Drugi športi
06.12.2019
Tek na smučeh
Ob 19:17, trops
boyan64 je napisal: |
Še eden velik Slovenski športnik nas je zapustil. Ne moreš verjeti , da takega močnega fanta in mojih let lahko pobere ta presneta bolezen. Naj počiva v miru. |
porto je napisal: | ||
a ni ze dovolj o tem napisanega po vseh novicah.. nevem kak smisel ma da to odpiras tukaj.. a se rad pogovarjas o tem kako je nekdo umru? |
porto je napisal: | ||
a ni ze dovolj o tem napisanega po vseh novicah.. nevem kak smisel ma da to odpiras tukaj.. a se rad pogovarjas o tem kako je nekdo umru? |
boyan64 je napisal: |
Še eden velik Slovenski športnik nas je zapustil. Naj počiva v miru. |
jeti je napisal: |
Rip |
presna je napisal: |
Rip |
Truplo je napisal: | ||
Dobro, oprosti Jeti in nekateri ostali: a ste tako leni, da iz vljudnosti do preminulega ne morete stavka izpisati in predvsem, da je v slovenščini! Pa da mi ne bi kateri kaj kontra pisal, ker ga bom ob priliki na ...! Počivaj v miru Iztok! |
FAUSTO je napisal: |
Prva športna novica na RTVSLO je remi Mariborskih vijolic in ne smrt Iztoka Puca! Urednik bi moral letet zaradi tega!! No, niti druga niti tretja novica ni....govorim za poročila po Odmevih, ki so bila tolikokrat nagrajena. Ah, verjetno že vsi vedo, da ga ni več...in zakaj bi to govorili ob 22:55... |
FAUSTO je napisal: |
Prva športna novica na RTVSLO je remi Mariborskih vijolic in ne smrt Iztoka Puca! Urednik bi moral letet zaradi tega!!... |
Ne moreš verjeti , da takega močnega fanta in mojih let lahko pobere ta presneta bolezen.
Naj počiva v miru.