I-got U gt 800 pro

Domov > Forum > I-got U gt 800 pro

I-got U gt 800 pro

SORTIRAJ PO:
vigor 29.10.2011 00:25
Čaw.

Ali ima kdo to zadevo?
http://global.mobil eaction.com/product/product_i- gotU_GT-800pro.jsp

Zanima me kako se obnese. Je zadeva točna? Natančna? So kakšne težave?

Hvala.
energy 29.10.2011 00:35
Živjo,

Evo ravno se ukvarjam z njo :) dobili na testiranje in kmalu tudi v naši trgovini. Zadeva je super. Dovolj natančna, uporabna, manjka mu le pulzmeter (ampak naj bi bil kmalu tudi nov model z to funkcijo).

Na napravi imaš nekaj različnih kombinacij kaj ti prikazuje (kombinacije podatkov kot so: hitrost, avg hitrost, čas, višina, razdalja, čas kroga itd....).
Teh kombinacij je prednastavljenih kar nekaj in najdeš pravo... če ne pa se med njimi premikaš preprosto z enim pritiskom na gumb.
Med vožnjo ti riše tudi mapo, ki ni tako zelo zanimiva funkcija. Je pa bolj zainimivo to, da ti riše graf, do katerega tudi prideš le s pritiskom na gumb.
ima tudi kompas...
Naprava ima tudi funkcijo, da sledi točkam naloženi trasi. Torej imaš zabeleženo točko, ona pa ti s puščico kaže v katero smer moraš in koliko metrov si oddaljen od nje.

Ta moment se ukvarjam s tem, kako se naloži traso, da bi potem lahko sledil točkam na njej...
Sporočim, ko stestiram bolj podrobno, vikend bo idealen :D
vigor 29.10.2011 01:11
Super, sporoči, ko veš kaj več. Razmišljam namreč da bi zadevo kupil. Uporabljal pa bi jo kot števec na kolesu, za hitrost in razdaljo, ter višino. Uporabno mi je tudi to da ti nariše kje si vozil. Zanima me tudi kako lovi signal v gozdu. Uporabljal bi jo tudi med tekom, ravno tako za merjenje razdalje in hitrosti. Čeprav to ni bistveno.
Če boš sprobal, sporoči kako se obnese v gozdu.

LP igor
energy 29.10.2011 01:21
ja mene bolj matra funkcija, kje BOM vozil, ne kje sem že bil :) Enostavno, da naložim gor traso v tujem kraju in se odpeljem...
kar pa tebe zanima, sem že stestiral, bolj za hec danes, in bil prijetno presenečen za računalnikom. Trasa je precej natančna za tako majhno napravo.

Zdajle bo par dni sanjskega vremena. Stestiram in javim... Če bo zadeva OK in se jo odločimo vzet v trgovino, bomo omogočili tudi test le-te pred nakupom...
Al Capone 29.10.2011 09:15
To napravico si lahko ogledaš oz. kupiš tudi v A2U V Tacnu. Cena okrog 100 €. Maš pa tud ostale modele te znamke.

LP
A
robertos666 29.10.2011 11:40
ce koga zanima, imam jaz tega malo rabljenega za prodat. Dam ga za 70€.
vigor 29.10.2011 14:29
Zanimivo. Zakaj ga pa prodajaš? Kaj te moti na njemu? S čim nisi zadovoljen?
Sprašujem namreč, ker je naprava zelo majhna, kompaktna, in dokaj nova. Zanimajo me predvsem uporabniške izkušnje, da vidim kako se obnese v praksi. Potem pa se bi na podlagi tega šele odločil za nakup.

Hvala.
maligor 29.10.2011 15:32
Jst imam tega i-gotU USB GPS Travel & Sports Logger - GT-600 pa lahko rečem da zadovoljuje več kot dovolj(izriše pot in to zelo dobro natančno,baterija zdrži od 30-80ur odvisno kako je nastavljen,vodotesna zadevica,teže sploh ne občutiš edino višinci so pa malo skergani z logiko ker ni barometričnega višinomera),ostale stvari: pulz,višino,hitrost, TE,avg pulz,kadenca,itd...imam pa sunnto T6d
robertos666 29.10.2011 21:31
vigor je napisal:
Zanimivo. Zakaj ga pa prodajaš? Kaj te moti na njemu? S čim nisi zadovoljen?
Sprašujem namreč, ker je naprava zelo majhna, kompaktna, in dokaj nova. Zanimajo me predvsem uporabniške izkušnje, da vidim kako se obnese v praksi. Potem pa se bi na podlagi tega šele odločil za nakup.

Hvala.

Prodajam ker imam tudi 600 in normalen sigma stevec, kar mi povsem zadosca.
Dare58 01.11.2011 00:42
energy je napisal:
Živjo,

Evo ravno se ukvarjam z njo :) dobili na testiranje in kmalu tudi v naši trgovini. Zadeva je super. Dovolj natančna, uporabna, manjka mu le pulzmeter (ampak naj bi bil kmalu tudi nov model z to funkcijo).

Ali se približno ve kdaj naj bi prišel na tržišče model ki bi imel tudi pulzmeter?
Kdaj boste ta model ki nima pulz metra začeli vi prodajat?

lp

Dare

?
Dare58 05.11.2011 10:33
:arrow:
energy 05.11.2011 12:39
ups... se opravičujem, tole vprašanje smo spregledali.

Ja, lahko rečem, da smo zadevo preizkusili in nam je všeč. Sledi namestitev v našo trgovino oz. dobava prvih kosov. Če bo vse posreči v naslednjem tednu.

V času Gaerne promo tedna (tema tudi na forumu), bomo imeli, upam da, na ogled tudi tele male stvarce...

Glede modela s pulzmetrom: poleti je bilo rečeno proti koncu sezone, a trenutno še ni nič novega tako, da težko kaj obljubljam. Ko dobimo informacijo, sporočim...
KAVITATOR+ 11.11.2011 09:05
zanimiva napravica. Kaj več pa javim! 8)
FAUSTO 11.11.2011 12:02
Komaj čakam predstavitev!
cibek 07.12.2011 21:47
energy je napisal:
ups... se opravičujem, tole vprašanje smo spregledali.

Ja, lahko rečem, da smo zadevo preizkusili in nam je všeč. Sledi namestitev v našo trgovino oz. dobava prvih kosov. Če bo vse posreči v naslednjem tednu.

V času Gaerne promo tedna (tema tudi na forumu), bomo imeli, upam da, na ogled tudi tele male stvarce...

Glede modela s pulzmetrom: poleti je bilo rečeno proti koncu sezone, a trenutno še ni nič novega tako, da težko kaj obljubljam. Ko dobimo informacijo, sporočim...

Ali že imate te napravice :?: kako se obnesejo v resnici :roll: ali imajo SLO navodila :arrow: kako je z nalaganjem na PC :?
ChemMortus 01.05.2012 22:44

je že kaj več znanega glede modela s pulzometrom, jim imate v trgovini @energy?

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI