Zdravje in treningi
18.03.2023
Kontracikl
Ob 07:10, Quercus
Suba je napisal: |
Živjo.. Z anima me kakšna je primerna teža kolesarja.. Sam sem visok 175cm in imam 65kg Menite da je to primerna teža? lp |
Lahko vam povem da sem imel 103kg in nisem nikoli pomislil da bi zdaj moral imeti kakšno kilo več.. ![]() |
SENATOR je napisal: |
Jst mam 197cm in okrog 120kg (v strmem padanju). Po ravnem se ne tolk pozna, v hrib pa bi pasalo vsaj ene 20 kg manj, kar je tudi moj cilj. ![]() |
Zgleda da bo kr idelna ker obožujem hribčke ![]() |
Sam sem visok 175cm in imam 65kg |
Lahko vam povem da sem imel 103kg |
lone_rider je napisal: | ||||
-38kg? Kam si pa sedaj dal ostanek kože? |
lone_rider je napisal: | ||||
-38kg? Kam si pa sedaj dal ostanek kože? |
Živjo.. Z anima me kakšna je primerna teža kolesarja.. Sam sem visok 175cm in imam 65kg Menite da je to primerna teža? lp |
andrej74 je napisal: |
[quote=" Suba"]Živjo.. Zanima me kakšna je primerna teža kolesarja.. Sam sem visok 175cm in imam 65kg Menite da je to primerna teža? lp |
goren-ska je napisal: |
Sam sem visok 194 cm, trenutno 126 kg, pred 5 meseci je bilo 155 ... ciljam na sebi primerno težo - 94 kg ... upam, da do konca leta ... potem pa vzdrževanje. Primerna teža je katerakoli teža, s katero se dobro počutiš. ![]() |
mediterano je napisal: |
Vse ima nekako dve plati. Za kakšno idealno težo je -po mojih izkušnjah- treba nekaterim precej migat in malo jest, sam že spadam med take. 10 let sem bil aktiven tekaški maratonec, pa sem bil kot izklesan, sama kita. Ko pa dve leti zaradi poškodbe nisem migal, pa je šlo kar precej gor. ![]() ![]() ![]() |
swicak je napisal: | ||
To ni res. Če si ti tak fanatik in mazohist, da boš na stara leta ali pa lahko tudi na relativno mlada leta se dobro počutil na posledicah "dobrega počutja"...175cm 150kg. |
Zanima me kakšna je primerna teža kolesarja..
Sam sem visok 175cm in imam 65kg Menite da je to primerna teža?
lp