tek na smučeh na rogli od letos plačljivo!!

Domov > Forum > tek na smučeh na rogli od letos plačljivo!!

tek na smučeh na rogli od letos plačljivo!!

SORTIRAJ PO:
lancearmstrong 14.10.2010 11:08
Za vse ki se pripravljajo na tekaško sezono na smučeh obveščam,da bo letos na Rogli potrebno plačati uprabo tekaških površin

cena za 1x obisk je 8 eur(naročilo preko spleta)

sezonska pa pride 100 eur

poglejte pa na http://www.unitur.eu
areh927 14.10.2010 11:10
8O Ne me j...t! Laufar, je to v tujini normalno?
lpA
kocko 14.10.2010 11:11
tud v medvodah je blo lan za plačat pa ni blo pol tok dobr urejen kokr verjamem da bo na rogli...a če kupš letno karto jo lahko na špice smuč nalimaš kokr vinjeto??
jeti 14.10.2010 11:15
ja v medvodah sem 2x tekel in to zastonj ;).
če bodo proge uštimane mi ne bo težko dati 8 eur.
davidg 14.10.2010 11:16
Katastrofa. Nazadnje ti bo še po šumi kak ranger zakasiral ko boš laufal.
lonelyrider 14.10.2010 11:52
..še so proge res 1A, zmeraj poštimane, kot mora bit, potem nič ne rečem.. ..le cena za Roglo je malo pretirana .. ..glede na primerljivost s tujino bi si zaslužili kakšne 3 do 4 €.. ..tako da s ceno kar pretiravajo... ..za 8 € npr. laufaš v Avstriji skozi narodni park po 'štiripasovnici' (2x skate in 2x klasika), kar pri nas še niti videl nisem.. ..da se o dolžini in urejenosti prog sploh ne pogovarjamo..
Cowboy 14.10.2010 11:52
areh je napisal:
8O Ne me j...t! Laufar, je to v tujini normalno?
lpA

v italiji je marsikje za plačat. ampak je tudi urejenost za to primerna..
ogi 14.10.2010 12:15
Saj za alpsko smucanje tudi placas karto. Ne vem zakaj bi bilo za tek drugace. Zgolj ker smo navajeni, da je bilo do sedaj zastonj? Drugace pa je tudi v tujini to normalna stvar. Vprasanje je zgolj kje in na kaksen nacin placas ta prispevek. Nekje placas karto, drugje placas "parkirisce oz. cestnino", nekje pa placas pri hotelu "davek" za proge. In ce so proge dnevno (ali celo dvakrat dnevno) dobro urejene, se mi ne zdi noben problem placevat za kaj takega.
antonovič 14.10.2010 12:29
Se strinjam s predhodniki, v tujini je plačevanje vsakodnevno urejenih tekaških prog stalna praksa. Sem že precej laufal po Italiji in Avstriji pa več kot 4€ na dan še nisem plačal.

Malo so preterali s ceno :roll:
jeti 14.10.2010 12:30
ja lahko bi začeli z 2 eur ;)
lancearmstrong 14.10.2010 13:04
jeti je napisal:

cena je tudi mene hudičevo presenetila in pogledal sem malo v tujino,Italija,Avstrija in so cene za tekaške smučine do 4 eur in tako kot je nekdo omenil,da imaš tam avtocesto pa še bolj se potrudijo za proge...ne vem bom pa v logarsko hodil tečit al pa na lokalno letališče...cena je res prehuda.... :roll:
jeti 14.10.2010 13:09
lancearmstrong je napisal:
jeti je napisal:

cena je tudi mene hudičevo presenetila in pogledal sem malo v tujino,Italija,Avstrija in so cene za tekaške smučine do 4 eur in tako kot je nekdo omenil,da imaš tam avtocesto pa še bolj se potrudijo za proge...ne vem bom pa v logarsko hodil tečit al pa na lokalno letališče...cena je res prehuda.... :roll:

ja lansko leto je bilo kar nekaj ljudi na letališču, samo to je vse samoiniciativa. v logarsko se ti ne splača, to je 70 km v eno smer, pa še vedno niso proge urejene.
to zimo napovedujejo mrzlo in suho, tko da bomo bolj na rogli visel.
če pa pade sneg pol je pa medvode, ig in levec pri meni aktualen.
efijy 14.10.2010 13:15
Nimam nič proti plačevanju ampak za 10eur me pa ne vidijo, vnaprej pa tudi ne bom kupoval.
V Italiji v Toblachu je 3eur na dan/15 na teden pa ni primerjave s temi brdi in ovinki na Rogli.
Upam, da bo spet v dolini sneg!
TomazK 14.10.2010 13:44
Cene so v stilu naše države, kjer je skoraj vse dražje od tujine, o podobni urejenosti pa lahko samo sanjamo. Mene bolj zanima kako je na progah v tujini z ostalim prometom na tekaških progah? Je za to ustrezno poskrbljeno?Za klene slovence vem da da ni noben problem iti na sprehod po progi s sankami, otroci, psi itd..
Cowboy 14.10.2010 13:47
recimo anterselva 5eur/dan, 20eur/teden

http://www .dolomitinordicski.com/en/menu e-top/prices.html
uros 14.10.2010 14:13
so fuknjeni?

pa še da majo vsako soboto kakšno tekmovanje in 3/4 prog zaprtih?
pa da med tednom sploh niso proge zrihtane tko bot bi mogle bit (tko kot so za vikende)?
lancearmstrong 14.10.2010 14:24
ne vem no tole ne bo dober zgledal......upam,d bo sneg pa da Levec zalaufa na polno krog je lep dolg tak,da se da fajn odtečit...
jeti 14.10.2010 14:25
ne vem no tole ne bo dober zgledal......upam,d bo sneg pa da Levec zalaufa na polno krog je lep dolg tak,da se da fajn odtečit...

manjka kkšen hribček :lol:
uros 14.10.2010 14:28
sej v levcu je fajn, sam za prosti slog bi mogla bit proga mal bolš urejena..
lancearmstrong 14.10.2010 14:30
jeti je napisal:
lancear mstrong je napisal:

manjka kkšen hribček :lol:

hja to maš pa prav ja:)...če ne pa v ilegalo na tekaške na rolgo po hosti gor pa na črno.... :twisted:
efijy 14.10.2010 14:39
A so na Rogli že nov hotel zgradil? Ker je blo govora, da ko bodo začel računat, bodo v ceni dodatne storitve (tuširanje...) v hotelu ob areni.
Mogoče so se pa sam za enostaven način financiranja odločl

Kdo ve do kdaj je človek mlad?
http://www.rogla.e u/si/zima/tekaski-center/cenik /
jeti 14.10.2010 14:41
evo sem že najdu lukno, se bom izdaju da sem 14 let star :lol:
lancearmstrong 14.10.2010 14:50
šel bom v ilegalno vožnjo po poligonu,prvo bom pogledal kje karte gledajo,če me pa slučajn kak dobi se bom pa čeha naredil.... :twisted: daj da bo sneg do dolin :roll: kak je pa na mariborskem pohorju narejeno?al pa na pokljuki kdo ve?
jteam 14.10.2010 14:54
men se to zdi pametno, ker tud te proge urejajo. če pa jih ne je pa drug problem. pa cena je pretirana.
sem slišal da na pokluki tud razmišlajo v to smer, ker na rudne polju je problem, ker potem tisti ki tam trenirajo nimajo urejenih prog.
ogi 14.10.2010 15:16
Na Pokljuki je, vsaj kar se mene tice situacija drugacna. Rogla je (vsaj na tri cetr) privatna firma in je pac normalno da poskusa delati profit. Na Pokljuki pa vsi ze sedaj placujemo za proge, samo malo manj direktno. ;)
sakala75 14.10.2010 15:40
Ne me jebat 8 EUR za uro in pol laufanja :ups: , upam da bo vsaj ogrevana trasa če bo že tulk drago. :mrgreen:
BLACK 14.10.2010 17:25
Na Roglo hodim že približno 20 let tečt na smučeh pa v tem času niso znali ponudit in tudi ustrezno zaračunat niti čaja kje ob progi ne tam gor pri žičnicah. Hočem rečt da bi že lahko lep čas tudi od tekačev imeli kaj če bi znali kaj ponudit tako kot to znajo v tujini.
Do zdaj smo bili tekači neka obrobna dejavnost na smučiščih, zdaj so pa stvar malo uredili predvsem za klube in profije nam bodo pa zaračunal.
Tako kot je bilo že omenjeno ne rečem 2,3 eure toliko da se pokrije urejanje prog. Seveda v sodobnem svetu je pač potrebno iz vsega naredit biznis pa poskudit vsak euro spult iz rok. Za 8 eurov lahko dajo zraven se malco ali kaj podobnega.
lancearmstrong 14.10.2010 17:30
sakala75 je napisal:
Ne me jebat 8 EUR za uro in pol laufanja :ups: , upam da bo vsaj ogrevana trasa če bo že tulk drago. :mrgreen:

kam se bo pa letos hodilo laufat,ker tole gor na roglo bo postal hudičevo drag špas.....
res je ko bi vsaj znali kaj ponuditi tako pa se mi zdi da je to samo odiranje rekreativcev med tem ko bodo verjetn tako vsak vikend in med tednom gor klubi in bodo proge zaprte za navadne smrtnike...tole mi res ni všeč...pohorci ga spet strelajo :roll:
BLACK 14.10.2010 17:34
Oziroma naj naedijo poligon in ga zaprejo za navadne smrtnike. Za nas pa naredijo nekje eno zunanjo progo, ki ne bo ovirala profijev na poligonu saj prostora je dovolj.
mely 14.10.2010 18:11
sakala7 5 je napisal:

kam se bo pa letos hodilo laufat,ker tole gor na roglo bo postal hudičevo drag špas.....
res je ko bi vsaj znali kaj ponuditi tako pa se mi zdi da je to samo odiranje rekreativcev med tem ko bodo verjetn tako vsak vikend in med tednom gor klubi in bodo proge zaprte za navadne smrtnike...tole mi res ni všeč...pohorci ga spet strelajo :roll:

Rogla mi je bila že tako antipatična (alpsko smučanje) , sedaj pa še tole!!???
Če bi bilo od 2-4eur ne rečem , tako pa 10eur v sezoni ????

Če bo to držalo ,kot je v ceniku me vidijo samo še s kolesom do takrat , ko bodo postavili rampo v Zrečah in kasirali še za cesto!!!!! :evil:
1 2 3 ... 5
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI