33. Juriš na Vršič

Domov > Forum > 33. Juriš na Vršič

33. Juriš na Vršič

SORTIRAJ PO:
Urednik 29.08.2011 08:34
Ta vikend je bil prelaz Vršič oblegan s kolesarji.

Vabljeni, da vpišete dosežene čase vsi ki ste letos merili čas od Leka do vrha kot ogrevanje za 33. Juriš na Vršič v soboto 3.9.2011.
gijoto 29.08.2011 22:09
letos se obeta lepa dirka na vršič prijavljenih je že več kot 700 tekmovalcev, tako da bo za prvo mesto trd boj

se vidimo v soboto

lp
andrej74 29.08.2011 22:35
gijoto je napisal:
letos se obeta lepa dirka na vršič prijavljenih je že več kot 700 tekmovalcev, tako da bo za prvo mesto trd boj

se vidimo v soboto

lp

Gospod Cvet bi to brez večjih problemov zmagal, le odločiti se mora.
Vsaka zamera s časom izgubi na teži in prav bi bilo, da se letos pogleda resnici v oči.
Upam, da bo zmagal razum!!
pingwin 29.08.2011 22:47
Boss je napisal:
Ta vikend je bil prelaz Vršič oblegan s kolesarji.

Vabljeni, da vpišete dosežene čase vsi ki ste letos merili čas od Leka do vrha kot ogrevanje za 33. Juriš na Vršič v soboto 3.9.2011.

To! :D :twisted:
gijoto 29.08.2011 22:55
ja kandidatov je kar nekaj prideta tudi Guček in Dogša je pa tudi odvisno od dneva ker nisi vsak dan isto razpoložen.
kakor bo pač bo važno je da se gon al po ravnem al pa v hrib hehe

lp
Truplo 31.08.2011 10:21
Nekako sem še vedno v dvomih... iti, ali ne iti.

Sam ne bom šel... Če bi mogoče šel eden ali dva iz Sobote ali okolice, bi se lažje odločil, tudi zaradi deljenja stroškov. Ima kdo namen iti?
tekacc 31.08.2011 11:02
47 min - sem šel še naprej potem 100 km, tako da ni blo na polno. Prvič vozu, letos začel. Preslabo za na tekmo, tako da ne grem.
shark1 31.08.2011 11:44
Truplo je napisal:

33.Juriš brez Trupla?? To je pa kar težko verjet :)
Tux 31.08.2011 12:04
Truplo je napisal:

Sam ne bom šel... Če bi mogoče šel eden ali dva iz Sobote ali okolice, bi se lažje odločil, tudi zaradi deljenja stroškov. Ima kdo namen iti?

Jaz bi šel, če:
a) bi bil v kolikor toliko spodobni formi ali
b) če bi bil v vrečki lep dres, katerega bi z veseljem uporabljal

Nobena izmed teh predpostavk ni izpolnjena... :lol:
ladolf 31.08.2011 13:48
Ali kdo ve v kakšnem stanju je cesta? Sem bil nazadnje tam predlani pa me zanima če je kaj lukenj.
Truplo 31.08.2011 17:45
ladolf je napisal:
Ali kdo ve v kakšnem stanju je cesta? Sem bil nazadnje tam predlani pa me zanima če je kaj lukenj.

Za gor je itak vseeno, več ali manj boš rinil gor počasi... Je pa fino, če ti kdo pripelje avto gor!
damjan10 31.08.2011 17:54
Tux je napisal:

Jaz bi šel, če:

e ne bomo dobili dresov???
Jerislav 31.08.2011 17:55
ladolf je napisal:

cesta je solidna... razen kocke..(še več peska med njimi)..in ustavljajo zelo :)
Truplo 31.08.2011 18:47
damjan10 je napisal:
Tux je napisal:

Jaz bi šel, če:

Organizator garantira drese samo privim tisočim prijavljenim. Torej, če v doglednem času nekoga ni, ga lahko dobi tisočprvi prijavljeni. Ker pa so temu že povedali, da dresov ni več, ga zagotovo dobi tisočtristoenajsti, ki ravno takrat, ko bo konec prijav zve, da enega pred njim pač ni, on sam pa je ravno pred prijavno "pisarno". Sicer pa posebej ne žaluj, itak boš dobil več ali manj žakelj XXXXXXXXXXLLLLL številko. Izgleda, da jim ni jasno, da je takih močnih mogoče pet procentov in ne 25 procentov.

Ker tudi sam nisem v boljši formi kot za prilesti na vrh v 52 do 55 minutah, to pa sem dosegel že eno desekrat in samo enkrat bolje, tudi mene ravno ne vleče. Če bi še kdo šel iz Sobote, potem morda.
wow 31.08.2011 19:23
Kar se dresov tiče, je točno tako - kitajski žakelj, velikost za sumo borce! Žalostno, da po tolikoletni tradiciji organizator še ni ugotovil, da sumo borci ne kolesarijo. Raje bi uvedli dve štartnini, npr. cenejšo brez ter dražjo, s kvalitetnim in lepim dresom. Kolesrji pa naj sami izberejo. Podobno je tudi z drugim propagandim materialom - jaz pogrešam lične bombažne majice, ki bi jih lahko prodajali (tako, kot na Franji).
miho 31.08.2011 19:29
andrej74 je napisal:
gijoto je napisal:

se vidimo v soboto

lp

Vsaka zamera s časom izgubi na teži in prav bi bilo, da se letos pogleda resnici v oči.

Kaj pa Tekavc? Strese Cvta kadar če.. Mislim da Guček ne bo prišel na Vršič.
Jst mislim da bo tkole.. 1. Tekavc, 2.zna bit Dogša, ki je letos zlo dober, zna pa se zgodit presenečenje, da pride na 2. mesto, ali pa vsaj na 3. J. J...:))) uni ki poznajo sceno vejo koga mislim...:)), Vračič bo letos težko med 5, je pa res vprašanje, kdo vse se bo udeležil...
andrejl 31.08.2011 19:55
andrej74 je napisal:

uf, čaki, da alesb tole vidi. še ena tema bo šla offtopic...
Tux 31.08.2011 20:02
damjan10 je napisal:
Tux je napisal:

Jaz bi šel, če:

Brez panike, boste dobil drese. Meni osebno so grdi, to je vse. Seveda pa je normalno, da se kdo s tem ne bo strinjal. Kar pa se kvalitete tiče, so zadnja leta bili to kvalitetni dresi, ki več kot odtehtajo celotno štartnino.
Tux 31.08.2011 20:04
miho je napisal:
andrej74 je napisal:
gijoto je napisal:

se vidimo v soboto

lp

Jst mislim da bo tkole.. 1. Tekavc, 2.zna bit Dogša, ki je letos zlo dober, zna pa se zgodit presenečenje, da pride na 2. mesto, ali pa vsaj na 3. J. J...:))) uni ki poznajo sceno vejo koga mislim...:)), Vračič bo letos težko med 5, je pa res vprašanje, kdo vse se bo udeležil...

Če pride un dohtar iz Italije, si lahko s tole napovedjo nekaj obrišeš... ;)
powerbar 31.08.2011 20:19
Tudi dohtarja iz Italije lahko potrese. Sem slišal, da se Tekavec pripravlja na nov rekord proge. Me zanima kdo mu bo potem še sledil. :D
FAUSTO 31.08.2011 20:21
Sej res...zakaj pa nikoli ne pridejo "profiji aphilaši"? http://www.youtube.com/watc h?v=28DNS0UJfME

http://w ww.lightweight-uphill.eu/news. html

Premal denarja?
mpm 31.08.2011 20:34
Na juriš na Vršič skoraj zagotovo ne bom prišel, ker imam na ta dan boljšo tekmo. Vršič me je enkrat že razočaral, zato se ga ne bom udeležil, dokler se določene stvari ne bodo spremenile. Ker nikjer v razpisu ali kje drugje ni tega podatka, me vseeno zanima, če kdo ve ali je ta sprememba mogoče že narejena. Gre za merjenje in upoštevanje časa v uradni razvrstitvi. Čas se meri za vsakega tekmovalca s čipom. Zanima me, če še vedno za uvrstitev upoštevajo bruto čas (od trenutka, ko prvi prepelje startno črto) in ne neto čas, ki ga je določeni tekmovalec v resnici dosegel. Pri tako veliki množici je razlika med startom prvega in tistmi bolj zadaj precej večja kot 5'. Ne moremo pa se vsi drenjati v prvi vrsti. Tudi razporejanje v bokse glede na pričakovani čas po lastni oceni ni ravno dobra rešitev.
O udeležbi bom razmislil, če bodo upoštevali za uradno razvrstitev neto čas.
kostolomc 31.08.2011 21:16
jest pa hodim že 20 let na Vršič in tudi zdaj pridem z veseljem......pa sploh nism v formi..upam da bom prišel gor v eni uri....če ne drugega bo pa vse posnet s kamero hehhhe...
Truplo prid no....pirček bo :D ;) ;)
mito1 31.08.2011 21:17
A kategorije pa nobenega ne motijo?? :mrgreen: :mrgreen:
Truplo 31.08.2011 21:19
kostolomc je napisal:
jest pa hodim že 20 let na Vršič in tudi zdaj pridem z veseljem......pa sploh nism v formi..upam da bom prišel gor v eni uri....če ne drugega bo pa vse posnet s kamero hehhhe...
Truplo prid no....pirček bo :D ;) ;)

Če pridem, pirček jaz častim, saj si ti mene v Kamniku... Če bi res kdo šel (no eden gre, ampak zanesljivo ne spadava skupaj), bi si verjetno premislil. Stroški za udeležbo so preveliki. Vožnja, štartnina, nekaj zapraviš... če nimaš službe, je to preveč, pa recite, kar hočete. Sedaj so pač pri meni razmere take... :cry:
loltrollol 31.08.2011 21:23
mpm je napisal:
Na juriš na Vršič skoraj zagotovo ne bom prišel, ker imam na ta dan boljšo tekmo. Vršič me je enkrat že razočaral, zato se ga ne bom udeležil, dokler se določene stvari ne bodo spremenile. Ker nikjer v razpisu ali kje drugje ni tega podatka, me vseeno zanima, če kdo ve ali je ta sprememba mogoče že narejena. Gre za merjenje in upoštevanje časa v uradni razvrstitvi. Čas se meri za vsakega tekmovalca s čipom. Zanima me, če še vedno za uvrstitev upoštevajo bruto čas (od trenutka, ko prvi prepelje startno črto) in ne neto čas, ki ga je določeni tekmovalec v resnici dosegel. Pri tako veliki množici je razlika med startom prvega in tistmi bolj zadaj precej večja kot 5'. Ne moremo pa se vsi drenjati v prvi vrsti. Tudi razporejanje v bokse glede na pričakovani čas po lastni oceni ni ravno dobra rešitev.
O udeležbi bom razmislil, če bodo upoštevali za uradno razvrstitev neto čas.

hahahaha moram rečt, da si me nasmejal...Neto ne sme bit in ne bo nikol uraden čas.
kwarkje7496 31.08.2011 21:29
Zakaj pa ne ?
miho 31.08.2011 21:31
Tux je napisal:
miho je napisal:
andrej74 je napisal:
gijoto je napisal:

se vidimo v soboto

lp

Če pride un dohtar iz Italije, si lahko s tole napovedjo nekaj obrišeš... ;)

Poglej si rezultate Vršiča zadnjih let, pa ti bo vse jasno, pa u soboto si oglej rezultate letošnjega leta pa boš videl, da nisem velik falil.
Aja, pa ne vem kdo hoče profije pa tujce na slovenskih vzponih za rekreativce??
Mi rekreativci smo čisto na drugem nivoju in se ne moremo primerjati s profiji. Profiji se sploh ne bi smeli imeti možnosti prijaviti se na te dirke in vzpone.
Truplo 31.08.2011 21:34
Strinjam se z Miho... to bi moralo veljati tudi za Franjo, Kamnik... v primeru, če se res kateri prijavi.

Še večja oz. podobna je bedarija pri Tuševem vzponu na Celjsko kočo, kjer prvouvrščenemu dajo denarno nagrado, katero seveda pobere profi.
Tux 31.08.2011 21:40
miho je napisal:

Poglej si rezultate Vršiča zadnjih let, pa ti bo vse jasno, pa u soboto si oglej rezultate letošnjega leta pa boš videl, da nisem velik falil.
Aja, pa ne vem kdo hoče profije pa tujce na slovenskih vzponih za rekreativce??
Mi rekreativci smo čisto na drugem nivoju in se ne moremo primerjati s profiji. Profiji se sploh ne bi smeli imeti možnosti prijaviti se na te dirke in vzpone.

Kdo govori o profijih, tist dohtar je rekreativc tko kot jaz in ti. No, mal boljši kot midva je pa že... :lol:
Ne vem pa, kaj te motijo tujci. Nikjer v razpisu ne piše, da je slovensko državljanstvo pogoj za prijavo.
1 2 3 ... 10
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI