Kolesa in oprema
05.06.2023
Nakup Garmin Edge - x30 ali x40?
Ob 10:26, SODROVC
LukecKukec je napisal: |
Look Keo 2 Max... Dober kompromis med ceno in kvaliteto, sploh sedaj, ko so v JB cntru znižani ![]() |
KAVITATOR+ je napisal: |
look keo classic |
andrej74 je napisal: | ||
http://www.chai nreactioncycles.com/SearchResu lts.aspx?Search=Look+KEO+Class ic&PartnerID=2957&gcli d=CK62p6Wuua0CFUUPfAodYFhsmg | >
Leclerc je napisal: |
Brez dvoma Look Keo 2 Max. |
vuce je napisal: |
speedplay |
mitozaver je napisal: |
Zakaj pa prodajaš? |
apotekar je napisal: | ||
daj povej kaki argument - zgleda da jih voziš... mene mikajo že nekaj cajta: + lahko nastaviš od 0-15st "float" - dragi blokeji lpA |
vuce je napisal: | ||||
blokerji so sicer dragi, ampak so kovinski, in se prakticno ne obrabijo - tudi zato, ker so skriti precej bolj znotraj ploscice na cevljih, in prakticno niso v stiku s podlago. Natstavljiv float je vsekakor prednost, prav tako so precej nizji (vecji clearance v ovinkih). Mogoce bi koga lahko motilo to, da imajo relativno malo trenja med blokerjem/pedalom. Pri prvih sprintih zna bit to malo motece, sploh z nastavljenim vecjim kotom za float. |
friderik je napisal: | ||
Prodam nove pedala Look Keo 2 Max, (grafitne barve), kupljene 28.11.2011 v JB Centru, cena 75€ (brezplačna dostava po pošti)! |
Vprašal bi vas za nasvet, katera pedala od teh so najboljši nakup (cena/kvaliteta):
- Lool Keo 2 Max (60,00 EUR),
- Shimano Ultega PD-6700 (50,00 EUR),
- Shimano 105 PD-5700 (30 EUR),
pri vseh + približno 10 EUR stroškov in poštnina iz tujije).
Vozil vse 3, ni nekih objektivnih razlik. Edino Look blokeji se mi zdijo malce bolj trpežni. So pa tudi dražji... tako da...
Če te zanima, imam doma nove, še zapakirane tako 105 kot tudi Ultegro. Ponudim za enako ceno, poštnino častim jaz.
Nimaš kaj falit, vsi trije so ok, sam trenutno vozim Ultegro 23.000 km z istimi blokeji.
Trenutno uporabljam cestna pedala TIME še iz časov ko sem treniral torej nekje letnik 1995. Prav tako imam TIME čevlje, ki že kar bogi zgledajo in bi bil čas, da jih počasi zamenjam. V JB centru sem malo pogledal in videl, da dejansko tut TIME več nima takšnih blokejev kot jih imam jaz. Menim, da so moja pedala še šist ok saj se ne obemenjujem z odvečnimi grami, vendar me zanima, če se je sistem v teh letih toliko spremenil, da blokeji več nebi pasal gor?
Kaj mi svetujete da kupim? LOOK, TIME, SPD????
Hvala za nasvete