Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
mm je napisal: |
Ali ni car, skoraj 2000 vas je nažgal, J.R. pa samo ene 15 |
maj je napisal: |
Za vse pametnjakoviče glede Andreja Omulca nekaj letošnjih rezultatov U23: - RUMENA majica na dirki po Sloveniji - 2. mesto v etapi na dirki po Sloveniji - 3. mesto v etapi na dirki po Sloveniji - 2. mesto DRŽAVNO prvenstvo 2004 - cesta - 3. mesto DRŽAVNO prvenstvo 2004 - kronometer Udeleženec EP 2004 v kronometru in po rezultatih DP cesta tudi SP 2004! To jih je samo nekaj, še kaj bi radič |
mm je napisal: |
BorutV -- v globalu te teme ne razumeš, preberi od MM še enkrat na Franji s(m)o vsi enaki čeprav je Zvone Zanoškar v preteklih letih naredil gromozansko škodo, ki jo ni moč popraviti v 5 letih Ti si že produkt napačno mislečih |
BorutV je napisal: |
[quote="mm"] MM, v globalu sem jaz tak produkt, da tebe sploh ne razumem. |
BorutV je napisal: | ||
MM, v globalu sem jaz tak produkt, da tebe sploh ne razumem. |
CHEF je napisal: |
Pa jaz še zdej ne vem, ker avto je dobu Omulec !!! Nej mi en to razjasni!!! a) Peugeot 206 b) Peugeot 206 CC (gejevski avto leta) c) Peugeot 307 d) Peugeot 307 CC Mal sm mu fouš! Kako bi ga jaz dans tišal dol v Izolo... Mojga mi je škoda... Sam upam da ni dobu gejevske variante, ker s tem pa jaz neb naredu kilometra. Direkt ženski bui ga dal za un mesec! |
Pa jaz še zdej ne vem, ker avto je dobu Omulec !!! Nej mi en to razjasni!!! a) Peugeot 206 b) Peugeot 206 CC (gejevski avto leta) c) Peugeot 307 d) Peugeot 307 CC Mal sm mu fouš! Kako bi ga jaz dans tišal dol v Izolo... Mojga mi je škoda... Sam upam da ni dobu gejevske variante, ker s tem pa jaz neb naredu kilometra. Direkt ženski bui ga dal za un mesec! |
U, pol je pa frajer! Fouš sem mu! Omulec ma pravzaprav srečo, da me ni blo... ker će bi jaz v glavi vidu ta avtoček, me neb ustavu niti Robič!!! V glavnem, če mene vprašate, naj na Franji dirka kdor hoče, bi pa morali licencirani res imeti svojo kategorijo, pa naj se zdrkajo med sabo. Magar če pridejo vsi slovenski klubi... avto dobi seveda prvi generalno, pokale pa pač vsi... Rekreativci verjetno pač ne dirkajo za nagrade, ali se morda motimč |