Zdravje in treningi
12.11.2022
Kontracikl
Ob 15:04, Quercus
Dextro_SLO je napisal: |
Športni izotonični napitek Dextro Energy (440g granulata za 11 pollitrskih bidonov) se da trenutno kupiti v dveh okusih LIMONA in POMARANČA v vseh trgovinah Interspar, Drogerie Markt in ELeclerc. Energijske bombone Dextro Energy pa lahko kupite v trgovinah Interspar, Spar, Tuš, Mercator, DM, ELeclerc, Petrol, OMV... Bomboni so v treh oblikah; stik, kocka in minis. Glede priporočenih dnevnih količin so pri bombonih omejitev zgolj vitamini. Preverite na embalaži vsakega izdelka. ![]() |
Dare58 je napisal: |
Imam pa vprašanje koliko teh bonbončkov se lahko poje na dan---da človk ne rata hiperaktiven preko noči ![]() ![]() ![]() |
Jurcy1 je napisal: |
Tudi jaz sem dobil paket, najlepša hvala pošiljatelju. Ko preizkusim pa podam tudi svoje mnenje. ![]() |
Dextro_SLO je napisal: |
Vsi udeleženci Maratona Franja 2011 vabljeni na osvežitev, ki vas bo čakala v obliki izotoničnega napitaka Dextro Energy in energijskih bonbonov na zadnji okrepčevalni postaji (Brod). Prvim desetim udeležencem maratona , ki nas boste obiskali, pa bomo podarili Kovinski bidon Dextro Energy volumna 750ml. Za prevzem bidona boste morali povedati naslednje geslo: Dextro Energy na Bicikel.com. Želimo vam lepo vreme in varne kilometre. ![]() Dextro Energy |
Citat: |
Tudi jaz se zahvaljujem za poslano darilo. Napitek sem že preizkusil in mi ustreza. Ne morem pa napisat, da ima kakšne prednosti v primerjavi z drugimi, ki sem jih že preizkusil. |
Tisti, ki bi želeli napitek poskusiti že prej, se nam javite na PM. Prvim desetim podarimo izotnični napitek Dextro Energy (neto količina 440g, kar zadošča za pripravo 11x500ml napitka)skupaj z bidonom.
http://www.magistrati nt.si/index.php?option=com_con tent&view=article&id=4 5&Itemid=3[/url]