Tekmovanja
01.07.2024
Maraton alpe
Ob 18:44, eustahija
magnetek je napisal: |
Tole je lepo za videti ! Bravo Grega. http://www.steephil l.tv/players/youtube3/?title=L ast+10+Km+of+GP+Ouest+France+- +Plouay&dashboard=uci-cycl ing-calendar&id=ThS8GqKmrZ Q&yr=2011 |
perpetruum je napisal: |
Veličastna zmaga...!!! Khmmm...ali je sploh kaj primerljivega v zgodovini SLO kolesarstva...? Ne vem kakšno "utež" imajo posamezne zmage (etapne na 3-tedenskih dirkah, na manjših dirkah...Brajkovičeva zmaga na 7-dnevni dirki...svetovna prvenstva ipd... ![]() |
Prince je napisal: |
am... pa mogoče 5. mesto Hauptmana na OI?? |
Tux je napisal: | ||
No, jaz osebno bi postavil bronasto medaljo Hauptmana na SP in Brajkovičevo zmago na Dauphine pred tole zmago Boleta. SP je le SP in 7 dnevna dirka je tudi nekaj, česar ne more zmagat vsakdo. Ampak to je samo moje mnenje, če kdo misli drugače, tudi prav. |
FAUSTO je napisal: |
Ja, no....tud on mora met letos mal sreče! |
zec21 je napisal: |
Grega je pokazal kaj zmore in naredil to, kar smo njegovi navijači čakali in pa tudi napovedovali ![]() |
Truplo je napisal: | ||
Vsa čast... vendar je Bole šprinter... bolj gledam za "kompletnimi" kolesarji... |
zec21 je napisal: | ||||
Sicer je tole čist off topic, ker sem govoril v drugih stvareh...me pa samo zanima kdo so ti "kompletni" kolesarji? |
kocko je napisal: | ||||||
kompletni kolesar bi bil nekdo ki bi na dirki po sloveniji letos zmagal prolog dobil 2 in 3 sprintersko etapo in za nameček osvojil še golte. posledično bi bil nosilec 3 majic v razvrstitvah (rumena modra pikčasta). pika na i bi bila če bi bil kolesar star 22 let da bi dobil še belo majco. truplo nehej gledat ker tazga ne boš najdu |
Truplo je napisal: | ||||||||
Kompletni kolesar je zame tak, ki cilja na skupno zmago. Torej ni v ospredju na sprintih, na mešanih etapah pride navadno z glavnino, na gorskih pa cilja tudi na etapne zmage. Izrazil sem se res malo nerodno, ampak, a ni jasno? To so razni Contadorji, Schlecki, Evansi, Armstrongi, Ulrichi, Nibaliji in še kateri... tudi Brajkovič in Špilak npr. |
jteam je napisal: |
truplo.. drž se ti košarke. boš mel dost v prihajajočih tednih za govort |
jteam je napisal: |
sej nimam nič proti tebi. sam pravm da se drž košarke ker za to si pa stručko ![]() |
Tzuli, ti zloba, ti! Sem tudi sam že hotel tole nalimat. Truplo pa je itak skoz same "dopingerje" naštel. Razen Evansa, seveda. Sej zdej menda vemo, zakaj je tako trpel na TdF v klancih.
Bravo Grega.
http://www.steephil l.tv/players/youtube3/?title=L ast+10+Km+of+GP+Ouest+France+- +Plouay&dashboard=uci-cycl ing-calendar&id=ThS8GqKmrZ Q&yr=2011