imaš ZS poglej....
Tlele spodaj Kranjskogorčani reklamirajo ceste kot kolesarske poti !!! KG nima 1 km kolesarske poti !
Objavljam in vabim zopet na ogled Dalmacije od 12.09- 20-09. 2015 , lahko po želji tudi krajše ali daljše . S tem preklicujem St. Tropez v istem terminu. 3 smo že , še 2 ampak sigurna!
Zmotil sem se ! Gremo 18.09 -27.09.
Od 18.09-27.09 , lahko tudi več ali pa manj ! Do zadnjega kamenčka bomo pregledali nacionalni park Krka !Kdor tudi planinari vzpon na najvišji vrh Hrvaške Dinaro . Pa še zastonj , pa nobeden ne skoč . Porka madona , še turistične takse vam ni treba plačat !
Na Dinaro. S specijalko? Evo mene zravn.
@SODROVC:Na Dinaro. S specijalko? Evo mene zravn.
Do Brezovca 1100vm - polovica poti - se lahko pelješ z DH . Spanje v domu in nato peš na vrh 1800vm in isti dan spust v dolino . Tudi to je pripravljeno , sam izvajalcev še ni !
www.bikemap.net/en/route/3023 403-knin-crvena-zemlja-dinara- knin/
V bajti je prvi turist . Bomo videl kaj bo reku. Danes gre u Bosno, do Drvarja, včeraj je bil pa krožno čez Skradin . Mirko ga še ni uspel ujeti doma , da ga mal zmatra !
@Maratonac:
V bajti je prvi turist . Bomo videl kaj bo reku. Danes gre u Bosno, do Drvarja, včeraj je bil pa krožno čez Skradin . Mirko ga še ni uspel ujeti doma , da ga mal zmatra !
Je Vauko končno okusil, kaj so to prave ceste...
Danes ga bo strah osamljenosti . Če bo na 100km srečal 40 avtov bo velik , cesta pa k Vrhniški klanc.
Samo da ne sreča kakšnega medveda Saj me je "kuril", da bi šel z njim, vendar žal ta teden ni variante, ne morem dobiti dopusta. Mogoče pa kdaj drugič...
V septembru !
V Dnevniku imate reportažo na dveh straneh iz Knina . Na sliki lahko vidite novo cesto , pa sina mojga kuma , a ja pa sin od prjatelja Mirka je ratal minister , v sredo pa končno dobi tudi stanovanje. Bomo videl kolk bo velko , se zna zgodit , da bomo dobil še kakšno posteljo. A da , končno sem odprl tudi novo hišo zraven stare , sam je voda in el. izključena . Treba jo je samo spucat - 10let ni bila v uporabi. Prostora je pa za novih 5 kolesarjev. Same dobre novice !Vauko se pa danes vrača . Bomo videl kaj bo vse naložil z garmina , sam delal je zgleda urbnebesne ture .
Po driblanju v sinovi službi z njegovim dopustom je sedaj jasno , pisan je tudi moj dopust in cicer od 10.09 - 20 09 2015
Avto poln , če se želi še kdo priključiti , s svojim prevozom - avto, vlak , za prevoz nazaj pa je prostor. Časovno lahko kadarkoli znotraj termina , tudi manj dni , vračamo se pa v nedeljo 20 09.
Evo pa da naložim nekaj mojih tur z letošnjega Kninskega dopusta :-)
Tale je bila zaradi vremena popoldansko-nočno-dopoldansk a, kjer je ravna črta pomen da je Garmin odpovedu :-) connect.garmin.com/modern/act ivity/852423675, tale je ena mojih najkrajših amapak lepa connect.garmin.com/modern/act ivity/852423197, tale je ena najlepših vzponov doslej connect.garmin.com/modern/act ivity/852422926, tale Drvarska runda tle je tut garmin vmes zmrznu, je pa lepa connect.garmin.com/modern/act ivity/852422590, tale je bila pa ta prva connect.garmin.com/modern/act ivity/852422173 pa še nekaj slikc
Najkrajšo in najlepšo sem odpeljal v aprilu. Takrat je bilo vode v izobilju, tako, da je bilo v kotlini jezera Brljan res čudovito. Pa lepo, toplo vreme.
Edino tastaro "čevapđinico" v Kninu smo pogrešali. Le kako je mogla it falit, če so pa najboljše čavape v okolici stregli?!
Ma ne smem preveč reklame delat, da ne bo gužva zdej u septembru...
@Vauko:
kje je to =) ?
Sveti Jure, Biokovo.
goo.gl/Q9wsSm
Ja točno tako to so zadnje ride pred vrhom vzpona na Sv.Jure na Biokovo, to je v Dalmaciji nad Makarsko
Pa je res na nekaterih odsekih tako strmo, kot to pokaže na linku? Me zanima zato, da bi šel dol s pravim kolesom oz. s pravimi prestavnimi razmerji.
Vzem sabo še eno večjo- manjšo .
Vprašanje je pa : Kje so avti , saj je polna sezona ?
Kje so avti? malo nižje spodaj,vseskozi jih na srečo tudi ni, saj srečanje z njimi na spustu ni prijetno, pa še ozka cesta je, seskozi pa ni tako strmo, deloma se tudi spušča na kratko :-)
@SODROVCNajkrajšo in najlepšo sem odpeljal v aprilu. Takrat je bilo vode v izobilju, tako, da je bilo v kotlini jezera Brljan res čudovito. Pa lepo, toplo vreme.
Edino tastaro "čevapđinico" v Kninu smo pogrešali. Le kako je mogla it falit, če so pa najboljše čavape v okolici stregli?!
Ma ne smem preveč reklame delat, da ne bo gužva zdej u septembru...
Sva pa s kolegom nadaljevala pot vse do Međugorja. Vročina in žeja sta bili stalni spremljevalki. Še dobro, da je v sicer odročnih krajih kar precej trgovinic in gostilnic, pa črpalk. Tega v Italiji skoraj ni več. Zato rad kolesarim pa Hrvaški.
Če bi šel v septembru namest v Francijo , kolesarit v Knin za 9 dni , bi šel z menoj? Dol moram razbit betonski vhod vrat,ker ga je podrl kamion , narest novi vhod , montirati še pol nove kuhinje , dokončati zid in inštalacijo pri kopalnici in osposobiti 6. posteljo v 3. sobi. V Knin bi šel z mano tudi sin , v F pa ne more , ker ima v takrat v soboto poroko v MS , jaz bi pa moral že v četrtek na pot. Prijatelj dobi 15. avgusta novo stanovanje , pa bo treba še tam kaj narest.
Povabilo velja tudi za druge interesente od 11. ali 12. 09. do nedelje 20.09.