Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
gijoto je napisal: |
letos se obeta lepa dirka na vršič prijavljenih je že več kot 700 tekmovalcev, tako da bo za prvo mesto trd boj se vidimo v soboto lp |
Boss je napisal: |
Ta vikend je bil prelaz Vršič oblegan s kolesarji. Vabljeni, da vpišete dosežene čase vsi ki ste letos merili čas od Leka do vrha kot ogrevanje za 33. Juriš na Vršič v soboto 3.9.2011. |
Truplo je napisal: |
Nekako sem še vedno v dvomih... iti, ali ne iti. |
Truplo je napisal: |
Nekako sem še vedno v dvomih... iti, ali ne iti. Sam ne bom šel... Če bi mogoče šel eden ali dva iz Sobote ali okolice, bi se lažje odločil, tudi zaradi deljenja stroškov. Ima kdo namen iti? |
ladolf je napisal: |
Ali kdo ve v kakšnem stanju je cesta? Sem bil nazadnje tam predlani pa me zanima če je kaj lukenj. |
Tux je napisal: |
Jaz bi šel, če: a) bi bil v kolikor toliko spodobni formi ali b) če bi bil v vrečki lep dres, katerega bi z veseljem uporabljal Nobena izmed teh predpostavk ni izpolnjena... ![]() |
ladolf je napisal: |
Ali kdo ve v kakšnem stanju je cesta? Sem bil nazadnje tam predlani pa me zanima če je kaj lukenj. |
damjan10 je napisal: | ||
e ne bomo dobili dresov??? |
andrej74 je napisal: | ||
Gospod Cvet bi to brez večjih problemov zmagal, le odločiti se mora. Vsaka zamera s časom izgubi na teži in prav bi bilo, da se letos pogleda resnici v oči. Upam, da bo zmagal razum!! |
andrej74 je napisal: |
Gospod Cvet bi to brez večjih problemov zmagal, le odločiti se mora. |
damjan10 je napisal: | ||
e ne bomo dobili dresov??? |
miho je napisal: | ||||
Kaj pa Tekavc? Strese Cvta kadar če.. Mislim da Guček ne bo prišel na Vršič. Jst mislim da bo tkole.. 1. Tekavc, 2.zna bit Dogša, ki je letos zlo dober, zna pa se zgodit presenečenje, da pride na 2. mesto, ali pa vsaj na 3. J. J... ![]() ![]() |
kostolomc je napisal: |
jest pa hodim že 20 let na Vršič in tudi zdaj pridem z veseljem......pa sploh nism v formi..upam da bom prišel gor v eni uri....če ne drugega bo pa vse posnet s kamero hehhhe... Truplo prid no....pirček bo ![]() ![]() ![]() |
mpm je napisal: |
Na juriš na Vršič skoraj zagotovo ne bom prišel, ker imam na ta dan boljšo tekmo. Vršič me je enkrat že razočaral, zato se ga ne bom udeležil, dokler se določene stvari ne bodo spremenile. Ker nikjer v razpisu ali kje drugje ni tega podatka, me vseeno zanima, če kdo ve ali je ta sprememba mogoče že narejena. Gre za merjenje in upoštevanje časa v uradni razvrstitvi. Čas se meri za vsakega tekmovalca s čipom. Zanima me, če še vedno za uvrstitev upoštevajo bruto čas (od trenutka, ko prvi prepelje startno črto) in ne neto čas, ki ga je določeni tekmovalec v resnici dosegel. Pri tako veliki množici je razlika med startom prvega in tistmi bolj zadaj precej večja kot 5'. Ne moremo pa se vsi drenjati v prvi vrsti. Tudi razporejanje v bokse glede na pričakovani čas po lastni oceni ni ravno dobra rešitev. O udeležbi bom razmislil, če bodo upoštevali za uradno razvrstitev neto čas. |
Tux je napisal: | ||||||
Če pride un dohtar iz Italije, si lahko s tole napovedjo nekaj obrišeš... ![]() |
miho je napisal: |
Poglej si rezultate Vršiča zadnjih let, pa ti bo vse jasno, pa u soboto si oglej rezultate letošnjega leta pa boš videl, da nisem velik falil. Aja, pa ne vem kdo hoče profije pa tujce na slovenskih vzponih za rekreativce?? Mi rekreativci smo čisto na drugem nivoju in se ne moremo primerjati s profiji. Profiji se sploh ne bi smeli imeti možnosti prijaviti se na te dirke in vzpone. |
Vabljeni, da vpišete dosežene čase vsi ki ste letos merili čas od Leka do vrha kot ogrevanje za 33. Juriš na Vršič v soboto 3.9.2011.