Greš z menoj
17.01.2025
Lepa tura
Ob 15:50, presna
B4jk3r je napisal: |
Zdravo. Ima kdo izkušnje z MTB kolesarjenjem po alpah? Konec avgusta/začetek septembra bi za 2-3 tedne šel z biciklom po alpah, pa bi mi vsak nasvet prišel prav. Trasa še ni določena, zato so tudi predlogi za traso dobrodošli - sam imam v mislih kolesarjenje od V do Z Švice in nato navzdol čez francoske alpe do morja. Okvirno bi delal 80-120km na dan, čimveč po makadamu in čez čimveč prelazov. Če je kdo zainteresiran se lahko pridruži, bi pa bilo dobro, da bi že prej odpeljali skupaj kakšno zahtevno turo, da se spoznamo, vidimo če smo za skupaj in če smo kondicijsko dovolj dobro pripravljeni. |
jankokocevje je napisal: | ||
Jaz si že nebi upal, polovico cape epica nisem sposoben odpeljat, tole so pa trije |
Ima kdo izkušnje z MTB kolesarjenjem po alpah? Konec avgusta/začetek septembra bi za 2-3 tedne šel z biciklom po alpah, pa bi mi vsak nasvet prišel prav. Trasa še ni določena, zato so tudi predlogi za traso dobrodošli - sam imam v mislih kolesarjenje od V do Z Švice in nato navzdol čez francoske alpe do morja.
Okvirno bi delal 80-120km na dan, čimveč po makadamu in čez čimveč prelazov.
Če je kdo zainteresiran se lahko pridruži, bi pa bilo dobro, da bi že prej odpeljali skupaj kakšno zahtevno turo, da se spoznamo, vidimo če smo za skupaj in če smo kondicijsko dovolj dobro pripravljeni.