Kolesa in oprema
10.11.2024
Izgubljena očala Oakley
Ob 15:41, [email protected]
LukecKukec je napisal: |
Probaj v Hoferju, če ne pa v Merkur ali pa Obi po tiste pravokotne zadeve, s katerimi ponavadi zabijemo skupaj kakšno omaro ali pa kaj podobnega (nevem kako se reče), oblepiš s kakšno peno da ne bo kolo ravno na kovini, pa bo čisto dovolj |
gacar je napisal: | ||
Žal si ravno ne predstavljem, kaj si mislil s tem, ampak se bom še malo poglobil. LP |
ANQUETIL je napisal: |
Sam ne preveč našponat, da ne boš k sosedu pršou . |
Tastarsfuzbala je napisal: |
Mi mamo pa tko, nosilci so iz Bauhausa, po 4€ kos. |
kuki12 je napisal: |
Ojla! Imamo devet kolesi in kljub hiši in velikim kletnim prostorom bi primanjkovalo prostora. Za minimalne stroške sem si izdelal nosilce na sliki. Kolesa zavzamejo manj prostora, kot če bi stala na tleh, pa še tla lahko brez težav čistiš. Če te interesira mi sporoči, pa ti zadevo razložim. |
LukecKukec je napisal: | ||
Eee vidiš take zadeve sem imel prej v mislih |
bluesky je napisal: |
[quote="kuki 12"]Ojla! Imamo devet kolesi in kljub hiši in velikim kletnim prostorom bi primanjkovalo prostora. Za minimalne stroške sem si izdelal nosilce na sliki. Kolesa zavzamejo manj prostora, kot če bi stala na tleh, pa še tla lahko brez težav čistiš. Če te interesira mi sporoči, pa ti zadevo razložim. To je dejansko tvoja klet ali kolesarnica v bloku |
andrej74 je napisal: |
Kako "zdravo" je takšno obešanje za malo bolj "fensi" obroče? |
Bambusov Janči je napisal: | ||
Kako zdravo je da se vsepovsod oglasiš? Drugače pa so fensi obroči, na lahkih kolesih. In če je fensi obroč narejen za najmanj 65kg, ga teža cca. 7 kg kolesa, ki bo visela na njemu po vsej verjetnosti ne bo uničila ali razcentrirala. |
andrej74 je napisal: | ||||
Daj si brihta na googlu odtipkaj "hanging a bike by its wheel" in po tem naprej pametnjači, koliko se jaz in zakaj oglašam!! |
andrej74 je napisal: |
Če bi bil jaz tvoj sorodnik bi te "ekstremno" visoko zavaroval, ker je velika verjetnost, da te bodo ukradli (ugrabili), ko si pa tako pameten, da ti ni potrebno upoštevati nikogršnjega mnenja. Verjetno si tudi zobe sam popravljaš?! |
Bambusov Janči je napisal: | ||
Poglej..... voziš se z nj9iim tudi preko 70km/h, po naših slabih cestah, pa po možnosti si še overweight.....in obroči vzdržijo.......koj kurac jim bo škodval, da jih obesiš na kavelj??? |
gacar je napisal: | ||
No, evo takšnega iščem. Kje se da to kupit ??? |
LukecKukec je napisal: |
Nočem nikogar braniti, žaliti, vznemirjati ali kaj podobnega, vendar sem tudi jaz nekajkrat razišljal, ali je ok če obesiš ene cosmic ali pa bora obroče na kavelj, pa ne zato samo na obroče, tudi na same vilice in podobno, a se mi je zdelo malo butasto vprašanje, zato sem ga raje potlačil v mislih =) |
andrej74 je napisal: | ||||
MAT !! Naj ti bog pomaga..... |
Kvo ve, kje je možno kupiti takšen nosilec za kolesa, ki se ga vpne v tla in strop, ker imamo stene iz Knaufa, pa nam je to edina rešitev.
Nekaj podobnega sem nekoč že videl, ampak sem pozabil kje.
Je to možno kje pri nas kupiti?