Že nekaj časa opažam, da na samoevidenci ne morem pogledati pregleda po mesecih...
Ne vem, a se to še komu drugemu dogaja? Sicer sem opazil nekaj manjših posodobitev, ki pa so bile žal, vse prej kot posrečene... Upam, da se samoevidenca za prijetno uporabo kmalu vrne na stara pota...
D*
Prek Chroma tudi ni več okenca za naložit gpx file.
@DLteam:Že nekaj časa opažam, da na samoevidenci ne morem pogledati pregleda po mesecih...
Ne vem, a se to še komu drugemu dogaja? Sicer sem opazil nekaj manjših posodobitev, ki pa so bile žal, vse prej kot posrečene... Upam, da se samoevidenca za prijetno uporabo kmalu vrne na stara pota...
D*
Glede na to, da obstaja Strava, kjer ne samo, da vidiš podatke ampak imaš cel GPX file, ne vidim razloga zakaj bi uporabljal bicikel com za samoevidenco....
Ker ti nobena aplikacija ne pokaže realnih višincev, tu pa mislim, da so?
Rok: Saj višince ti zračuna naprava..na Stravo samo naložiš podatke...
@fuegoRok: Saj višince ti zračuna naprava..na Stravo samo naložiš podatke...
Enak gpx na različnih aplikacijah pokaže različno. Tu se mi je zdelo še najbolj realno.
Bo treba it drugam...manjkajo fajli za par let nazaj
Pozdravljeni!
Če kdo ve: ali se da zbrisat vnos na samoevidenci? Med mojimi treningi sem namreč opazil, da sem pomotoma določene vožnje vnesel dvakrat, zdaj pa ne vidim nobene opcije, da to zbrišem.
uporabljam CHROME.
@LentusNam lahko posreudješ gpx (na mail info@bicikel.com) iz katera si nalagal, da pogledamo odstopanja. Konec meseca se bo dodalo nekaj izboljšav.
Sem za hec naložil zadnje tri treninge, in mi višince pokaže kot za kakšnega profija :D. Več niti ne upam nalagat.
Ali vam samoevidenca deluje ? Jaz ne morem vpisati voženj...,oziroma vpišem,vendar jih ne shrani .