GG31 je napisal: |
hm, jst bi reku da jih ma majn kot 50...zgleda precej rahiticno... |
KAVITATOR+ je napisal: |
dejstvo je da je dober kronometrist...samo glede na to kaksno konkurenco je mel na domacih tleh...je najbrz vsem jasno, zakaj je tko kot je...bi blo pa najbrz drugace, ce bi na primer vozil na svetovnem prvenstvu...kaj sem hotel??to, kar pise...ce ima ze otroka in priblizno koliko kil ma...ker tega podatka nikjer ni...to je vse...drugace ga pa zelo spostujem kot kolesarja... |
zakaj je Brajkovič brez pomočnikov?
www.delo.si/sport/drugi-sport i/brajkovic-se-mora-vprasati-z akaj-nima-pomocnikov.html
Evo tole je danes brajko zapisal na twitterju: Good and bad news. Good news is I know why I was not performing well since Montreal. Bad news is, I've been racing w/ a broken rib.
:/
To je pa bilo res zanimivo prebrati in mislim,da ima Štangelj kar prav.
Tukaj je bilo se vse ok :)
...in od kje pride vsa ta moč?:) Emti, dejte človeku jest!
@_BraneK:Tu mi ni jasno, ker v intervjuju fotografinja razlaga, da je s fotografiranjem kolesarstva začela 2011???Tukaj je bilo se vse ok :)
V tem letu še ni imela za barve ;)
@FAUSTO:...in od kje pride vsa ta moč?:) Emti, dejte človeku jest!
Pa to, ja! Ni čudn, da mu je poču.....
www.siol.net/sportal/kolesars tvo/2012/10/za_brajkovica_kone c_sezone.aspx
Kakšna počena rebra, počena ima jajca, tako kot Bole... Zdej bodo pa našli ne vem kaj za opravičevanje nikakve sezone. Preprosto jim manjka jajc in to je to.
@mtj:@_BraneK:Tu mi ni jasno, ker v intervjuju fotografinja razlaga, da je s fotografiranjem kolesarstva začela 2011???
Leta 2011 so bili vsi trije se skupaj. Paris-Nice 2011 mogoce.
@_BraneK:Eh, seveda... Ne vem, zazdelo se mi je da je že celo večnost v Astani, pa mi ni šlo skupaj...@mtj:@_BraneK:Tu mi ni jasno, ker v intervjuju fotografinja razlaga, da je s fotografiranjem kolesarstva začela 2011???
Leta 2011 so bili vsi trije se skupaj. Paris-Nice 2011 mogoce.
@FAUSTO:...in od kje pride vsa ta moč?:) Emti, dejte človeku jest!
letos je mel 3 kg več, kot na tej fotki
@vladoV:Kakšna počena rebra, počena ima jajca, tako kot Bole... Zdej bodo pa našli ne vem kaj za opravičevanje nikakve sezone. Preprosto jim manjka jajc in to je to.
s takimi komentarji pejt raje plevel pobirat pred svojo kolibo...sploh ne veš kolk teli fantje znoja prelijejo, da so tam kjer so!
Nikakve sezone? 9 mesto na Tour de France je nikakvo zate? No pa povej, kaj si ti v življenju naredu, razen tega da blatiš druge? Svaka čast...en aplavz zate!
@ZooTv:@FAUSTO:...in od kje pride vsa ta moč?:) Emti, dejte človeku jest!
letos je mel 3 kg več, kot na tej fotki
Če druh let nam tkole suh, začnem z wrestlingom ne pa kolesarstvom...
@oranje:@vladoV:Kakšna počena rebra, počena ima jajca, tako kot Bole... Zdej bodo pa našli ne vem kaj za opravičevanje nikakve sezone. Preprosto jim manjka jajc in to je to.
s takimi komentarji pejt raje plevel pobirat pred svojo kolibo...sploh ne veš kolk teli fantje znoja prelijejo, da so tam kjer so!
Nikakve sezone? 9 mesto na Tour de France je nikakvo zate? No pa povej, kaj si ti v življenju naredu, razen tega da blatiš druge? Svaka čast...en aplavz zate!
Bravo, vsaj eden se je našel, ki stoji ob strani športnikom tudi v trenutkih, ko jim ne gre najbolje. Znan rek se glasi,, Naši so zmagal, oni so zgubil". Vlado, ne vem kolk se ti ukvarjaš s športom, ampak če se, potem res nimaš jajc, da take pišeš. Zelo težko je zmagat vaški maraton, kaj šele premegat svetovno elito. Već bi naredu, če bi treniral, pa premagoval svetovne ase, kot tukaj izlival svojel frustracije.