zmaj24 je napisal: |
Sama stran dela. Sem imel pa tudi jaz par dni nazaj probleme s prenosom ture z garmina na računalnik. Mi ni delalo ne direktno, ne ročno. Potem sem vse skupaj pustil in naslednji dan je delalo. |
Garmin je dal v uporabo novo verzijo SW. Kakšni so vtisi?
@april:Uporabljam staro, se mi zdi boljša ... Al pa mogoče samo navada. :)Garmin je dal v uporabo novo verzijo SW. Kakšni so vtisi?
@Maj_ex:@april:Uporabljam staro, se mi zdi boljša ... Al pa mogoče samo navada. :)Garmin je dal v uporabo novo verzijo SW. Kakšni so vtisi?
Ja res je, nova je od začetka malo tečna. Na novo moraš instalirati program z povezavo z napravo. Kreiraš lahko segmente kot v Stravi. Prednost je razvrstitev po starosti (važno za old timere), teži in stopnji telesne pripravljenosti. To pri Stravi ni đabe.
No bomo videli, kako se bo prijelo. Ker je novost, še ni prave konkurence v segmentih in tako sem kar prvi na enih dveh he, he.........
tole tanou je fantastičnu če bi prej vedu b 3intaliral ze prej.
drgače je pa za pusrat
Pozdravljeni
Mi lahko kdo pomaga:
Prenesel sem Garmin Express za povezavo a Conect mi tega ne zazna, prijavljen sem na stari verziji pa mi dela vse ok.
Hvala za odgovore in lep pozdrav Vsem :)
@demogesuta:Pozdravljeni
Mi lahko kdo pomaga:
Prenesel sem Garmin Express za povezavo a Conect mi tega ne zazna, prijavljen sem na stari verziji pa mi dela vse ok.
Hvala za odgovore in lep pozdrav Vsem :)
če si samo prenesel je premalo. Moraš ga pognati, Run. Potem zaženi novi pogled
no hvala April... ok moj Express je zaznal moj Garmin... a na Conectu pa ne.. pod naprave mi piše dodaj napravo z Expressom... pa če jo že imam... ne vem...
hvala v naprej za odgovore....
Zgleda, da imajo s tem probleme, ker tudi meni connect ne zazna garmina.
Nekak se ne morem navadit na novo, čeprav je vmesnik zelo enostaven in pregleden. Edina stvar, ki je moteča je to, da nikakor mi ne gre upload na novejši veziji. Zato uporabljam še zmeraj preklopim na klasični pogled, ki ima gumb za upload.
Ima kdo kakšno idejo za ta upolad aktivnosti na novejšem vmesniku?
a ne gre upload kar avtomatsko z Expressom? meni se 500-ka sinhronizira sama, ko jo priklopim na USB za polnjenje...
@Dave:Nekak se ne morem navadit na novo, čeprav je vmesnik zelo enostaven in pregleden. Edina stvar, ki je moteča je to, da nikakor mi ne gre upload na novejši veziji. Zato uporabljam še zmeraj preklopim na klasični pogled, ki ima gumb za upload.
Ima kdo kakšno idejo za ta upolad aktivnosti na novejšem vmesniku?
Instalirej Garmin Express
software.garmin.com/sl-SI/exp ress.html
inštaliral vse, sam ne gre, na starem vmesniku gre pa brez problema
Men se tudi zdaj 800-ka sama sinhronizira - to je res ornk plus napram prej. Še vseeno je pa preveč okoren in neodziven, skoraj kot telekomove spletne strani :/
@kenz76:a ne gre upload kar avtomatsko z Expressom? meni se 500-ka sinhronizira sama, ko jo priklopim na USB za polnjenje...
Ne, pri meni ne gre avtomatsko. Ko priklopim Dakoto na USB se express naloži in to je to. V expressu vidim napravo in morebitne updajte zanjo. Ko grem potem v connect ni nobenih novih aktivnosti...
Bom poskusil še enkrat instalirat express in pa mogoče narest hard reset naprave, ker edino tega še nisem. Bom poročal...
@KriziT:@Dave:Nekak se ne morem navadit na novo, čeprav je vmesnik zelo enostaven in pregleden. Edina stvar, ki je moteča je to, da nikakor mi ne gre upload na novejši veziji. Zato uporabljam še zmeraj preklopim na klasični pogled, ki ima gumb za upload.
Ima kdo kakšno idejo za ta upolad aktivnosti na novejšem vmesniku?Instalirej Garmin Express
software.garmin.com/sl-SI/exp ress.html
Imam, imam , pa ni nič od njega
No jaz imam bazicni Etrex 10 in kakor Dave pravi mi Expres zazna da sem gor Conect pa ne...
ok potem grem na staro verzijo in vse dela...
ko sem gledal pa verjetno ta Modern Conect je samo za sportne izdeleke Garmina saj sem tako nekako razumel na neki povezavi z Ameriskem Garminom...
No lahko tudi kaki usluzbenec Slovenskega uvoznika bi v to diskusijo vskocil... saj teh garminov kolesarji jih imamo kar precej...
Lep pozdrav Vsem M.
Nobena stvar pri meni ni pomagala (ne hard reset, ne ponovna istalacija), zato sem šel malo raziskovat in na njihovem uradnem forumu sem našel razlago s strani podpore zaenkrat za Dakoto 20. Bojim se, da bo tole zadelo vse uporabnike njihove serije on the trail.
Razlaga je, da bodo podpore deležne samo naprave s fitness podatki (torej osebni trenerji). Tisti, ki nima te opcije, se bo moral posluževati ročnega nalaganja v GC.
Upam, da je to napaka ali šala s strani Garmina, ker v tem primeru enostavno prikrajša in nemarno odreže ostale uporabnike njihovih naprav do avtomatske sinhronizacije. To se mi zdi skrajno neprimerno in neresno od njih.
Lahko bi se malo bolj zavedali, da sta za gorske kolesarje Dakota ali Oregon daleč bolj primerna kot katera koli druga serija oziroma osebni trener.
Lp D