Tekmovanja
08.08.2022
Kolesarski maraton Tri srca 2022
Ob 09:44, migajte
zec21 je napisal: |
Nekateri smo naredili celo korak dalje in odšli trenirat za vzpon na granitne kocke... ![]() |
Jaka_ je napisal: |
A je šel letos že kdo gor pod 18 min? Pa z avtom ne šteje. |
FAUSTO je napisal: |
Upam, da bo deževalo! |
Buuuuuuu....b liža se Jošt!!! Lejte kva je napisala deklica, ki se stika z javnostjo!!!!: Do vznožja vzpona bo vožnja v skupini (mobilna zapora), nato sledi 5-kilometrski vzpon na 847 metrov visok Jošt, ki že vrsto let velja za eno najpriljubljenejših kolesarskih destinacij, tako med mlajšimi kot starejšimi kolesarji. Vzpon je primeren skoraj za vsakega rekreativca, saj ni prezahteven, vmesni deli vzpona se namreč občasno zravnajo, kar je dobrodošlo za kratek »počitek«. Povprečni naklon je 9 %. Tolk marketinških laži pa svoj dan nisem še prebral ![]() Študentki, študentki....cccccc.... & lt;br />Rodila se mi je ideja: Jošt bi lahko bil prva dirka z električnimi kolesi!!?? |
slavko1 je napisal: |
Sam s specialko, gre res težko. Jest sem ga lani prvič zvozil s specialko, in sem že nad Javornikom mislil, da je vsega konec. |
Bravo policaji!! |
Buuuuuuu....b liža se Jošt!!! Lejte kva je napisala deklica, ki se stika z javnostjo!!!!: Do vznožja vzpona bo vožnja v skupini (mobilna zapora), nato sledi 5-kilometrski vzpon na 847 metrov visok Jošt, ki že vrsto let velja za eno najpriljubljenejših kolesarskih destinacij, tako med mlajšimi kot starejšimi kolesarji. Vzpon je primeren skoraj za vsakega rekreativca, saj ni prezahteven, vmesni deli vzpona se namreč občasno zravnajo, kar je dobrodošlo za kratek »počitek«. Povprečni naklon je 9 %. Tolk marketinških laži pa svoj dan nisem še prebral ![]() Študentki, študentki....cccccc.... & lt;br />Rodila se mi je ideja: Jošt bi lahko bil prva dirka z električnimi kolesi!!?? |
Letos bomo na Klubu študentov Kranj spet poskrbeli, da boste zašvicali fuŁ na Jošt, simbol Kranja. Kdor kaj da nase (in na kolo), mora gor, ni izgovora. A kdaj bo dogodek? V soboto, 28. maja, začnemo pa ob 10.00 na parkirišču KK Sava Kranj. Pa spet Oranžna pikčasta majica (čakala Faustota), morda še kakšna druga majica, žrebanje praktičnih nagrad ...
Pridte pa se prepričejte, da študenti ne mečemo le granitnih kock v šipe. Več o vzponu pa na http://www.ksk.si/jost >