Tekmovanja
14.06.2023
Franja in varnost
Ob 21:49, Joao
alesb je napisal: |
Kaj mislite vi? Ali je prav , da je Vrečar šele prva rezerva za Svetovno prvenstvo. Ne vem sicer kakšna je trasa ampak vseeno se mi zdi , da bi bil lahko notri direkt. |
perpetruum je napisal: |
Meni bi blo zelo fajn, če bi bil v prvi postavi... Ni variante, da ne bi vsaj enkrat pobegnil za kak krog (podobno kot na državnem prvenstvu v Novi Gorici, kjer je po moji meritvi odpeljal daleč najhitrejši krog v pobegu... ;-)) To pa je seveda že reklama za Slo kolesarstvo, saj bi se dres ziher pojavil na TV prenosu ;-)) Vrečka si je z letošnjimi vožnjami (kljub medijskim in taktičnim spodrsljajem) to zaslužil !!!! ![]() ![]() ![]() |
zigha je napisal: | ||
+1 |
alesb je napisal: |
Kaj mislite vi? Ali je prav , da je Vrečar šele prva rezerva za Svetovno prvenstvo. Ne vem sicer kakšna je trasa ampak vseeno se mi zdi , da bi bil lahko notri direkt. |
Zajebanec je napisal: | ||
Potem si zasluži Špilak prej,da bi bil notri,pravzaprav bi Simon Špilak moral biti v ekipi za svetovno prvenstvo. ![]() |
lancearmstrong je napisal: | ||||
+2 |
frano je napisal: |
Hvastja bo itak selektor sam sebi, zraven bo tko še en kup pametnjakovičev kar je možno samo v kolesarstvu ....., kar se pa Vrečerja tiče, kolk dirk je pa odpeljal daljših od 250 km ? in da je v klanec klasa mu tukaj nič ne pomaga. Kolesarstvo je tud mal glava, sreča in ne samo noge. |
nogav1ca je napisal: |
Vse eno so "slabsi profiji" boljsi od dobrih amaterjev... Dosezki Vrecerja se ne upajo primerjati z dosezki ostalih oz. izkusnjami. Raje primerjajte konkurenco. |
frano je napisal: |
Hvastja bo itak selektor sam sebi, zraven bo tko še en kup pametnjakovičev kar je možno samo v kolesarstvu ....., kar se pa Vrečerja tiče, kolk dirk je pa odpeljal daljših od 250 km ? in da je v klanec klasa mu tukaj nič ne pomaga. Kolesarstvo je tud mal glava, sreča in ne samo noge. |
zec21 je napisal: |
V elite konkurenci je pa letos velik takih ja...Pa bodte resni no! |
ZigaK je napisal: |
a kdo gleda krono? Stimy pozabu čelado zapet ![]() |
Kislica je napisal: |
zaenkrat 2. na vmesnem, super! |
lancearmstrong je napisal: | ||
trema |
zec21 je napisal: | ||||
Lahko da je trema, sam to še vseen ni izgovor...to je precej šalabajzersko... |
lancearmstrong je napisal: | ||||||
Ko boš ti mel rit na SP se oglašaj kaj je šalabajzersko in kaj ne!!!!!!! |