Medoo je napisal: |
Vzemi Elite-San Remo univerzal, imajo pri Vebu v Ljubljani. Res, preverjeno drzi .Pozabil, da imam zgoraj kolo, in je slo ćez 180. |
_Alzy_ je napisal: |
http://www.bike 24.com/1.php?content=8;navigat ion=1;product=15107;page=1;men u=1000,5,73;mid=0;pgc=0 Drž i kolo kot pes ježa preizkušeno ! Vredno nakupa. |
kuki12 je napisal: |
A mi prosim daš link, da vidim, kako izgleda. Ne vem, če bo na strehi dovolj prostora še za kolesa. lp |
FOE je napisal: |
Kuki, če je pomanjkanje prostora v prtljažniku, pritrdiš prednja kolesa s paščki ali pa vezicami zraven k okvirju. toliko mesta vedno imaš med kolesi. Sem že nekajkrat tako improviziral pa se niso okvirji opraskali, niti obročev nisem kje izgubil. |
kuki12 je napisal: | ||
Tudi sam vozim kolesa na omenjenih prtljažnikih. Nameščene imam štiri in res vse pohvale.Edini minus je, da moraš prednja kolesa vozit v prtljažniku in če greš na morje, imaš majhen prtljažni prostor, potlej je pa joj. Mal poglej na Ebay-u. Če bom imel srečo in bo mogoče VEB še letos dobil CUBE, ga še namontiram. ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuki12 je napisal: | ||
Tudi sam vozim kolesa na omenjenih prtljažnikih. Nameščene imam štiri in res vse pohvale.Edini minus je, da moraš prednja kolesa vozit v prtljažniku in če greš na morje, imaš majhen prtljažni prostor, potlej je pa joj. Mal poglej na Ebay-u. Če bom imel srečo in bo mogoče VEB še letos dobil CUBE, ga še namontiram. ![]() ![]() ![]() ![]() |
GOSpek je napisal: | ||||
A vi tud čakate Cuba pri Vebu? Jaz sem ga naročil že oktobra, pa še veselo čakam, ampak glede na vreme postajam neučakan. Naj bi bili kmalu, a imate vi kakšno informacijo kdaj naj bi bila dobava? Ker model ste pa naroču, če smem vprašat? Se opravičujem, da sem mal zašel! |
_Alzy_ je napisal: |
http://www.bike 24.com/1.php?content=8;navigat ion=1;product=15107;page=1;men u=1000,5,73;mid=0;pgc=0 Drž i kolo kot pes ježa preizkušeno ! Vredno nakupa. |
Tudi jaz iščem strešni nosilec za specialko(karbonsko), pa sem na
mimovrste našel tole:www.mimovrste.com/artikel/559 0001020/q=nosilec%20za%20kolo% 20pordoi/nosilec-za-kolo-pordo i-delux-duna-705
Je zanimiva zadeva, sploh v primerjavi z elite Sanremo, ker se da razdaljo med obema vpetjema spreminjat, ne da bi premikal prečk(prtljažnika).
Pa tudi cena je OK, ne?
Sam imam Thule 561, ker Clio3 s fiksnim vpetjem in razmakom med prečkami in Elite-San Remo ne gredo skupaj. Zadevo sem dobil svoj čas zelo ugodno na Mimovrste in "špila". Prednjega pa v torbo pa v avto...
@gumpy:Tudi jaz iščem strešni nosilec za specialko(karbonsko), pa sem na
mimovrste našel tole:www.mimovrste.com/artikel/559 0001020/q=nosilec%20za%20kolo% 20pordoi/nosilec-za-kolo-pordo i-delux-duna-705
Je zanimiva zadeva, sploh v primerjavi z elite Sanremo, ker se da razdaljo med obema vpetjema spreminjat, ne da bi premikal prečk(prtljažnika).
Pa tudi cena je OK, ne?
Kr zanimiv za svojo ceno :-)! Jst tud nekaj podobnega iščem. Hvala za tale link
(za nekatere čudno vprašanje, zame pač ni... ali se lahko v ta nosilec vpnejo smo specialke? traktorji odpadejo?)
@brainless:@gumpy:Tudi jaz iščem strešni nosilec za specialko(karbonsko), pa sem na
Pa tudi cena je OK, ne?Kr zanimiv za svojo ceno :-)! Jst tud nekaj podobnega iščem. Hvala za tale link
(za nekatere čudno vprašanje, zame pač ni... ali se lahko v ta nosilec vpnejo smo specialke? traktorji odpadejo?)
Še enkrat preberi opis izdelka:
Kakovostni strešni nosilec za kolesa, vam omogoča varen prevoz koles. Montaža je zelo hitra in enostavna. Nosilec je prirejen za kolesa ki imajo zavorne diske.
Torej gre gor tudi traktor
http://www.eu robike.si/index.php?page=shop. product_details&flypage=fl ypage_new.tpl&product_id=2 563&category_id=55&opt ion=com_virtuemart&Itemid= 98&lang=sl