Splošno
02.10.2024
Iz Iškega vintgarja na Rakitno?
Ob 19:06, JeBelaCesta
jeti je napisal: |
znoru bom! vem da smo o tem že govorili. ne potrebujem visokih planinskih čevljev. nekaj polvisokega za na krim in grmado, tudi v snegu. POMOČ! zdaj imam ene visoke garmont šuhe ki pa me vedno ožulijo!!!! |
vrhi je napisal: |
Tole sem zadnjič poskusil in so mi bile kot ata na http://www.promontana.si/ spletna-trgovina/izdelek/7362/ triolet_gtx_cevlji/ |
areh je napisal: | ||
Kompliciraš. .in to tik pred sezono Ma kupi si neke nizke Salamonke..za to kar ti rabiš, tudi če je sneg ni problem...pač pol doma daš copate pod radiator čez noč..gre brez problema-preizkušeno. lPA |
areh je napisal: |
Ja sej ni mus da so glih Salamonke..pač ene bolj "trail" zdej al je to Nike, Inov, Adidas al pa Salamon ni neke bistvene razlike po moje. Je pa res da so Salamonke najpogostejše med rekreativci, tak, da neki bo že na tem.Si bil v petek? lPA |
pajzbar je napisal: |
@jeti: A je res problem. Zapel se mal po trgovinah, pa probavaj čevlje. Jaz sem tudi mislil pri hribovskih nekaj vzet, kar mi je bilo prek spleta "simpatično", a je bilo kopito popolnoma faljeno za mojo nogo. Če so žulji problem, ko boš šel kupovati vzami dva para nogavic, ki jih boš vedno nosil v tistem čevlju in je stvar rešena. Lp |
IZO je napisal: |
jeti, sedaj boš dobil toliko različih nasvetov, kot je lastnikov z različnimi obuvali... Rad bi samo eno besedo o izkušnjah z Inov-8 @ jankokocevje...imam roclite 318 gtx, odličen superg za brezpotja in gorski tek! Izjemen grip v vseh pogojih, gtx membrana pa ni čudežna...vendar, po slabih 200 km, oziroma niti v enem letu so se mi totalno pošvedrali podplati, kot da sem ekstremen overpronator, pa to nisem! Tako da, za ta denar inov-8 nikoli več! Sploh zato, ker sem o tem povprašal proizvajalca v parih mailih in mi niti odgovorili niso... |
tole gledam |
LudWIG je napisal: |
Zanimiva izkušnja z Inov, jaz imam iste pa po 250 km še ni opazne nikakršne obrabe podplata, res je kar nekaj teh km po snegu, pa zdijo se mi (proti mojim prejšnjim Adidas Wanaka) precej manj blaženi in posledično bolj stabilni, tudi GTX membrana deluje brezhibno zaenkrat. Res pa skoraj 99% niso vidli asvalta (strup za obrabo) pa sušenja na kakem izvoru toplote (radiator, peč, kalorifer....) ne poznajo! Za globok sneg uporabim gamaše, so neprimerno boljši od pohodnih čevljev, ko sem jih imel prej (teža, okretnost in sploh občutek hoje...). Moja odločitev vsekakor ene dobre offroad superge... |
IZO je napisal: | ||
Da ne bo pomote, ne gre za obrabo podplata/gume, ampak so se na notranji strani pete povsem posedli in to tako hudo, da sem imel noge ža skoraj na iks, ter bolečine v gležnjih...in gtx membrana dela dobro, ni pa čudežna, kot nekateri pričakujejo. Tudi sam uporabljam te gamaše- tudi na novih supergah, super stvar! In da, se strinjam, raje dobre offroad superge, kot pa napol gojzarje... |
znoru bom! vem da smo o tem že govorili. ne potrebujem visokih planinskih čevljev. nekaj polvisokega za na krim in grmado, tudi v snegu. POMOČ! zdaj imam ene visoke garmont šuhe ki pa me vedno ožulijo!!!! |
zdaj imam ene visoke garmont šuhe ki pa me vedno ožulijo!!!!