Kolesa in oprema
20.03.2023
Endurance kolo
Ob 07:05, rs1975
tropicar je napisal: |
Pozdravljeni, sem nov na forumu. Zadevca pa je sledeča: Pred časom sem kupil cestno kolo Trek 1200. Vse lepo in prav, dokler mi ni pri spustu s hitrostjo ca.70kmh počla zadnja pnevmatika ![]() Zdaj pa me zanima če lahko dam gor pnevmatike z zračnico, kot je npr. michelin pro race 3 ali Lithiun? Ali morajo bit obvezno pnevmatike brez zračnice? ![]() lp |
zdravo, zanima me koliko barov napumpate gume pri cestnem kolesu (triatlonskem)
@asvi:zdravo, zanima me koliko barov napumpate gume pri cestnem kolesu (triatlonskem)
Triatlonska cestna kolesa se isto pumpajo kot navadna cestna... na vsaki gumi ti piše kok je min in kok je max... pa tud vedit morš kok ti obroč zdrži... jaz recimo imam gumo ki mi drži 9,5 barov ampak mi obroč ne in zato vedno pumpam 8 in je še vseeno trdo in leti ko sneta sekira... seveda ni vse v gumah je tudi v nogah :)
lp
sem nov na forumu. Zadevca pa je sledeča:
Pred časom sem kupil cestno kolo Trek 1200. Vse lepo in prav, dokler mi ni pri spustu s hitrostjo ca.70kmh počla zadnja pnevmatika
Zdaj pa me zanima če lahko dam gor pnevmatike z zračnico, kot je npr. michelin pro race 3 ali Lithiun? Ali morajo bit obvezno pnevmatike brez zračnice?
lp