Svetovno prvenstvo

Domov > Forum > Svetovno prvenstvo

Svetovno prvenstvo

SORTIRAJ PO:
alesb 20.08.2011 07:47
Kaj mislite vi? Ali je prav , da je Vrečar šele prva rezerva za Svetovno prvenstvo. Ne vem sicer kakšna je trasa ampak vseeno se mi zdi , da bi bil lahko notri direkt.
andrej74 20.08.2011 08:46
alesb je napisal:
Kaj mislite vi? Ali je prav , da je Vrečar šele prva rezerva za Svetovno prvenstvo. Ne vem sicer kakšna je trasa ampak vseeno se mi zdi , da bi bil lahko notri direkt.
Če je cilj dirke na takšnem terenu, da je mogoče odpeljat še krogec pred ciljem po tem je res napaka, da ni absolutno zraven in da pokaže svoje mojstrstvo tudi "tistim" tam. Robert Vrečer namreč .
scott-kropa 20.08.2011 09:24
Vrečka naj predvsem dobro gleda dirko in naj se proba čim več naučit. Drugo leto pa mogoče...
dreknapalci 20.08.2011 09:33
Hahahaha...vidim, da dobivate koprivico pri imenu Vrečka. Fant je pač dober, ker drugače vas neb nabil in neb imel frustracij. Bravo junaki.
Je pa škoda, da ni v prvem moštvu ne pa v rezervi. Res škoda.
Dajmo Vrečka :D
perpetruum 20.08.2011 10:04
Meni bi blo zelo fajn, če bi bil v prvi postavi...
Ni variante, da ne bi vsaj enkrat pobegnil za kak krog (podobno kot na državnem prvenstvu v Novi Gorici, kjer je po moji meritvi odpeljal daleč najhitrejši krog v pobegu... ;-))
To pa je seveda že reklama za Slo kolesarstvo, saj bi se dres ziher pojavil na TV prenosu ;-))
Vrečka si je z letošnjimi vožnjami (kljub medijskim in taktičnim spodrsljajem) to zaslužil !!!!
:D :D :D
zigha 20.08.2011 11:13
perpetruum je napisal:
Ni variante, da ne bi vsaj enkrat pobegnil za kak krog (podobno kot na državnem prvenstvu v Novi Gorici, kjer je po moji meritvi odpeljal daleč najhitrejši krog v pobegu... ;-))
To pa je seveda že reklama za Slo kolesarstvo, saj bi se dres ziher pojavil na TV prenosu ;-))
Vrečka si je z letošnjimi vožnjami (kljub medijskim in taktičnim spodrsljajem) to zaslužil !!!!

+1
lancearmstrong 20.08.2011 12:24
zigha je napisal:
perpetruum je napisal:

+1

+2
Zajebanec 20.08.2011 13:18
alesb je napisal:

Potem si zasluži Špilak prej,da bi bil notri,pravzaprav bi Simon Špilak moral biti v ekipi za svetovno prvenstvo. 8)
alesb 20.08.2011 14:01
Jaz mislim, da bi imel Vrečer več možnosti kot Špilak, ker je ravno prav ubrisan in si več upa kot nekateri drugi. Je zelo hiter po ravnini, kar za špilaka ravno ne moremo rečt. Na klanc je pa itak klasa.
TEX 20.08.2011 15:12
Zajebanec je napisal:
alesb je napisal:

Potem si zasluži Špilak prej,da bi bil notri,pravzaprav bi Simon Špilak moral biti v ekipi za svetovno prvenstvo. 8)

Špilak je že pred meseci zavrnil sodelovanje.
hmm 20.08.2011 15:32
lancearmstrong je napisal:
zigha je napisal:
perpetruum je napisal:

+1

+2

Vrečka ne mora biti v prvi ekipi, ker naš selektor ne prenese dobrih amaterjev. Ima pač rajši "slabše profije", da ima potem (nevem,.., boljši občutek, da je bil sam kot profi boljši) :roll:
To je pač najboljši kompromis, da je Vrečka 1. rezerva.... zagotovo si zasluži oz. je primeren za prvo ekipo.
frano 20.08.2011 16:13
Hvastja bo itak selektor sam sebi, zraven bo tko še en kup pametnjakovičev kar je možno samo v kolesarstvu ....., kar se pa Vrečerja tiče, kolk dirk je pa odpeljal daljših od 250 km ? in da je v klanec klasa mu tukaj nič ne pomaga. Kolesarstvo je tud mal glava, sreča in ne samo noge.
scott-kropa 20.08.2011 16:26
frano je napisal:
Hvastja bo itak selektor sam sebi, zraven bo tko še en kup pametnjakovičev kar je možno samo v kolesarstvu ....., kar se pa Vrečerja tiče, kolk dirk je pa odpeljal daljših od 250 km ? in da je v klanec klasa mu tukaj nič ne pomaga. Kolesarstvo je tud mal glava, sreča in ne samo noge.

končno +1
nogav1ca 20.08.2011 16:48
Vse eno so "slabsi profiji" boljsi od dobrih amaterjev... Dosezki Vrecerja se ne upajo primerjati z dosezki ostalih oz. izkusnjami. Raje primerjajte konkurenco.
powerbar 20.08.2011 20:26
Vrečer bo tko vozil kronometer na SP. Boljš kot nič.
StaraKost 20.08.2011 20:36
nogav1ca je napisal:
Vse eno so "slabsi profiji" boljsi od dobrih amaterjev... Dosezki Vrecerja se ne upajo primerjati z dosezki ostalih oz. izkusnjami. Raje primerjajte konkurenco.

...to bi morali komaj dokazati v direktnem obračunu.
andrej74 20.08.2011 23:36
frano je napisal:

Ja hudiča, kaj bi pa ti še rad od njega, ki se je dokazal kot izreden kalkulant in je napravil ravno tak rezultat kot si ga je zamislil, sekundo gor ali dol.
Preveriti srečo, pa pomeni biti tam zraven, in kar rata rata.
Ruzanc 19.09.2011 09:11
Ob 10. uri se bo začelo svetovno prvenstvo s preizkušnjo mladink (13,9 km).
Ob 13. uri, mlajši člani (35,2 km).

prenos na eurosportu
irmaex 19.09.2011 10:08
Mladinke so začele!!!

Po celi noči dežja in slabi napovedi, imajo zdajle lep sonček. Cesta je večinoma suha. Vendar je en odsek kritičen - startno-ciljni prostor, ker se je zgodila nezgoda s strojem, ki je čistil progo po nočnem deževju. Temu vozilu je izteklo olje in so morali seveda s posebnim čistilom to odstranit. Upajo, da se bo kmalu posušilo, da ne bo kakšnih težav.
irmaex 19.09.2011 11:09
Avstralija, Velika Britanija in Nemčija ... prvi komplet medalj
TomazK 19.09.2011 12:32
Tisti, ki zadevo poznamo od bližje vemo kako se streže stvari. Potniki za SP se večinoma odločajo na podlagi vez in poznanstev. Rezultati so večinoma sekundarnega pomena. Zato dostikrat vozijo taki, ki tam nimajo kaj iskati.
zec21 19.09.2011 12:42
V elite konkurenci je pa letos velik takih ja...Pa bodte resni no!
cunego 19.09.2011 12:45
zec21 je napisal:
V elite konkurenci je pa letos velik takih ja...Pa bodte resni no!

sej zgornja izjava je skrajno resna!
ZigaK 19.09.2011 13:16
a kdo gleda krono?
Stimy pozabu čelado zapet :)
lancearmstrong 19.09.2011 13:18
ZigaK je napisal:
a kdo gleda krono?

trema
Kislica 19.09.2011 13:40
zaenkrat 2. na vmesnem, super!
lancearmstrong 19.09.2011 13:45
Kislica je napisal:
zaenkrat 2. na vmesnem, super!

daj da je medalja jaoooo ....ajde STimy gAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSAAAAAA AAA
zec21 19.09.2011 13:50
ZigaK je napisal:
a kdo gleda krono?

trema

Lahko da je trema, sam to še vseen ni izgovor...to je precej šalabajzersko...
lancearmstrong 19.09.2011 13:58
zec21 je napisal:
ZigaK je napisal:
a kdo gleda krono?

trema

Ko boš ti mel rit na SP se oglašaj kaj je šalabajzersko in kaj ne!!!!!!!
zec21 19.09.2011 14:10
zec21 je napisal:
ZigaK je napisal:
a kdo gleda krono?

trema

Ko boš ti mel rit na SP se oglašaj kaj je šalabajzersko in kaj ne!!!!!!!

S tem veleumnimi odgovorom si me pa zafustrirov do konca. Dobr ti je ratal!
1 2 3 ... 15
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI