DOS EXTREME 2012

Domov > Forum > DOS EXTREME 2012

DOS EXTREME 2012

SORTIRAJ PO:
AD 30.10.2011 22:10
Povabilo tekmovalcem na Dirki okoli Slovenije 2012: TUKAJ
Froyd 01.11.2011 20:09
Super, zanimiva ponudba od nekoga, ki je dovolj izkušenj. Bravo!
kert04 07.11.2011 10:21
AD je napisal:
Povabilo tekmovalcem na Dirki okoli Slovenije 2012: TUKAJ

:roll:
andrej74 07.11.2011 11:54
Za kakšno raziskavo gre, če ni skrivnost?
slavko1 07.11.2011 12:06
Andrej, morda te pa preskenirajo, ti vzamejo vodo, ter kakšna tkiva. Morda ima doma kakšen laboratorij. Pa kakšne psihološke teste itd...:mrgreen: Sicer pa je to dobro, da se en takšen javi ki ima izkušnje, in ki je pripravljen pomagati okoli teh zadev. :D
porto 07.11.2011 15:01
andrej74 je napisal:

je skrivnost!
andrej74 07.11.2011 15:36
porto je napisal:
andrej74 je napisal:

je skrivnost!

Le skrivajte še naprej!
Pa srečno.
porto 07.11.2011 17:25
http://www.youtube.com/watch ?v=kNQFB1DmDyU
ker ti kr verjamem da ne ves pa ti dam tle en link
trmasti 08.11.2011 14:44
Sem mislil oddat, a ugotovil da sem prepozno zasledil temo :(
BicikelTeam 26.11.2011 12:51
Prijava ekipe Bicikel.com
Truplo 26.11.2011 14:23
BicikelTeam je napisal:

Še vedno je to en velik .... vredno. Pobje... to morate prevoziti posamezno! In pustiti dvojice za pusije ali kakšne veterane po letih. :mrgreen:

Sicer pa je izboljšava rekorda proge čisto nepotreben trud. Nikoli ne bo proga ista ali prevožena v enakih pogojih, letošnja je bila bistveno lažja od prejšnjih, pa še tam je bil Robič za mislim da 0,1 km slabši od dvojice bicikel.com-a.
benqo 26.11.2011 17:10
Saj tukaj ste vsi kolesarji,tako da ne primerjat dvojic na dos-u in solo vožnje glede povprečne hitrosti.
andrej74 26.11.2011 17:26
To kar bom napisal lahko razumete kakor hočete.
Rekord na DOS-u je vedno imel Jure in to se ne bi spremenilo še kar nekaj časa, če bi seveda on še tekmoval. Konkurenco je nabijal (premagoval) po potrebi. Kot je že bilo omenjeno se trasa te dirke iz leta v leto spreminja, tako kot tudi pogoji na progi.
Popravljati rezultata se tukaj ne da!
Tisti, ki vozijo dvojice lahko tekmujejo samo v svoji kategoriji in čisto nič drugega.
Če se organizator ponovno odloči za pokal Jureta Robiča naj se označi start in cilj te dirke v dirki, da ne bo prihajalo do neumnosti kot se je zgodila letos.
porto 26.11.2011 19:16
andrej74 je napisal:
To kar bom napisal lahko razumete kakor hočete.
Rekord na DOS-u je vedno imel Jure in to se ne bi spremenilo še kar nekaj časa, če bi seveda on še tekmoval. Konkurenco je nabijal (premagoval) po potrebi. Kot je že bilo omenjeno se trasa te dirke iz leta v leto spreminja, tako kot tudi pogoji na progi.
Popravljati rezultata se tukaj ne da!
Tisti, ki vozijo dvojice lahko tekmujejo samo v svoji kategoriji in čisto nič drugega.
Če se organizator ponovno odloči za pokal Jureta Robiča naj se označi start in cilj te dirke v dirki, da ne bo prihajalo do neumnosti kot se je zgodila letos.

in kaj hoces povedat?? Jure je bil Jure... ampak nihce ni vecen.. in dirka bo potekala tolko let kolikor bo.. eni grejo na dos eni lezijo doma z 150kg in so pametni.. sploh nevem kaj hoces povedat s tem.. da kaj sploh nekateri hodijo na dos?
porto 26.11.2011 19:18
Truplo je napisal:
BicikelTeam je napisal:

Še vedno je to en velik .... vredno. Pobje... to morate prevoziti posamezno! In pustiti dvojice za pusije ali kakšne veterane po letih. :mrgreen:

Sicer pa je izboljšava rekorda proge čisto nepotreben trud. Nikoli ne bo proga ista ali prevožena v enakih pogojih, letošnja je bila bistveno lažja od prejšnjih, pa še tam je bil Robič za mislim da 0,1 km slabši od dvojice bicikel.com-a.

truplo sej vemo vsi da si ti odvozil solo dos in kapo dol.. ampak fanta pac razturata in verjamem da bi tudi solo odvozila.. pac jima bolj pase da leti kot pa da po 500km trpita..
andrej74 26.11.2011 22:24
porto je napisal:
Truplo je napisal:
BicikelTeam je napisal:

truplo sej vemo vsi da si ti odvozil solo dos in kapo dol.. ampak fanta pac razturata in verjamem da bi tudi solo odvozila.. pac jima bolj pase da leti kot pa da po 500km trpita..

Bule prodajaš, ja bule ne buče. Pojma nimaš o tem kar pišeš. Jureta vsi vemo ni več, če pa bi letos štartal bi verjamite mi iz principa nabil vse, tudi "parček". Kdo in s kakšnim motivom se bo letos podal na štart je njegova ali njuna stvar, kakor hočete. Vsak od nastopajočih lahko izboljša svoj rezultat, kar pa ne pomeni, da je napravil več kot prejšnje leto, ker so razmere na trasi vedno različne.
Jasno??
porto 26.11.2011 22:43
dej poglej si malo case dvojice bicikl.com pa case jureta.. pa pol pisi bedarije naprej.. ker vidim da ti zadeve niso jasne..
andrej74 26.11.2011 23:19
porto je napisal:
dej poglej si malo case dvojice bicikl.com pa case jureta.. pa pol pisi bedarije naprej.. ker vidim da ti zadeve niso jasne..

Ti si kolesarski nedonošenček, ki nekaj pi..i tja v tri dni, ki ne razumeš, ne poznaš, ne veš o čemu se pogovarjamo. Kaj me, ali kaj kogarkoli brigajo časi "parčka", če nimamo primerjave z "NJIM", ki je bil zakon na tej dirki. On je vozil po potrebi in se nikoli ni uštel. Vedno je zmagal!!!
DOS je bil za Jureta mala malca, če se malo pošalimo. Odgaral ga je vedno veliko bolje kot njegovi nasprotniki.
Ja!
BicikelTeam 27.11.2011 00:32
Proga iz leta 2007 in letosnja, sta primerljivi le po km in nikakor ne po tezavnosti...najprej mal domace naloge, pa road book v roke poj pa dejmo bit pametni ;)...Jure proti dvojici jasno ne bi imel moznosti, kar je logicno...kot clan njegove ekipe na Dirki okoli Svice, to lahko potrdim...mislite da bi Jure letos premagal Baloha za 4h? Mislm pa da je ze koncno cas, da pustite cloveka pocivati v miru!
bruton 27.11.2011 07:48
Ne vem zakaj nekdo toliko "tezi", ce pac ta dva fanta napovesta, da bosta naskakovala rekord prege. To je pac njun cilj, sta ga tudi objavila in nic zato. Ce, kdaj, kako je bi, bi bil Jure boljsi je na zalost nesmiselno razpredati, ker ga, spet na zalost, ni vec. "BicikelTeam" je pravilno napisal..."pustite cloveka pocivati v miru". Razpredanje o tezavnosti, vremenskih razmerah in ostalih pogojih je spet nesmiselno...tudi v recimo Formuli 1 progo spremenijo, vremenski razmere so drugacne, asfaltna podlaga je drugacna, gume menjujejo, ne vem se koliko ostalih pravil se zamenja in se vedno je pri vsaki progi objavljen rekord proge, ki je eden in edini ne glede na to kdaj in kako je bil dosezen. Enako se to dogaja pri motorjih.
Bi pa tudi se nekaj povedal, ker se mi zdi smiselno, da se na takih progah/tekmovanjih kot je DOS meri povprečno hitrost saj je le ta zelo dober pokazatelj koliko je nekdo dober ali boljsi ne glede na spremembe proge. Velikokrat povprecje lahko iznici dolocene, recimo, zunanje vplive, predvsem take, da je del proge eden ali drugi klanec, da je proga malo daljsa ali malo krajsa in da na enem koncu Slovenije piha, na drugem pa dezuje (ceprav je tukaj dirka prekratka, da bi se to popolnoma iznicilo). Seveda pa povprecna hitrost, ki jo skupaj dosezeta dva ne more biti primerljiva s tisto, ki jo doseze posameznik oz. ce je primerljiva samo govori v prid temu kako VELIK je bil Jure.
Truplo 27.11.2011 08:09
Poziv o nekem puščanju nekoga, da počiva v miru je udarjen mimo. Marsikateri športnik, umetnik, igralec ali kdo tretji pusti za sabo neizbrisne sledove, kakor Jure. Ne vem, čemu se ne bi smelo pisati o njem, o njegovi nepopustljivosti in še čem. Dobro, imel je verjetno tudi slabe lastnosti, ampak pravimo, "o mrtvih vse najboljše!" Ne vem, kaj koga moti, če se o Juretu napiše, da je bil kar primerljiv v povprečni hitrosti z dvojicami in še kaj. On vsaj nekaj let ne sme potoniti v pozabo, če pa bi poslušali napotke nekaterih moralistov s tega foruma, pa se o Juretu ne bi več smelo pisati?

Mene je samo nekoliko zbodlo v oči, kaj sta napisala cenjena tekmovalca dvojic na svoji spletni strani. Namreč, da bosta probala popraviti rekord proge. Vedno bo neki čas napisan kot najboljši, nikoli pa to ne more biti rekord. Kakor v maratonu in še kje. Če ni čas dosežen na atletskem stadionu. Vsako pisanje o tem, da v formuli štejejo drugačni vremenski pogoji, pa ta in ta zavoj... ja v redu, ampak na dirkališču npr. v Budimpešti so časi, kakršni so. In neki najboljši se šteje, saj tam dvomim, da kaj dosti spreminjajo progo z raznimi šikanami.

Sam skoraj stoprocentno ne bom sodeloval na dirki, saj ni sponzorjev. Četudi bi obstajala neka manjša možnost, da jih dobim, se s tem več ne mislim jebati, kakor se pravi. Preveč je skrbi in preveč živcev gre. In siv sem že. Mogoče bom nastopil v dvojicah in to zato, ker me stane veliko manj, pa še moj sotekmovalec je pripravljen pokriti večino stroškov. Do konca februarja moram sporočiti odločitev. Do takrat se pripravljam, kot da bom vozil, če pa ne, se bom probal kje "vriniti" v eno izmed ekip kot fotograf, da ponovno ovekovečim dogajanje. To mi vseeno ne gre slabo.
andrej74 27.11.2011 11:21
Ravnokar mi je prišlo na misel, da vprašam zainteresirano javnost, kaj mislijo, koliko tekmovalcev bi se prijavilo na naslednji DOS (dvojice) in kakšne bi bile njihove možnosti v primeru, da bi se za dirko dvojic odločila gospoda Baloh in Strasser?
Me resnično zanima kdo bi postavljal rekord??
BicikelTeam 27.11.2011 11:49
andrej74 je napisal:
Ravnokar mi je prišlo na misel, da vprašam zainteresirano javnost, kaj mislijo, koliko tekmovalcev bi se prijavilo na naslednji DOS (dvojice) in kakšne bi bile njihove možnosti v primeru, da bi se za dirko dvojic odločila gospoda Baloh in Strasser?

Upam, da se prijavita, bilo bi zanimivo...Zato je pa DOS le trening za Tortour, kjer so dvojica drugace trentirane in kjer je konkurenca najvecja na svetu...se vidimo tam, mogoce bo celo podpora iz domovine!
andrej74 27.11.2011 11:55
BicikelTeam je napisal:
andrej74 je napisal:

Upam, da se prijavita, bilo bi zanimivo...Zato je pa DOS le trening za Tortour, kjer so dvojica drugace trentirane in kjer je konkurenca najvecja na svetu...se vidimo tam, mogoce bo celo podpora iz domovine!

Ja to je pa že nekaj drugega! Poznam najmanj enega, ki bo v resnici navijal za naše tekmovalce (naša!).
Ja, pa ni potrebno popravljati rekorda dirke!
BicikelTeam 27.11.2011 18:00
andrej74 je napisal:
BicikelTeam je napisal:
andrej74 je napisal:

Ja to je pa že nekaj drugega! Poznam najmanj enega, ki bo v resnici navijal za naše tekmovalce (naša!).
Ja, pa ni potrebno popravljati rekorda dirke!

Super poj se koncno strinjamo, vem da bo Andrej74 naviju :)...u glavnam, da razjasnimo, nisva napovedala rekorda proge midva ampak organizator, midva se le nisva ustrasila tega bremena...jasno ne gre za rekord proge v casu ampak v povprecni, ki seveda ni merodajna ker ni solo in ker se spreminja proga...cilj je torej zadnji startati in priti prvi v Postojno! A bo sedaj vredu in zadosceno vsem? :)

Lep pozdrav se vidimo maja na startu, do takrat pa prosim pustite fante trenirat ;)
DusanK 27.11.2011 20:11
@BicikelTeam, si ti eden od dvojice (Tadej, Aleš) ali tretja oseba ?
laufar 27.11.2011 21:08
DusanK je napisal:

Zgleda da trije vozijo dvojice.............
andrej74 27.11.2011 21:50
laufar je napisal:
DusanK je napisal:

Zgleda da trije vozijo dvojice.............

Ah ne ga srat, oni so že mal naprej in se z plebsom ne ukvarja elitni del ekipe. V ta namen imajo svoj PR, ki po potrebi zadovoljuje zainteresirano javnost.
BicikelTeam 28.11.2011 14:34
DusanK je napisal:

@DusanK, sem eden izmed dvojice (Tadej). Mogoče je res v teh postih malo čudno izpadlo. Upam, da smo sedaj prišli do tega, da se nikakor ne primerjava z Juretovim časom ampak bova skušala popraviti povprecno hitrost, ki sva jo dosegla letos (ne glede na traso) in pač skušala ponoviti zmago iz 2011. Na Tortour pa odhajava z željo, da osvojiva eno izmed prvih treh mest, bo pa to ob precej večji konkurenci seveda vse prej kot lahko. Pa upam, da lahko zaključimo z vsem tem cinizmom okoli tistega posta na strani.

LP
lenii 03.12.2011 18:43
Nekoliko z zamudo vam predstavljamo zgodbo mešanih dvojic dolgotrajne kolesarske Dirke Okoli Slovenije, tekmovalcev Marka Obranovič in Leni Fafangel, ki se je odvijala 12.-14. maj 2011.

Več na: http://sd3sport.blogspot.co m/
Lp ;)
1 2 3 ... 10
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI