjastna marža!!! A k ti kupuješ picikel al kero drugo stvar greš k tanarbol ugodnemu prodajalcu al tistmu k ma največjo maržo. Ker morjo preživet. Po tej logiki men ni treba preživet, ker bom stalno preplačeval robo!!! En bo pa lepo ˝denarce štejem˝ si pel na moj račun. Tud un uvoznik gre k najbol ugodnemu dobavitelju. Gre za fino natego, k jo mi plačujemo za videz, izgled!!! |
Nsimo je napisal: |
sven, res ne vem kje si dobil take cifre za davek in poštnino. Davek je 20%, razen če ti nabijejo še antidampinško takso- kar pa se mi še ni zgodilo. Poštnina pa je nekje 100 usd. Končna cena za karbonski okvir pa je tko nizka da je raj ne bom napisal, ker nočem spravit naše trgovce na kant. Kdor išče, ta najde; vsi ostali pa preplačajte. razn če mi plačate za informacije ![]() |
sauconym je napisal: |
Smešno se mi zdi to, da jaz velike denarce odštevam za neko znamko, potem pa še zastonj delam reklamo. Plačam, da delam firmi reklamo!!!? Halloha!!! Preživeti ja, bogateti NE! tukaj je razlika! ![]() |
Imaš svašta okvirjev od gorskih, cestnih, TT...karbon!
Pa me zanima a je kdo kej že naroču tkole od deleč...pa je potem dobil in ni imel problemov, cena se mi zdi korektna!!!
Min. Order: 1 Piece
FOB Price: US $478-560 slika na spodnjem linku
http://www.aliba ba.com/product-gs/333945566/TT _FRAME_SET.html