Tour de France 2011

Domov > Forum > Tour de France 2011

Tour de France 2011

SORTIRAJ PO:
areh927 20.10.2010 08:40
Tour de France 2011:

July 2, stage one: Passage du Gois-Mont des Alouettes, 191km
July 3, stage two: Les Essarts, team time trial, 23km
July 4, stage three: Olonne sur Mer-Redon, 198km
July 5, stage four: Lorient-Mur de Bretagne, 172km
July 6, stage five: Carhaix-Cap Frehel, 158km
July 7, stage six: Dinan-Lisieux, 226km
July 8, stage seven: Le Mans-Chateauroux, 215km
July 9, stage eight: Aigurande-Super Besse Sancy, 190km
July 10, stage nine: Issoire-Saint Flour, 208km
July 11, rest day
July 12, stage 10: Aurillac-Carmaux, 161km
July 13, stage 11: Blaye les Mines-Lavaur, 168km
July 14, stage 12: Cugnaux-Luz Ardiden, 209km
July 15, stage 13: Pau-Lourdes, 156km
July 16, stage 14: St Gaudens-Plateau de Beille, 168km
July 17, stage 15: Limoux-Montpellier, 187km
July 18, rest day
July 19, stage 16: St Paul Trois Chateaux-Gap, 163 m
July 20. stage 17: Gap-Pinerolo (Italy), 179km
July 21, stage 18: Pinerolo (Italy)-Galibier Serre Chevalier, 189km
July 22, stage 19: Modane-Alpe d'Huez, 109km
July 23, stage 20: Grenoble, individual time trial, 41km
July 24, stage 21: Creteil-Paris, 160km
Total: 3,471kmhttp://www.siol.ne t/sportal/kolesarstvo/pro_tour /2010/10/sest_zahtevnih_gorski h_etap_na_touru_2011.aspx
>lpA
Tzuli 20.10.2010 09:31
Contador bo vozil? :)
mat 20.10.2010 10:10
l'etape mondovelo bo spet poslastica, Col du Galibier
Heligo 20.10.2010 10:38
Bruyneel od Brajkoviča prvič odkrito pričakuje potegovanje za uvrstitev med top 5.
http://www.livestrong.c om/teamradioshack/news_bruynee l-comments-2011-tour-route/ >
FAUSTO 20.10.2010 10:43
To še mi pričakujemo kaj šele njegov delodajalec :!:
driver 20.10.2010 19:21
Tzuli je napisal:
Contador bo vozil? :)

Zaenkrat še ni znano, če bo vozil. Tudi na predstavitvi Toura za 2011 ga ni bilo.
Tzuli 20.10.2010 22:15
Moja napoved, Contador ne bo vozil, Schleck bo branil zmago iz TdF 2010.
driver 20.10.2010 22:29
Samo morajo prvo Contadorju vzeti zmago. Bo še zanimivo do julija.
Tzuli 29.01.2011 11:33
8)
ZooTv 29.01.2011 12:06
>

še nekaj bolj svežega

A lot can change between now and then, but we're especially looking for Jani to have a good Tour. He had a great season last year, beat Alberto at the Dauphine, and now will go into the Tour with the experience of completing one last year. I've discussed this with Jani and we both agree that we would like to aim for a top five GC placing this year and then we'll continue to build from there.

link

------
>špekulira se tudi o tem, da bi naj Menčov zapolnil mesto Contadorja pri Saxo Banku - Geox s Sastrejem in Menčovim kot veste, ni dobil povabila na dirko
------
seznam ekpi na za Tour je že nekaj časa znan

link
perpetruum 29.01.2011 14:01
Nič kaj mi ni žal za Contadorja...Čeprav nisem navijal za nikogar, mi je ostal grenak priokus po njegovi lanski "zmagoviti" potezi ob tehničnih težavah neposrednega konkurenta. Edino opravičilo mi je bilo, da ni bil sam in da je moral misliti tudi na tretjega in četrtega, če se še spomnim...???
Ampak Contija je Jani že premagal ena na ena :D
Letos pa bo stvar zelo emocionalna, če bo res kar pravi Bruyneel...da bom videl kako nekdo nosi vodo Slovencu na TDF 8)
Skratka Jani proti Andy-u, hehe...ena na ena ???
Komaj čakam!
areh927 16.03.2011 06:43
http://www.delo.si/clanek/ 144126 :D
lpA
kenz76 16.03.2011 10:34
Heligo je napisal:
Bruyneel od Brajkoviča prvič odkrito pričakuje potegovanje za uvrstitev med top 5.
<span class="bb-url">& lt;a rel="external" href="http://www.livestr ong.com/teamradioshack/news_br uyneel-comments-2011-tour-rout e/">http://www.livestr ong.com/teamradioshack/news_br uyneel-comments-2011-tour-rout e/</a></span>
perpetruum je napisal:
Nič kaj mi ni žal za Contadorja...Čeprav nisem navijal za nikogar, mi je ostal grenak priokus po njegovi lanski "zmagoviti" potezi ob tehničnih težavah neposrednega konkurenta. Edino opravičilo mi je bilo, da ni bil sam in da je moral misliti tudi na tretjega in četrtega, če se še spomnim...???
Ampak Contija je Jani že premagal ena na ena :D
Letos pa bo stvar zelo emocionalna, če bo res kar pravi Bruyneel...da bom videl kako nekdo nosi vodo Slovencu na TDF 8)
Skratka Jani proti Andy-u, hehe...ena na ena ???
Komaj čakam!

Andi proti Janezu nima za burek! :mrgreen:
Upam, da se Contiju dovoli nastop, da bo tur zanimiv. Bruyneel proti Riisu, Janez proti Albertku.
lancearmstrong 16.03.2011 10:37
ma kdo v planu it kako gorsko etapo pogledat mogoče?avtodom pa prej prevozimo kako etapo?
PAJDO 16.03.2011 15:01
areh je napisal:
http://ww w.delo.si/clanek/144126 :D
lpA

Pravi oz.zadnji čas,da Brajko stopi korak naprej in se uveljavi v prvih vrstah. Da bo le imel dovolj pomoči v svojem moštvu,
robertk6 16.03.2011 19:13
lancearmstrong je napisal:
ma kdo v planu it kako gorsko etapo pogledat mogoče?avtodom pa prej prevozimo kako etapo?

Mene nekaj vleče v Italijo na 18. in 19. etapo ,da vidimo če se najde še kdo pa se nekak organiziramo. ;)
ooo 16.03.2011 19:24
robertk6 je napisal:
lancear mstrong je napisal:

Mene nekaj vleče v Italijo na 18. in 19. etapo ,da vidimo če se najde še kdo pa se nekak organiziramo. ;)

jaz sem takoj za, če se bomo kaj dogovorili.
zec21 16.03.2011 19:25
robertk6 je napisal:
lancear mstrong je napisal:

Sam v Italiji se nav tok velik vidl k v Franciji :)
perpetruum 16.03.2011 21:19
PAJDO je napisal:
areh je napisal:
http://ww w.delo.si/clanek/144126 :D
lpA

Pravi oz.zadnji čas,da Brajko stopi korak naprej in se uveljavi v prvih vrstah. Da bo le imel dovolj pomoči v svojem moštvu,

Mislim, da si že kar dobro ustvarja pravo klimo okrog sebe...npr s tem da je pripravil Klodnu teren za zmago v eni od etap Peri-Nice...
slovenka_barby 07.04.2011 14:34
Odpravljamo se na Tour de France na krožni kronometer, ki bo v mestu Grenoble v soboto 23.7.2011.
Odhod bo iz Ljubljane (točno uro še sporočimo), cena avtobusnega prevoza pa bo 65€ na osebo.
Vsi, ki vas veseli in radi spremljate kolesarstvo ter naše kolesarje vas vabim, da se čim prej prijavite na [email protected]
>Gremo navijat za naše fante, za Slovenijo! :D
lancearmstrong 07.04.2011 14:35
kaj pa gorske etape gre kdo mogoče?
slovenka_barby 25.04.2011 16:47
lancearmstrong je napisal:
kaj pa gorske etape gre kdo mogoče?

za gorske etape se ti najbolj splača da nabereš še par prijateljev si najamete avtodom in greste za par dni... =) ker pač z avtobusom je to mal težje izvedljivo pa še brezveze je ker itak se tam nekam postaviš in gre enkrat mimo tebe in greš lahko domov al pa na cilj to je pa tudi vse ;)
Kosatko 27.04.2011 08:25
Ja mi gremo z avtodomom na Col du Tourmalet,a kdo ve
je res, da zaprejo ceste na prelaze že dan prej??
magnetek 27.04.2011 11:05
Kosatko je napisal:

Ceste ne zaprejo popolnoma, vendar na dan etape z avtodomom nimaš nobene variante, da bi našel parkirni prostor ! Na znanih prelazih so kamperji že vsaj en teden pred etapo !!
Kosatko 27.04.2011 11:47
magnetek je napisal:
Kosatko je napisal:

Ceste ne zaprejo popolnoma, vendar na dan etape z avtodomom nimaš nobene variante, da bi našel parkirni prostor ! Na znanih prelazih so kamperji že vsaj en teden pred etapo !!

O merde..mi mamo samo en teden avtodom..bomo
mogli pa z bicikleto gor al pa pešaka..a je kdo mogoče že bil
na Tourmaleju?? 8O 8O
magnetek 27.04.2011 12:09
Kosatko je napisal:
magnete k je napisal:
Kosatko je napisal:

O merde..mi mamo samo en teden avtodom..bomo
mogli pa z bicikleto gor al pa pešaka..a je kdo mogoče že bil
na Tourmaleju?? 8O 8O

Mi smo bili lansko leto.Na Tourmalet smo šli iz smeri Bagneres de Bigores en dan pred etapo in imeli smo veliko srečo, ter našli prostor za avtodom cca 4km pod vrhom. "Prestavili" smo nekaj avtov in avtodomov tako, da se je našel prostor še za nas. Sicer sva potem z ženo na dan etape prekolesarila vzpon.Cesta je bila takrat sicer odprta, ampak lahko se ti zgodi, da ne dobiš prostora in se moraš odpeljati čez prelaz.....
pogy 27.04.2011 12:12
Jaz sem lani s punco bil na enem štartu (mesta se ne spomnim, sem pa tam pozdravil Brajkota :) ), eno etapo sva praktično "ponesreči" videla (policaj naju je ustavil in povedal, da gre Tour mimo, midva pa ven iz avta, vzela zastavo in sva navijala), bila sva pa še na cilju v mestu Pau. Povsod je dosti ljudi, ampak lepo organizirano, na štart sva se celo z busom zastonj peljala. Leto prej smo pa bili na Mount Ventoux, kjer smo šli zgodaj zjutraj peš gor, ker je bilo praktično vse polno. Ampak je vredno vsakega napora. Če pa hočeš z avtom, moraš pa res vsaj par dni prej, drugače ni prostora. Še najboljša možnost je kolo, ampak ga moraš imeti s seboj... :)
Kosatko 27.04.2011 12:23
Mogoče bomo pa imeli srečo glede nato,da je Tourmale predzadnji klanec ki ga vozijo v eni izmed etap in predvidevam da se bo več folka zbralo na zadnjem zaključnem klancu. Kako je pa potem z odprtjem ceste?kdaj jo zopet odprejo
za promet?namreč nam se bo za nazaj že malo mudilo??
magnetek 27.04.2011 12:43
promet odprejo takoj ko je karavana mimo in se kar hitro vse skupaj izprazni - sploh če upoštevaš, da je vozniška kultura
malce drugačna kot pri nas - sicer pa prilepiva kakšno fotko,
samo da dobiva "inštruktorja" !
magnetek 27.04.2011 13:42
magnetek je napisal:
promet odprejo takoj ko je karavana mimo in se kar hitro vse skupaj izprazni - sploh če upoštevaš, da je vozniška kultura
malce drugačna kot pri nas - sicer pa prilepiva kakšno fotko,
samo da dobiva "inštruktorja" !

S pomočjo inštruktorja nekaj slikc:

<s pan class="bb-img">& lt;img src="http://www.mojalbum .com/magnetek/tdf-tourmalet-20 10/foto/18686980#18686982" ; alt="" style="width: 450px;" /></span>
1 2 3 ... 58
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI