Prvo nastavi menjalnik. Ne vem kako je pri drugih, meni ni še nikoli padla veriga dol, pa veliko "šaltam".
Mastif ti je odgovoril.
Predolga ketna, s tem preveč ohlapna in ob tresljajih bolj nemirna. Drugače pa 2 in 3 post +1
...naštelaj prednji menjalnik (nastavi bolj ven, da ne vrže verigo čez mali zobnik) oziroma naj ti naredi kolega ali servis...mikronastavitve imaš pa v bližini ročke leve...če to ne bo šlo, se začni ukvarjati v verigo, potem z menjalnikom....lp
Tudi meni se je na začetku (po prehodu iz triple) dogajalo enako, še posebej pred semaforji. Prestavljaj z občutkom, nikoli naglo in ob tem ne bremzaj na moč, ker v tem primeru ketn'ca zaniha in pade dol. Preverjeno - drži. To mi je povedal serviser, ker sem težila, naj mi nastavi menjalnik oz. namontira "nek prstan" na okvir. Deluje brez navednih posegov, samo pamet v glavo.
@ANQUETIL:Mastif ti je odgovoril.
evo odgovore si dobil,NAŠTELAJ prednji menjalnik!!!!!!!!! imaš dva vijaka z njima nastavljaš in blokeraš menjalnik v skrajnih legah ,ko boš to naredil ,KETNA ne bo padala dol in lahko šaltaš kakor hočeš hitro seveda ,men še no dol padla pa tud nekaj derkam ,tako da naštelaj menjalnik in gas ,čene pa povprašaj kolege ki si sami rihtajo ,pa ti naj pokaže kje se naštela menjalnik pa bo 100% ,evo toliko,pa obilo km
lp.j
Hvala vsem za odgovore. Izpadanje verige se mi je občasno dogajalo pri novem kolesu do 1500km (najbrž zaradi nove zajle pri menjalniku) in parkrat tudi kasneje po rednem servisu, kjer sem kupil kolo. Potem sem si moral še dvakrat sam nastavit menjalnik in zadnje čase nisem imel več težav s tem.
Sem pa odprl to temo, ker so me je zanimale, vaše izkušnje s tem, saj sem bil zdaj v dilemi ali nalepit zaščitno folijo na okvir ali ne, očitno se pa da z pravilno nastavitvijo menjalnika doseči, da ti ketna nikoli ne pade dol, uradnim serviserjem pa tudi ne zaupam več...ker so premalo natančni pri teh nastavitvah...
Dodal bi še mojo izkušnjo s sprednjim menjalnikom! Dejansko mi je padala veriga preko malega zobnika, ko sem peljal na servis so mi nastavili menjalnik......tako, da je padala veriga z večjega zobnika (kolo je bilo novo)! Čez zimo se nisem obremenjeval s tem potem pa mi je pred parimi dnevi zavrelo..... Na youtube sem pregledal nekaj video posnetkov in na Sramovi strani snel manual za nastavljanje (imajo tudi odličen video...) in šel po korakih nastavljat zadevo! Prvo sem ugotovil, da je menjalnik od zoba oddaljen 3,5mm - po višini! Proizvajalec priporoča 1 -2 mm! Ko sem to ponastavil sem preveril vsporednost z zobnikom in nastavil skrajne točke menjalnika! Potem pa sledi še fino nastavljanje pletenice...... Na testni vožnji sva dva predla od zadovoljstva - jaz in moj menjalnik, ki ni več ružil, veriga pa pade na zobnik, ko ata na mamo.....
Iz videa je razvidno, da obstaja omejilec verige za manjši zobnik... ne vem, pa če ni samo za model 2012 Sram red opreme!
Vsa čast Sramu za takšno podporo kupcem! Gre pa za njihov top produkt....
Nabaviti moram še stojalo za servisiranje..... in nekaj orodja, da bom lahko pokončno šaril po kolesu! Na kolenih se križ pritožuje....
LP
Po mojih podatkih, je razdalja med menjalnikom in zobnikom 2-3 mm.
"drmare" a lahko pripneš sramov link z youtuba, o nastavitvah sprednjega menjalnika. Meni je sicer vse jasno, razen o finih nastavitvah pletenice....
Stojalo za servisiranje pa priporočam Parktool..je sicer malo dražje, vendar je za večno!
@friderik:Po mojih podatkih, je razdalja med menjalnikom in zobnikom 2-3 mm.
"drmare" a lahko pripneš sramov link z youtuba, o nastavitvah sprednjega menjalnika. Meni je sicer vse jasno, razen o finih nastavitvah pletenice....
Stojalo za servisiranje pa priporočam Parktool..je sicer malo dražje, vendar je za večno!
www.sram.com/service/sram/3
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZTOyxOPHoGc
LP
Zanimajo me vaše izkušnje z izpadanjem verige z male sprednje verižnice pri compact gonilkah?
Meni se je to že nekajkrat zgodilo in posledica je tudi poškodba laka na okvirju.
Kako se zaščititi? Obstaja en nosilček, ki se montira na vijak sprednjega menjalnika ali pa uporabiti zaščitno folijo (Most), ki se nalepi na okvir!
http://www.bike24.co m/1.php?content=8;navigation=1 ;product=17217;page=1;menu=100 0,4,28;mid=0;pgc=0
kaj priporočate?