Kolesa in oprema
12.01.2025
Kolesa Gusto
Ob 18:48, sixsl
pitch je napisal: |
Potrebujem nov pas za wearlink, vendar ga nikjer na netu ne najdem. Povsod ponujajo novi wearlink +, vendar js rabim starega, tisti, kjer je oddajnik vezni člen med dvema koncema pasu. Gre za wearlink t31 coded, manjšo velikost! Hvala za pomoč! |
pitch je napisal: |
ludwig, a tisti stari wearlink oddajnik paše na novi wearlink plus?? pa nič ne žuli/je ohlapno pritrjen/?? morm preverit, preden kupim... mam 720, pa se je pas raztegnil do te mere, da mi je čist zategnjen še zmeraj preohlapen... |
alesm66 je napisal: |
Koliko časa vam zdržijo Polarjevi pasovi, ne oddajniki? Prvi pas mi je delal ca 5 let. Drugi: http://ww w.peloton.si/index.php?product ID=2970, pa mi nagaja že zdaj po letu in pol. Kljub temu, da ga res močno zmočim se dogaja, da prekinja ali pa na začetku ne začne merit. Je pa res, da tega drugega uporabljam več (spinning, smučanje) in ima za sabo več pranj (milo, topla voda), občasno v stroju (v vrečki za pranje). A kdo uporablja gel za elektrode? A bi to mogoče rešilo moj problem? |
simeon, hvala za namig. Sem preveril in gumba znotraj nista oksidirana. Enako pri starem traku. Kljub temu sem očistil z vatirano palčko namočeno v alkohol. Danes se je zadeva na smučanju ponovila. Ali kaže 00 ali pa nenormalno nizek pulz. Potem sem malo zmočil s slino in bolj zategnil trak in je bilo bolje. Imam občutek, da oslabijo elektrode na traku ali pa kontakt med elektrodami in gumbi. |
In koliko dolgo ti je delal stari trak? Meni, prvi 4 leta drugi samo 1,5. |
Hvala za pomoč!