Kolesa in oprema
27.09.2023
Vzdrževanje sedežne opore
Ob 10:57, jesen
marko55 je napisal: |
Koliko časa pa naj bi zdržal akumulator z enim polnjenjem? Kaj pa če baterija crkne, potem ne moreš prestavljati? |
tomyboy2 je napisal: | ||
Če pa po ca 4-5.000 km ne moreš napolniti baterije potem pa res ne vem. ![]() Samo 2.000 km zdriži baterija mogoče profijem. Večini rekreativcem, ki pol toliko prestavljajo pa sigurno 4-5k in tudi več. Trenutno imam z prvim še zimskim polnjenjem ca. 3.500 km in še ne utripa zelan, kar bi pomenilo, da je na 50% za ca. 250km. |
tomyboy2 je napisal: | ||
Če pa po ca 4-5.000 km ne moreš napolniti baterije potem pa res ne vem. ![]() Samo 2.000 km zdriži baterija mogoče profijem. Večini rekreativcem, ki pol toliko prestavljajo pa sigurno 4-5k in tudi več. Trenutno imam z prvim še zimskim polnjenjem ca. 3.500 km in še ne utripa zelan, kar bi pomenilo, da je na 50% za ca. 250km. |
StaraKost je napisal: |
....koliko km pa misliš delat na dopustu, par tisoč ![]() |
Makadam je napisal: |
Campagnolo že testira podoben sistem od Di2, letos je na nekaterih dirkah, tudi paris-robuaix testne primere vozila ekipa Movistar. Mislim da bodo testiral tudi na Touru z ekipo movistrar. Campagnolo podobno kot shimano in ostali hoče zadevo seveda dobro preizkusit in šele nato poslat na trg. tako da lahko v bližnji prihodnosti kaj pričakujemo tudi od njih, čeprav campagnolo zna bit počasen glede tega, kar jih po eni strani razumem. Zadeva se imenuej Campy tech Lab, tako da če boste pozorni pri prenosih lahko mogoče pri kateremu tekmovalcu Movistar ekipe zasledite ta napis, kar pomeni da vozi testno baterijsko grupo. |
nemelk je napisal: |
Možno naj bi bilo dokupiti posebno pesto - dinamo, ki bo med vrtenjem proizvajala energijo in jo hranila v baterijo..torej skrbi, da bi vam zmanjkalo baterije sredi ničesar ne bo ... cena pa še ni znana...proji jo že preizkušajo....na Touru bo predstavitev... |
marko55 je napisal: | ||
Baterija se meni vedno sprazni ravno takrat, ko jo najbolj potrebujem. Tako da še en polnilc gor ali dol... ![]() Tudi lani mi je baterija na senzorju za hitrost šla ravno na dopustu. |
one too many je napisal: |
Pomoje je lahko, samo na spustu na ovinkih ni vedel, kako hitro gre v ovinek. ![]() |
SIKO je napisal: |
A se priblizno ve kaksna naj bi bila cena? Ter poznavalci koliksna je teza di2 grupe in kaksna bo teza te grupe 6770? Se pravi komplet gonilka, zavore, menjalniki, verižnik, veriga? |
Citat: |
Gewicht (laut Hersteller): Schaltwerk: 270 Gramm Umwerfer: 162 Gramm Hebelpaar: 313 Gramm Kabel: noch unbekannt, da aber die zweiadrigen Kabel dünner sein werden als die vieradrigen der Dura Ace Di2, wird das Gewicht, inkl. Akkuhalterung, wahrscheinlich unter 100 Gramm liegen Akku: 71 Gramm Damit kommt die komplette Ultegra-Di2-Gruppe auf ein Gesamtgewicht von ca. 2.500 Gramm. Zum Vergleich: die mechanische Ultegra bringt 2.328 Gramm auf die Waage, die Dura Ace Di2 kommt auf 2.230 Gramm. |
Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme, bi prosil tukaj za pomoč... Na kolesu uporabljam ultegra 6700 di2. S kolesom in to opremo, sem prevozil slabih 5000 km letos, baterija napolnjena 1x do sedaj, pred približno slabim mesecem. Imam težavo s prednjim menjalnikom, saj mi iz večjega verižnika ne prestavi na manjšega. Težava se je pojavila včeraj, do sedaj delalo vse bp...
Je imel kdo kake podobne težave oz. pozna rešitev? Servis oz. trgovina, kjer sem kolo kupil je danes zaprta, tako, da se na njih ne morem obrniti...
Hvala in lp, Marko
Kolker sem prebral najprej neha delat prednji menjalnik ko je baterija že skoraj prazna.
Probi nafilat baterijo, lahko da je pa kej drugega. Kak stik na kablih al pa motorček hin.
SHIMANO ULTEGRA Di2 specs:
ST-6770 Dual Control Levers (10-speed, for double crank sets)
Effortless electronic push button shifting
Intuitive operation, similar to mechanical ULTEGRA
Reach adjust mechanism – fits all hand sizes
Weight: 313g/pair
RD-6770 Rear Derailleur (10-speed)
Fast, precise and smooth electronic shifting – even under load
Easy electronic adjustment system
Crash saver function
Wide gear ratio – Compatible with 11-28T cassette sprockets
Weight: 270g
FD-6770 Front Derailleur (10-speed, for double cranksets)
Fast, precise and smooth electronic shifting – even under load
Automatic trim function
Weight: 162g
SM-BTR1 Battery
High performance lithium ion battery (7.4V)
Easy to assemble/remove for charging
Charging time: maximum 90 minutes
Weight: 71g
SM-EW67-A-E Electric Cable Junction
Battery charge indicator
Rear derailleur adjustment mode