Letos je tradicionalni kolesarski vzpon na Kum prestavljen s septembra na TO nedeljo( ops: ), 6.6.2004. Start je na mostu pri železniški postaji, cilj pa jasno - na vrhu.
OPOMBA: V razpisu med prireditvami piše, da je višinske razlike 1119m in že lani sem opozarjal, da ta podatek odstopa vsaj za 150 višinskih metrov - torej, višinske razlike je cca 950 - 1000m
Ja že lansk let so organizatorji tekmo prestavili na mesec junij, milm da zaradi občinskega praznika pa tut vreme je ta letni čas bolj prijazno ( no razen letos ). Po mojih izračunih je od žel. postaje lih 1000 viš. metov na 10 km vzpona, za sladico pa še zadnjih 1000 m vzpona makadam z 3-4 špicami. Počitka praktično ni, zato je treba začet previdno. Če pridmo pod eno uro smo že ker lepo prpravlen, rekord pa ma Cvet, k je pelu dobrih 37 min . Kukr sem slišu ga letos ne bo. Zmagal pa bojo itak vsi k pridejo gor. Ne vem zakaj mam rad ta hrib!č Se vidmo, če le nau preveč kislo vreme.
Truplo, te držim za besedo!!!!!!!!!!!! ................. sicer so mi pa palčki povedal, da v petek al pa soboto "zagotov" dobim bicikl ............. pol pa se lohk najdeva tut kje na sred poti kdaj ........... upam da so mel palčki prav, ker drug teden me pa pol od pondelka do petka ni doma - pa spet nav nič bicikla ........... če maš pa u nedelo cajt, lohka pa prideš do mene pa greva skup na Kum (z avtom) zmagovalca čakat!!!! (če ne boš glih u deželi Panoniji)
Uroš, v nedeljo delam, pa tudi v soboto. Začnem ob 14˙00 uri, vendar moram biti v nedeljo ob 10˙00 uri tudi v Domžalah, tako, da odpade izlet na Kum. Pa drugič. Lepo se imejte!
Čif, npr. v petek dopoldne, da bo lahko zraven še Vader (sin Tomaž), ki čaka kar priliko, da ti nategne uhlje, ker si ga klical mulc, he, he. Urač Če bo zjutraj, bo kava, če pa tam okrog 12˙30 (slabo uro časa bomo imeli) pa lahko kar en pir. Ampak, samo enega, ker je šiht zajeban in naporen.
Kječ Kaj pa jaz vem. Meni bi še najbolj odgovarjalo nekje v Mostah, da se ne vozim naokrog in v gužbi iščem gostilne. V glavnem mi napiši kje in kdaj, najbolje na zasebno pošto
vsako leto grem na Kum kar nekajkrat - s specialko.., nazadnje sem bil to nedeljo.., garantiram da se da s cestakom gor.., moraš si prihraniti nekaj moči, ker so makedamski hribčki dolgi po cca 20-40m, vendar so najbolj strm del Kuma. S cestakom pred hribčkom gas do konca pol pa samo šaltaj navzdol, da ne izgubiš obratov - ne sme ti zakopati.., če stopiš dol - sredi hriba v pesku ne spelješ več! Se vidimo v nedeljo
ja res je veliko jih gre kr s specjalko kljub makedamu... zgleda da se res da odfurat sam jst lani tut pumislu nism da bi dau tatenke gume gor zarad tistga makedama pa štartnina je mal draga a nič 3jurje lani ni blu tulk men se zdi al je pa blu no... pa ku bi saj lepše majce zrihtal ku lani!!!
Na vzponu na Kum sem bil zadnji dve leti zapored. Najbolj mam v spominu trboveljski dimnik. En dva tri si na isti višini kot je raufnk. Res je strm tale Kum.
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na [email protected].
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na [email protected].
OPOMBA: V razpisu med prireditvami piše, da je višinske razlike 1119m in že lani sem opozarjal, da ta podatek odstopa vsaj za 150 višinskih metrov - torej, višinske razlike je cca 950 - 1000m
Vabljeni!