Greš z menoj
02.09.2024
kolesarjenje po gozdovih ZALE: 28.9.2024 Lendava
Ob 12:19, franklin
primoz69 je napisal: |
Pozdravljeni! Na Uršljo bi tud jaz kdaj šel, ker pa še nisem bil nikol, me zanima kolk približn je hoje če bi avto n.pr. pustil na Slemenu. Za en tak mal hitrejši tempo, oziroma tempo zelo počasnega teka me zanima,...višinske je pa cca 700m sklepam, če je Sleme na 1000 nmv... |
vrhi je napisal: | ||
Avto lahk pustiš , pri tako imenovani ciganiji je še kar kaka 2 km od Slemena .Na Urško smo včasih v dobrh časih prišli pod uro , saj lahko od avta pa do vznožja vseskozi letiš. |
vrhi je napisal: |
[Na Urško smo včasih v dobrh časih prišli pod uro , saj lahko od avta pa do vznožja vseskozi letiš. |
sakala75 je napisal: | ||
Itak, Vrhi je z leti vedno bolj nor, včeraj je na celjsko cel cajt bezljal (beri laufal), tak da počasi si z njim ne bo hotel niti Haile Gebre Selassie.Pjebi računajte raj urco in pol |
andrejl je napisal: |
kolk časa se rabi od Križana gor? |
korotan34 je napisal: |
Pozdrav, zame najboljša varianta za Uršljo je " železarska pot " iz Ivarčkega jezera. Gre za približno 1000 višincev vzpona ! Da se" kamot" prehodit okoli 1 ure če pošteno pljuneš v roke. Če pa je kdo še bolj zagret pa lahko zadevo prehodi tudi 2x gor pa dol . Včeraj sem bil gor še z biciklom, tako da še ni neke krize, je bilo bolj toplo kot v dolini . Je pa po tej poti najbolj konstantna strmina, tako da nimaš možnosti velikega predaha ! Lp |
vrhi je napisal: |
K 24 , ja to pa je pravi izziv , priporočam , sam že v klubu (št . 44) |
Skalaš je napisal: |
dogma je pa pridn, se že vidi. Sam prva slana še ne prinese zime! Že mal študiram, da bi šel na morje Lega, za na Peco se je treba enkrat zmenit. Lp |
V podobnem stilu kot peš na pohorje bi lah naredili peš na uršljo goro predvsem za korošce pa šalečane in savinjčane.
Js jutri začnem.
Štartal bi pa od Križana.
ajd če ja kak kandidat js bom verjetn večino sobot šel gor!
lp danilo