Bluetooth slušalka

Domov > Forum > Bluetooth slušalka

Bluetooth slušalka

SORTIRAJ PO:
peciklist 25.05.2011 22:01
Razmišlam o nakupu bluetooth slušalke za poslušanje med kolesarjenjem, takšno za telefoniranje za 1 uho tako da bom useeno slišal promet. Zanim me če ima kdo kako priporočilo ker bi blo fajn da mi neb usake 15metru iz ušesa zletela...:D
JC29 25.05.2011 22:25
Če ti je na kolesu dolgčas, da moraš muzko poslušat zraven, si najd drug šport. :mrgreen: :mrgreen:
amritaya 25.05.2011 22:47
Jaz sem jo poskusu imet samo 1x (ne za poslušat muziko ampak zaradi telefona) in sem jo skoraj skvari zaradi potu....pusti stat :mrgreen:
peciklist 26.05.2011 14:09
JC29 je napisal:
Če ti je na kolesu dolgčas, da moraš muzko poslušat zraven, si najd drug šport. :mrgreen: :mrgreen:

Ti si idiot :D :D
cestni_dirkač 26.05.2011 15:15
Jest sem dolgo časa uporabljal slušalke, ki so priložene, ko kupiš telefon. Preko njih sem poslušal glasbo in se lahko tudi javljal na telefon.
Kar se pa tiče poslušanja muske na kolesu je bilo pa itak že ogromno napisanega, enim to absolutno ni všeč, drugim pa paše, da pogleg šuma vetra slišijo še kakšn dober komad (je pa treba glasnost imeti na minimumu, tako da slišiš promet oz. stvari, ki se dogajajo okoli sebe).
blum 26.05.2011 16:46
peciklist je napisal:
JC29 je napisal:

JC 29 ima prav!
JC29 26.05.2011 17:29
blum je napisal:
pecikli st je napisal:
JC29 je napisal:

JC 29 ima prav!

No, kdo je zdaj idiot? :lol: :lol: :mrgreen:
primoz69 26.05.2011 18:35
blum je napisal:
pecikli st je napisal:
JC29 je napisal:

JC 29 ima prav!

Stvar okusa,...jaz konkretno niti pod razno, še telefon si dam potih, da bi se javljal na telefon med turo al pa poslušal muzike...nope,...za to so namenjene druge lokacije in termini...če se gre na kolo se gre sam na kolo brez novodobnih pripomočkov...samo GSM v žepu...za primer sile...

Če pač nekdo ne more brez tega O.K....sam za mene je to kretenizem, pa še vprašanje varnosti...verjetno to obdeluje tud kakšen predpis/zakon o varnosti v cestnem prometu... :?:
jeti 26.05.2011 18:55
že večkrat obdelana tema, enim paše drugim ne, js že vrsto let imam muzko v ušesu!
JC29 26.05.2011 19:12
peciklist je napisal:
JC29 je napisal:

Pazi kaj pišeš!

KZ-1 (Ur.l. RS, št. 55/2008 ) je napisal:

Razžalitev

158. člen

(1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.

:twisted:

in JA, so predpisi, ki tovrstno početje omejujejo oz. pogojujejo...

ZVCP-1 (Ur.l. RS, št. 83/2004) je napisal:

Prepoved uporabe določenih naprav ali opreme

72. člen

(1) Voznik med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav na način, ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladovanja vozila (maska, slušalke, telefon itd.).

:mrgreen:
benqo 26.05.2011 20:03
VSAK PO SVOJE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
peciklist 27.05.2011 16:16
JC29 je napisal:
pecikli st je napisal:
JC29 je napisal:

Pazi kaj pišeš!

KZ-1 (Ur.l. RS, št. 55/2008 ) je napisal:

Razžalitev

158. člen

(1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.

:twisted:

in JA, so predpisi, ki tovrstno početje omejujejo oz. pogojujejo...

ZVCP-1 (Ur.l. RS, št. 83/2004) je napisal:

Prepoved uporabe določenih naprav ali opreme

72. člen

(1) Voznik med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav na način, ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladovanja vozila (maska, slušalke, telefon itd.).

:mrgreen:

HAHAHAH a se je za bat. pa vidim da vas večina IDIOTOV niti ni prebralo teme
Neisho jr 27.05.2011 17:10
Citat:

Biloktero. Obavezno imej prilepljeno v uho z medicinskim lepilnim trakom, da boš izgledu kot profiji. mkay.

Aja pa v plejlisti imej na lagru kakšen komad od Beethovna.
Izpade ful teatralno, če te slučajno zbije kak šleper. ;)

en lep kolesarski pozdrav!
primoz69 27.05.2011 18:27
Neisho jr je napisal:
Citat: >

Biloktero. Obavezno imej prilepljeno v uho z medicinskim lepilnim trakom, da boš izgledu kot profiji. mkay.

Aja pa v plejlisti imej na lagru kakšen komad od Beethovna.
Izpade ful teatralno, če te slučajno zbije kak šleper. ;)

en lep kolesarski pozdrav!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fuego 27.05.2011 19:39
Mono slušalka na kolesu??? Sam potem ne poslušat starih plat od Van Halen, ker je kitara posneta samo v levem kanalu. :lol:
Muska na kolesu... če grem cestno in sem sam potem imam obvezno musko, ker drugač je res živ dolgčas... ko grem pa z gorcem potem pa brez in uživam ko se vozim med travniki po hribih.
pinarellofp2 27.05.2011 19:59
Če že moraš poslušat muzko in maš probleme z slušalko, pejt v lekarno in kup : Bel samolepilni obliž v traku. Mal prilep čez slušalko in uho pa ne boš mel več problemov! Povem iz lastnih izkušenj.
puhek 27.05.2011 20:41
lahk daš tudi samo 1no slušalico v 1 uhec :) ne rabš blue tooth :)
Nile 27.05.2011 20:48
fuego je napisal:
Mono slušalka na kolesu??? Sam potem ne poslušat starih plat od Van Halen, ker je kitara posneta samo v levem kanalu. :lol:
.

sej je dost da slišiš Rotha :lol:
veso 27.05.2011 20:49
najbolš je met kr navadne slušalke, pa jih nalimaš na čelado, ne direkt v uho. pa dost naglas vse skup.
tak pol nimaš nobenih problemov niti s slušnim zaznavanjem prometa niti z zakonom. 8)
puhek 27.05.2011 20:53
veso je napisal:
najbolš je met kr navadne slušalke, pa jih nalimaš na čelado, ne direkt v uho. pa dost naglas vse skup.
tak pol nimaš nobenih problemov niti s slušnim zaznavanjem prometa niti z zakonom. 8)

car
Nile 27.05.2011 21:24
kakšn pa je zakon glede tega lol

a tud to ne smeš met

svašta
JC29 27.05.2011 21:41
peciklist je napisal:

No sej s tem si vse o sebi pokazal.

Pa srečno v življenju!
1
DODAJ ODGOVOR