Kolesa in oprema
27.09.2023
Vzdrževanje sedežne opore
Ob 10:57, jesen
BANANI je napisal: |
Barvno in oblikovno ni nč posebnega , ko so naredl okvir bi ga moral dat sam še Italjanom pofarbat . Drugače pa verjamem da je zadeva super top .! |
uros je napisal: | ||
glede na to, da sem imel centota in sl3, ti povem, da so italijani navadni šalabajzerji, se bodo mogli še velik naučit od američanov... detajli in barvanje je pri speciju na dost višjem nivoju... čestitke ponosnemu lastniku! |
mc je napisal: | ||||
Se strinjam. Je pa tudi to, da Speciji na fotkah niso nic posebnega, ampak ko jih vidis v zivo je vse nekaj drugega... Spadajo definitivno v svetovni vrh. |
jappster je napisal: |
pršla je danes zjutraj, jst sm ga dobu ob 11.30, če me niso naf00kal je to prvi sw sl4 v slo ![]() |
uros je napisal: | ||
glede na to, da sem imel centota in sl3, ti povem, da so italijani navadni šalabajzerji, se bodo mogli še velik naučit od američanov... detajli in barvanje je pri speciju na dost višjem nivoju... čestitke ponosnemu lastniku! |
jappster je napisal: |
glede gonilke pa nimam pojma zdej mam campo record grupo, bom najbrž kr to gonilko obdržal, mel bi sicer s-worksovo, ampak je kr draga... ![]() |
BANANI je napisal: |
... tudi sam sem lastnik centota... |
lukapav je napisal: | ||
Super okvir, sem ga imel čast voziti pred 1 mesecem po Pohorju. ![]() |