merida bikes je napisal: |
Zanima me kje dobiti najcenje zgoraj omenjeno preilo namreč cene so res navite. Zanima me predvsem EXL-1 švic majica? http://www.outwet.si/ hva la |
merida bikes je napisal: |
Zanima me kje dobiti najcenje zgoraj omenjeno preilo namreč cene so res navite. Zanima me predvsem EXL-1 švic majica? http://www.outwet.si/ hva la |
BicikelTeam je napisal: |
Narocila sprejemamo tudi na Bicikel Team...v kratkem bo nared butik z Outwet perilom! Do takrat lahko posljem katalog 2012 na mail in se zmenimo preko maila, <a href="mailto:info@bicike l-team.com"> LP, Bici kel Team |
MKC je napisal: | ||
Za kakšno ceno? |
Zanimajo me vaše izkušnje z Outwet majico, ki ima integrirane elektrode za Polar oz. Garmin merilec srčnega utripa. Kako se zadeva obnese po večkratnem pranju v pralnem stroju? Zasledila sem tudi, da obstaja samo ena velikost majic (od S do XL). Kako je potem s kontaktom elektrod pri bolj suhih postavah (pas srčnega utripa si pač lahko prilagodimo)?
Od nakupa tega modela me je odvrnil sistem pritrjevanja merilca srčnega utripa. Pritrjen na majico je namreč obrnjen "narobe", stran z napisom znamke merilca je na koži, ravno obratno, kot je originalno na pasu. Velikost, po večkratnem pranju naj te ne moti, ker se zdi, da bo po pranju primerna komaj za 2 letno dete, potem se pa brez problemov nategne na 120kg vamp
A ima kdo majico SLP1?Kake so vaše izkušnje?
Jaz sem nabavil tukaj, dobava en teden, poštnina v Slovenijo 8€
www.grahamweighcycles.com/gwcshop/product.php?id_product=15
Če kdo rabi, doma imam po en kos Outwet LP1 in LP3...ugodno.
Več na PM.
lp
Ostal je še Outwet LP3...ugodno.
Več na PM.
Lp
Kdo ve kje bi lahko dobil outwet LP-1, pa da ni cena tamou miljon?
ebay? 35 EUR
@Lovro_uknl:Jaz sem nabavil tukaj, dobava en teden, poštnina v Slovenijo 8€
www.grahamweighcycles.com/gwc shop/product.php?id_product=15
Ta link še vedno deluje, s poštnino dobrih 30 funtov.
Pri JB CENTER vNovem mestu imajo tudi te majice,. . . pokliči in uprašaj po ceni????
Nekdo jih je nedolgo nazaj ponujal v Malih oglasih tu gor za zelo ugodno ceno (LP1 25 eur)... Poglej v MO in ga povprašaj, če ima še na zalogi... Je pa preverjeno dobra roba, ker je vse novo in v originalni embalaži...
www.duratec.cz/en/clothing-a- accessories/functional-underwe aring/ -nekatere modele, npr žensko švic majico očitno delajo na češkem, kjer so cca pol cenejše, je pa poštnina kar 45€
hva la