jeti je napisal: |
Imam samo eno pripombo. Prebral v šusu! |
Haupi je napisal: |
V reviji je predstavljen sedež ISM. A ga je že kdo preizkusil? Se ga da kje v Sloveniji testirat? Hvala |
A je revija že izšla?
Gre proti tiskarni.
uhu komaj čakam :)
Kdaj jo lahko pričakujem, ker me ma trafikant že počas dost, ko mu vsak dan zaželim dobro jutro in " A je že prišel novi Bicikel?". Res bo boljš, da ga naročim.
Danes se tiska in planiran izid bo torek, naročniki pa dan prej. To je plan. Ker se tiska v dveh delih zna biti, da ne bo vse po planu. Vsekakor pa bo kmalu in pripravlja se revija april.
Ali v Februarju ni bilo revije ali je samo jaz nisem dobil?
@alesb:Ali v Februarju ni bilo revije ali je samo jaz nisem dobil?
Januarja in februarja je bla dvojna številka
@Boss:Danes se tiska in planiran izid bo torek, naročniki pa dan prej. To je plan. Ker se tiska v dveh delih zna biti, da ne bo vse po planu. Vsekakor pa bo kmalu in pripravlja se revija april.
Dan prej je šeni ni, ker sem jaz naročnik, pa je danes nisem dobil.
Nisi edini
Sosed je kolesar alpa poštar?
Dobil. Pa se fajn nasmejal ob Faustovem članku o valjih.
Na Bledu, pa zgleda poštarji štrajkajo..
Članek o Sellarondi je na zanimiv način napisan, te kar prime, da bi peljal,...
pozdravljeni
a kdo kaj ve kdaj izide aprilska številka
hvala
lp
Danes jo vlečejo iz tiskarskega stroja. Ponedeljek, po poštah v torek.
superca
hvala
lp
A veste, da ima največja država na svetu RUSIJA samo eno kolesarsko revijo in da ima ta revija za 1000 izvodov manjšo naklado kot pa edina slovenska kolesarska revija?
Če tega niste vedeli...zdaj veste!
Predvidevam, da nova številka izide s prihajajočim tednom??
Ponedeljek
Zakaj me pri "nastavitve revije" obvesti, da nisem naročnik, čeprav sem?
mene tudi - enako
Ena izmed redkih revij katera ti ne vsiljuje mnenja, zelo pohvalno v teh časih.
Bravo!! Bila je odlično branje v deževnem vikendu..
@seatom:Ena izmed redkih revij katera ti ne vsiljuje mnenja, zelo pohvalno v teh časih.
ni popolnoma res, ampak dobro branje vseeno.
Pohvalil bi novi katalog oz.kot piše Kolesa in oprema 2012,saj je res kar obširen in pravi velikan proti lanski revščini,ki sem jo skritiziral. BRAVO!!
* Super, obeta se nova spletna stran bicikel.com.
Če se jo že tajno testira z vseh zornih kotov, potem upam, da bo spremenjen tudi forum in da bo iskanje vsebine ali ključnih besed delovalo tako kot mora, ker zdaj Google boljše izpljune iskano vsebino kot trenutni iskalnik.
* Zanimiva kolumna Kristjana Korena. Vse te omejitve me spominjajo na pravkar, proti visoki varščini izpuščenega ravbarja, ki se mora javljati na xx ur kje je in kaj dela. Odlično je to, da Koren ne joka ampak se ADAMS omejitev zaveda in jih spoštuje.
*Jekleni kiparji, vsa čast !
* Eh, fiksiji proti kruzerjem, Bee Gees proti Led Zeppelinom, kolesarji proti avtomobilistom, liberalci proti kons/zervativcem ... ko se stopnjuje vse do tega, da se izjava, da so gorski kolesarji boljši ljudje, niti ne zdi tako nemogoča ... nenazadnje je za vse dovolj placa na tem svetu, prerivajo pa se zgolj eni in isti.
*Da, Jože Rovan, potrebno bo najti način, kako prepričat (predvsem planinski lobi), da gorski kolesarji nič manj ali več ne uničujejo narave kot pohodniki.
Že eno samo javno mnenje, izrečeno iz ust bivšega predsednika države, da "tisto, kar je po hudih nevihtah oziroma deževju videti je škoda, ki jo povzročajo gorski kolesarji", zruši še tako trdno večletno zgrajeno zaupanje. Graditi bo potrebno na drugačnih ideoloških temeljih. Mogoče lobirat, reklamirat sožitje obeh skupin...ne vem.
*Hm, delno se strinjam s Kovšco, ampak po drugi strani obstaja svoboda govora, seveda kulturnega, za besedne skrajnosti pa naj poskrbijo moderatorji forumov na javnih portalih.
*Bravo Grega Stopar za fotko na sredini revije !
* Zanimiva intervjuja Nine Homovec in Andreje Jagodic, prva gorska kolesarka, vojakinja/študentka, pripravnica za olimpijske igre..., druga zaposlena mamica, zmagovalka lanskoletnega DOS-a, kolesarka leta med rekreativci..., dve popolnoma različni ženski, dva ritma, dvoje različnih življenj ... in priprav v 24-urah.
*Ne daj se Cyclo(p) Fausto ! Bodi vztrajen kot reklama za xxx prašek. Slej kot prej sprobaš točno oglaševanega.
....
* Pogrešam (če ne gre drugače tudi provokativne) uvodnike, ki bodo dajale reviji rdečo nit. Vem, lažje je meni za tipkovnico špilat Pogoreliča in sikat z jezikom namesto razgibavat okončine, kot pa kaj pametnega napisat, ampak hej, saj se razumemo, je zgolj dobronamerno.
---------------------------- -----