StaraKost je napisal: |
... mislim, da se danes preveč komplicira z lepljenjem tabularjev. Včasih smo dali samo pikico lepila med vsako luknjo od špic in je dobro držalo. Edino pred vožnjo kriterijev, ko se stalno pospešuje iz ovinkov v isto smer, se mazalo bolj temeljito. |
Buschi je napisal: |
Uporabljam v servisu, še nobene reklamacije. |
Buschi je napisal: |
Uporabljam v servisu, še nobene reklamacije. |
sem malo bral na tujih forumih da naj bi guma, nalepjlena s tem trakom bila veliko počasnejša kakor s klasičnim lepilom, pa me zanima, če kaj od tega drži
lp
hitra je kukr gonis ;)
Uporabljam že tretje leto omenjeni trak Tufo, brez problemov. Imam pa še ene 10 tub conti lepila, če ga kdo nuca naj pove mu ga pošljem brezplačno.
@kitta:Drži.sem malo bral na tujih forumih da naj bi guma, nalepjlena s tem trakom bila veliko počasnejša kakor s klasičnim lepilom, pa me zanima, če kaj od tega drži
lp
Zakaj? Edina razlika je, da je Tufo trak malenkost težji, če se ne motim je cca. 20g razlike v primerjavi z lepilom za set, torej 10g za en obročnik,...in naj bi bila počasnejša zaradi tega? Ne vem od kje podatek, da je GUMA počasnejša zaradi lepila...
P.s. Tufo trak je zakon
Kako je z odstranitvijo traka po odstranitvi tabularja? Ostane dosti traka na obroču?
Po mojih izkušnjah se odstrani zelo lepo - v enem kosu. Le z občutkom moraš delati..jaz osebno lepila ne nameravam več uporabljati...
Tufo trak je zakon. Plusi so sledeči:
-Nalepiš v 2h minutah, lahko pa si vzameš poljubno časa da gumo nacentriraš na sredino ker zaščitni trak odlepiš šele po tem ko namestiš gumo.
-Drži enako dobro kot postopek 3 dnevnega (3 slojnega) lepljenja z lepilom.
-Boljša temperaturna toleranca (pri zaviranju na daljših spustih lepilo lahko popusti).
- Ni treba čakati da se posuši - trak prime takoj.
Minus:
-Je malo težji od lepila.
-Naj bi bil počasnejši - sem bral to na forumih ampak jaz ne občutim nobene razlike. Mi tudi ni logično kako lahko nekaj kar je pod gumo vpliva na kotalni upor, razen če se tistih 10g toliko pozna kar pa spet ne verjamem.
Po mojem praktične prednosti traku odtehtajo dodatno težo.
Trak moraš zamenjati vsakič ko menjaš gumo torej ne moreš uporabiti istega traku, razen če dobiš defekt na terenu, takrat lahko rezervni tabular do doma nalepiš z obstoječim trakom ampak potem ga moraš zaemenjat.
Trak se odlepi zelo lepo dol, včasih ostane malenkost lepila na obroču.
Nimam izkušenj s tubularji, ko pa sem bral o lepilnem traku pa so, če se prav spomnim, nekateri omenjali, da jim je v kakšnem hitrem ovinku tubular zlezel dol z obroča.
MKC kje pa si to prebral?
Preizkusil TUFO trak. Zaenkrat samo zelo pozitivne izkušnje. Hiter in enostaven postopek montaže. Zelo dobro drži. Pri odstranjevanju ne ostane nič na obroču.
Priporočam.
kje kupit pri nas da imajo na zalogi?
V JB Centru Nm je Tufo trak na zalogi.
Že kdo probal ?