Polar wearlink pas

Domov > Forum > Polar wearlink pas

Polar wearlink pas

SORTIRAJ PO:
pitch 16.11.2010 17:16
Potrebujem nov pas za wearlink, vendar ga nikjer na netu ne najdem. Povsod ponujajo novi wearlink +, vendar js rabim starega, tisti, kjer je oddajnik vezni člen med dvema koncema pasu. Gre za wearlink t31 coded, manjšo velikost!

Hvala za pomoč!
Boštjan. 16.11.2010 17:33
če se ne motim, je tak trak, ki se razdeli in ni iz enega kosa na zalogi v trgovini VEB-Celovška. cena s popustom je cca 40/ 41 eur.
LudWIG 16.11.2010 17:47
Sicer nisem čisto siguren, vendar pas o katerem govoriš je verjetno tale:
http://www.peloton .si/index.php?productID=3012

Tudi jaz sem tega (original za Polar 725 uro) menjal za tega:
http://www.peloton .si/index.php?productID=2970

Stari oddajnik paše na pas in pas je boljši.
BTW, naročil ravno pri Peletonu brez problemov.
faza 16.11.2010 19:02
Ali rabiš samo pas (stara verzija), ali komplet z oddajnikom ?
pitch 16.11.2010 20:44
rabim samo pas z elektrodami. brez oddajnika. tisti na pelotonu ni pravi, je za plastične elektrode, js pa rabim za wearlink.
pitch 16.11.2010 20:47
ludwig, a tisti stari wearlink oddajnik paše na novi wearlink plus??

pa nič ne žuli/je ohlapno pritrjen/??

morm preverit, preden kupim... mam 720, pa se je pas raztegnil do te mere, da mi je čist zategnjen še zmeraj preohlapen...
sonny_ 16.11.2010 21:09
Zdaj ne vem,če prav razumem,ampak jaz sem pas nesel neki gospe in mi je menjala gumi pas...zašila novi del in zadeva deluje 8) tudi meni se je pas nenormalno raztegnil
;)
LpS
LudWIG 16.11.2010 21:15
V bistvu se nekaj ne razumema:
http://www.pel oton.si/index.php?productID=35 8
- to je tisti prvi pas T31, ki je imel "plastične" elektrode in oddajnik v pasu (ni se dal odstranit), baterija se ni dala zamenjat....

Prvi link iz mojega prejšnjega posta je novejši T31 pas, ki je v dveh delih, poveže se z oddajnikom za T31 (oddajnik je "isti kot Wind oddajnik vendar na oddajniku ni pisalo Wind!) - takšnega sem jaz dobil z 725-ko....

Probaj pa mogoče še poklicat na Peleton (če boš tam kupoval), jaz sem tudi najprej poklical in se informiral ker na Polarjevi strani kompatibilnosti tudi niso najbolj razložene..

Zdaj sem nabavo pas iz drugega linka iz mojega prejšnega posta, WearLink 2010......na pas se brez problema pripne moj stari T31 oddajnik in pas trenutno dela BP z 725-ko (že okoli 4 mesece)...
Merlin 16.11.2010 22:56
Uf, stara stvar seveda deluje če pa je zamenjava za starega s katerim so bili sami problemi ;)
Kreativc 16.11.2010 23:09
pitch je napisal:
Potrebujem nov pas za wearlink, vendar ga nikjer na netu ne najdem. Povsod ponujajo novi wearlink +, vendar js rabim starega, tisti, kjer je oddajnik vezni člen med dvema koncema pasu. Gre za wearlink t31 coded, manjšo velikost!

Hvala za pomoč!

Jap tole rabiš: http://www.peloton.si/ind ex.php?productID=2970
Pa še ugodno ceno ti ponujajo. T31 in Wearlink pa ne gre skupaj. Ali je T31, ali pa Wearlink. Ker pa Wearlinka več ne delajo, vzameš Wearlink+.
kenz76 16.11.2010 23:43
pitch je napisal:
ludwig, a tisti stari wearlink oddajnik paše na novi wearlink plus??

pa nič ne žuli/je ohlapno pritrjen/??

morm preverit, preden kupim... mam 720, pa se je pas raztegnil do te mere, da mi je čist zategnjen še zmeraj preohlapen...

oddajn ik iz "prekinjenega" WL paseka paše na novi "spredaj neprekinjen" pasek WL+. ;)
kar tanovega kupi, ker je veliko boljši - tastar je imel šibek člen pri vpenjanju oddajnika.
pitch 18.11.2010 21:58
Hvala!
alesm66 19.02.2011 19:02
Koliko časa vam zdržijo Polarjevi pasovi, ne oddajniki? Prvi pas mi je delal ca 5 let.

Drugi:
http://ww w.peloton.si/index.php?product ID=2970,
pa mi nagaja že zdaj po letu in pol. Kljub temu, da ga res močno zmočim se dogaja, da prekinja ali pa na začetku ne začne merit.

Je pa res, da tega drugega uporabljam več (spinning, smučanje) in ima za sabo več pranj (milo, topla voda), občasno v stroju (v vrečki za pranje). A kdo uporablja gel za elektrode? A bi to mogoče rešilo moj problem?
simeon 19.02.2011 19:36
alesm66 je napisal:
Koliko časa vam zdržijo Polarjevi pasovi, ne oddajniki? Prvi pas mi je delal ca 5 let.

Drugi:
http://ww w.peloton.si/index.php?product ID=2970,
pa mi nagaja že zdaj po letu in pol. Kljub temu, da ga res močno zmočim se dogaja, da prekinja ali pa na začetku ne začne merit.

Je pa res, da tega drugega uporabljam več (spinning, smučanje) in ima za sabo več pranj (milo, topla voda), občasno v stroju (v vrečki za pranje). A kdo uporablja gel za elektrode? A bi to mogoče rešilo moj problem?

Poglej kakšno je stanje v "gumbih" kamor pripneš senzor. Meni je notri povsem oksidiralo in ni prevajalo. Vzel sem tanek izvijač in zdrgnil oksidacijo ter ostalo umazanijo. Predhodno pa sem imel takšne težave kot jih opisuješ ti.
alesm66 20.02.2011 19:16
simeon, hvala za namig. Sem preveril in gumba znotraj nista oksidirana. Enako pri starem traku. Kljub temu sem očistil z vatirano palčko namočeno v alkohol. Danes se je zadeva na smučanju ponovila. Ali kaže 00 ali pa nenormalno nizek pulz. Potem sem malo zmočil s slino in bolj zategnil trak in je bilo bolje. Imam občutek, da oslabijo elektrode na traku ali pa kontakt med elektrodami in gumbi.
hermes 20.02.2011 19:29
alesm66 je napisal:
simeon, hvala za namig. Sem preveril in gumba znotraj nista oksidirana. Enako pri starem traku. Kljub temu sem očistil z vatirano palčko namočeno v alkohol. Danes se je zadeva na smučanju ponovila. Ali kaže 00 ali pa nenormalno nizek pulz. Potem sem malo zmočil s slino in bolj zategnil trak in je bilo bolje. Imam občutek, da oslabijo elektrode na traku ali pa kontakt med elektrodami in gumbi.

Isti problem, zamenjal trak, zdaj dela bp. Cena: 15 eur-popust
alesm66 20.02.2011 19:39
In koliko dolgo ti je delal stari trak? Meni, prvi 4 leta drugi samo 1,5.
hermes 20.02.2011 20:55
alesm66 je napisal:
In koliko dolgo ti je delal stari trak? Meni, prvi 4 leta drugi samo 1,5.

2 sezoni, cca 8000 km, prvi trak pa samo eno. Ga je potrebno obvezno sprati po treningu.
Alias 21.02.2011 08:18
Še en namig za "mrtvi utrip" pri wearlink traku: na tistem delu pasa na katerem so elektrode se včasih kljub spiranju z vodo naredi plast vseh mogočih snovi, ki onemogočijo dobro prevodnost elektrod. Učinkovita rešitev za ta problem je nanos kakšnega mila za odstranjevanje madežev-pustiš par minutk - malo podrgneš-splakneš z mlačno vodo in posušiš. Zaenkrat ta metoda uspešno rešuje pas ;)
alesm66 21.02.2011 19:28
Alias, hvala za zelo koristen nasvet :D

Elektrode na obeh pasovih sem očistil kar z malo mlačne vode in navadnim pralnim praškom in krtačo za nohte. Zaenkrat, kaže, da je problem rešen. Oživil sem celo stari trak :D
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI