um_etnik je napisal: |
Izgleda, da imajo tudi oni slabe trenutke ![]() |
DusanK je napisal: |
Kaj pa je bilo narobe z uro ? |
Lex_ je napisal: |
Po slabi izkusnji z servisom in njihovim odnosom do stranke me seveda niti najmanj ni zanimalo da grem tja se enkrat, zato sem poiskal alternativo g. Marin iz Novega Mesta, ki je prej bil uradni serviser za Polar. |
Lex_ je napisal: |
(katere mi pri urci niso, ceprav sem jo placal...ocitno imajo samo stare baterije in ti staro zamenja z staro) |
vladoV je napisal: |
Kdo pa še sploh kupi nov polar? Da imaš povezavo z satelitom moraš imeti na roki tisto kilsko bulo! |
vladoV je napisal: |
Kdo pa še sploh kupi nov polar? Da imaš povezavo z satelitom moraš imeti na roki tisto kilsko bulo! |
DusanK je napisal: | ||
@Grom, še 1x isto vprašanje:
|
Grom je napisal: | ||||
Spregledal vprašanje... Na CS600 je vedno bolj slabo deloval ali sploh ne deloval zaslon, sem menjal baterijo (kot so mi svetovali pri uvozniku...), pa ni bilo nič boljše. Pri začetku vožnje je ura tudi zmrznila za kako minuto ali dve, potem pa nekako le delovala (ekran pa kakor kdaj...). Po zamenjavi enega vezja v Urci zdaj dela OK, strošek 15EUR. To je to. |
Zanima me, če ima kdo izkušnje z naslednjim: moj CS500 mi zadnje dni rad pokaže izredno visoke vrednosti pulza - zame nedosegljive: 200+ utripa/min. To se dogaja na ravnem ali na spustih. Mogoče je pas crknil ali kaj drugega (baterije,...). Pas in baterije sem menjal pred letom dni v URCI. Se menjava pas vsako leto? Hvala.
@montelli:Zanima me, če ima kdo izkušnje z naslednjim: moj CS500 mi zadnje dni rad pokaže izredno visoke vrednosti pulza - zame nedosegljive: 200+ utripa/min. To se dogaja na ravnem ali na spustih. Mogoče je pas crknil ali kaj drugega (baterije,...). Pas in baterije sem menjal pred letom dni v URCI. Se menjava pas vsako leto? Hvala.
Tudi jaz sem imel podobne simptome in je bil zanič pas.
V Urci so mi povedali, da je možno, da pas crkne v roku enega leta, je pa to odvisno od več dejavnikov. Probaj prvo z zamenjavo baterije.
Pozdravljeni! Težave imam s polarjevo uro AXN500 in sicer z barometrom in sicer natančneje z baro/alti senzorjem, ki bi ga bilo treba zamenjati. Ker pa je baje Polar že pred letom nehal pošiljati rezervne dele za moj model, mi na servisu v LJ (Urca), prav nič niso mogli pomagati. To me čudi. A ni zakonsko določeno, da mora proizvajlec dele zagotavljati še sedem let po času, ko gre izdelek iz prodaje. V nekaj podobnih debatah na forumih, sem zasledil, da so zelo hvalili nekega g. Marina iz Novega mesta.Sicer nekaj let nazaj. A kdo ve a je še to aktualno, morda bi mi on lahko pomagal.
Najlepša hvala in lep pozdrav
No, še moja težava:
Na moji uri (Polar RS300X) se mi je že 3x vtrgal pas, na tistem mestu, kjer se pašček ob zapenjanju vedno pregiba. Tudi na drugi strani je pašček vtrgan skorajda do konca, kar je razvidno iz slik.
Ker sem že 3x zamenjal pas (3x cca.30€), me zanima, ali kdo ve, kako rešiti to težavo. Kako bi dal gor kakšen drug pas (npr. lederni ali kaj podobnega), glede na to, da je pri uri tudi ohišje ˝integrirano˝ v ta pašček...
@garin: Ne morem da ne bi tudi jaz povedal svojo ZELO slabo izkušnjo z tem servisom URCA v Ljubljani.
Prepričan sem bil, da moram mojega POLARja predat v roke mojstrom v pooblaščenem servisu
tj. URCA, da mi kao strokovno menjajo baterijo in tesnilo. Ko dobim po pošti uro z "novo"baterijo hitro ugotovim, da dela enako slabo kot pred zamenjavo. zadevo reklamiram in dobim zagotovilo da bodo še 1x pogledali kaj je narobe. Pokliče me "mojster" in pove da je šlo neko vezje in zamenjava stane cca 190 €, seveda se stem ne strinjam in vzamem uro nazaj.
Ni mi dalo miru in grem k najbližjemu urarju, da mi pogleda kako je z baterijo. Ko jo izmeri ugotovi, da je baterija popolnoma prazna. Zamenja baterijo in POLAR dela kot nov.
Kaj so tam zaeni mojstri, da mi govorijo o nekem pokvarjenem vezju, moral pa bi samo zamenjat baterijo!!! Katastrofa, da o ceni in odnosu niti ne govorim.
Moj nasvet: čim dalje od tega servisa oz, trgovine,
upam pa, da bodo kmalu zgubili pooblastilo za servis
Moja izkušnja pri Urci eneka. izgubljal se je signal s pasu,pa sem v obeh, uri in pasu manjal baterije...potem prinesel pokazat...diagnoza ja bla nedelujoč pas in slaba baterija v uri. Uredu, za pas se strinjam, za baterijo pa sploh ne. Ko plačam za pas in bateriji, za katero so me nategnili ko psa, sem ženksi, tamlajši, rekl, da sem baterijo v uri dan prej sam menjal...ni blo odgovora,le odšla je v prostor zadaj. Ja, nikol več me ne vidijo tam, izkušnjo pa sem tudi takrat omenil direkt Polarju...pa urca še vedno laufa. Ja, to ti je čist šalabajzerko in balkanu podobno, na zahodu bi že zaprla štacuno. Amen.
@piki7: uro po vsaki aktivnosti sprerem z vodo, imam jo že 5 let, pas pa še prvi. Tudi na razne nosilce na kolo jo ne dajem zarad tresljajev.