Lance Armstrong

Domov > Forum > Lance Armstrong

Lance Armstrong

SORTIRAJ PO:
rookie007 05.01.2012 18:43
Lance Armstrong - Priročnik za rekreativce in profesionalce
OK!
Sem že obupal...
Kje za vraga naj dobim knjigo?
Po celem googlu preiskal, pa nič!
Ima kdo?
Vsaj pdf?
Hvala!
lp alex
Urednik 05.01.2012 18:48
Težka bo. Ta teden smo prodali zadnji komplet v katerem je bila ta knjiga, ki je že pol leta ni v posamezni prodaji. Ostanejo ti knjižnice.
_BraneK 05.01.2012 18:54
Mestna knjiznica Ljubljana, vse je prosto za izposojo, http://cobiss.si/:

Armst rong, Lance
Jenkins, Sally Ne gre samo za kolo : moja vrnitev v življenje
Armstrong, Lance
Carmichael, Chris
Nye, Peter Joffre
Lance Armstrong : priročnik za rekreativce in profesionalce : 7 tednov do popolnega kolesarjenja
Armstrong, Lance
Jenkins, Sally Vsaka sekunda šteje
Armstrong, Lance
Jenkins, Sally Vsaka sekunda šteje
Armstrong, Lance
Armstrong, Lance
Carmichael, Chris
Nye, Peter Joffre
Lance Armstrong : priročnik za rekreativce in profesionalce : 7 tednov do popolnega kolesarjenja
Armstrong, Lance
Carmichael, Chris
Nye, Peter Joffre
Armstrong, Lance
The official Tour de France : centennial 1903-2003
Armstrong, Lance
Armstrong, Lance
_BraneK 05.01.2012 18:58
rookie007 05.01.2012 19:34
Povezava na knjižnico ne deluje, nakup v tujini prinese še kakšne nepredvidljive stroške in še v ang. jeziku(ni problem, a hoćem slo.)
Eden od članov mi jo je ponudil, še čakam odgovor...
lp
VO2max 05.01.2012 19:56
Ej jaz ti jo dam, v slovenščini je... Sam da jo najdem. Lahk da jo mam v Lj al pa doma v Mb. Piši privat pa urediva.
rookie007 05.01.2012 20:03
Pisal...
Hvala!
lp
maticek 05.01.2012 20:17
Najdu, šenkam ti jo, al pa jo prid v KR iskat...
rookie007 13.01.2012 20:49
Vprašal, sam zakaj bi kupoval tujo, če pa lahko dobim slovensko.Mi ni problem angleška, sam zakaj bi, če ni potrebe...
Sem jo pa že dobil!
lp
badluck4u 01.04.2012 09:58

Če ima kdo slučajno knjigo in bi jo prodal, se priporočam.

derosa 05.07.2012 11:10

Pozdravljeni

Ravno danes sem tudi jaz iskal knjigo po ljubljani od trgovin do antikvartiatov in obupal. Ko sem obupal pa sem se spomnil da imamo srečo bicikel.com kjer mogoče preizkusim in se kdo javi da proda ali pa ima v pdf obliki knjigo. Knjigo bi žežel imeti v slovenskem jeziku, ker jo želim podariti kot darilo in dotična oseba ni domača v angleškem jeziku.
Za kakršno koli koristno informacijo bom zelo hvaležen

LP 

Zmago_1 17.07.2012 11:45

Ta priročnik je itaq tolk beden da dejansko  še za začetnika ni primeren,...

tudi sam stil knjige in pisanje nista neki na nivoju,....

no drugih knjig o Lance-u ne poznam dopuščam možnost da so boljše.

lp, Z

lancearmstrong 15.04.2014 09:03

Njemu pa z veseljem pripeljem kolo na servissmeh

kenz76 15.04.2014 10:30

hehe, dober majster je, ni kej. nasmeh 

sicer mu pa res kaj več od menjavanja zračnic v kolesarstvu itak ni več dovoljeno...  smeh 

picek.petelin 15.04.2014 10:58

bil, je in bo CAR

dado75 15.04.2014 11:02
@picek.petelin:

bil, je in bo CAR

Drži kot pribito smeh

Še bl kot bicikel, bi k njemu prpelu raj moje telo pošraufat mežik

Jaromir 15.04.2014 11:09

Kaj pa je not ? Zjutraj vstaneš in in vzameš mal  EPOta, za južno si kri zmanjaš in zvečer greš mal noge pretegnit na kolo. 

_BraneK 01.04.2018 21:17

Graham Watson v pelotonmagazine.com/video/pre view-issue-73-peloton-magazine -travel-adventure/

I suppose my favorite in-race memory is of Lance Armstrong when, in mid-stage glory of a TT in the 1999 Tour, he turned and waved at me as we were right alongside him! I nearly dropped my camera, not expecting such a reaction. One of the most annoying things about the downfall of Lance is that so many anecdotes and memories are now cast into the rubbish bin. It was Lance who, back in the 1994 Fleche Wallonne, having just been ambushed by a trio of Gewiss riders, uttered these amazing words: "What the fuck are those guys on?!"

n3o 01.05.2018 14:08
Itak!!
SODROVC 02.05.2018 08:26

Vedno/ves čas se piše, da ne bi nikoli zmagal na TdF, nikoli ne bi dobil 7. zmag na TdF brez dopinga. OK, kako pa bi bilo, če ga tudi drugi ne bi jemali? Zakaj se pljuva samo po njemu, po drugih pa ne? Vsi tisti, ki so jemali prevelike odmerke in so jih dobili, so takoj začeli jokati (Zabel, npr.), Landis je, po moje, zlorabil ameriški zakon, ki omogoča posamezniku da toži nekoga, ki je... itd.
Zame so ti ljudje veliko večji prasci. 

n3o 02.05.2018 14:10
@SODROVC:

Vedno/ves čas se piše, da ne bi nikoli zmagal na TdF, nikoli ne bi dobil 7. zmag na TdF brez dopinga. OK, kako pa bi bilo, če ga tudi drugi ne bi jemali? Zakaj se pljuva samo po njemu, po drugih pa ne? Vsi tisti, ki so jemali prevelike odmerke in so jih dobili, so takoj začeli jokati (Zabel, npr.), Landis je, po moje, zlorabil ameriški zakon, ki omogoča posamezniku da toži nekoga, ki je... itd.
Zame so ti ljudje veliko večji prasci. 

Na zalost ampak tako je
StaraKost 02.05.2018 14:25

Tudi, če ne bi bilo dopinga, bi vedno bil en najboljši. Mislim, da je Lance s svojimi sposobnostmi, pristopom k treningom, in zmagovalno miselnostjo, sigurno med kandidati, da bi lahko zmagoval tudi brez dopinga.
Meni je zelo zanimiva tudi njegova vrlina ne padanja. Na 7 TDF, kat pomeni okoli 140 tekem/etap ne spomnim se, da bi zares padel, razen tistega "haklanja vrečke". Vsi ostali so se vsaj nekajkrat kotali v dosti manj etap. Tudi v tej pomembni prvini, kjer doping ne pomaga, je med posebneži. 

SODROVC 02.05.2018 19:13

Sem gledal enkrat eno etapo, kjer je, mislim da Santiago Blanco, dvakrat podel po leh, in to ne na spustu!
Ah, pa še kar nekaj veščin je, ki naj bi jih odličen kolesar res obvladal, ne samo vožnjo v klanec.
A se kdo še spomni izraza "zašlekou sm se"? L.A.-ju se to ni dogajalo. smeh

maticek 03.05.2018 06:37

Lance je tud skoke pokrival, čeprav mu ne bi blo treba...  kul   
www.youtube.com/watch?v=40cME IZiDMw

pek123 03.05.2018 07:40

poglejte si dokumentarec ikarus kjer si je majster ubrizgal vecjo kolicino epa za to da bo na dirki katero je pred letom odvozil. Seveda se mu je ftp povecal za 30% ampak na dirki mu to ni prineslo boljsega rezultata. Za zmago moras imeti tudi kaj vec kot doping in lance je to imel

maticek 03.05.2018 08:10

Kako bo fajn našim vnukom, ko bojo o Lancu samo to prebral, da je z goljufijo 7 x dobil Tour, brez olepšavanja, tako kot je res...

eustahija 03.05.2018 08:16

ja, pa za njega je znano, da je goljufal. Za ostale pa ne, si pa mislimo svoje.

1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI